Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Liepos » 17

Aiškiaregis Krzysztofas Jaczkowskis įvardijo datą, kada viskas prasidės

Šiandien Krzysztofas Jaczkowskis parodė dar vieną šeštadienio reklaminį klipą, kuriame daugiau ar mažiau išplėtė savo neseniai išsakytas prognozes apie finansų krizę, naują marą, galimą pasaulinį karą ir pan. Tačiau šį kartą mėgstamiausias Lenkijos aiškiaregis padarė tai, kas visiems avangardistams yra neįsivaizduojama, - jis įvardijo pabaigos pradžios datą, rizikuodamas savo, kaip pranašo, reputacija.

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi tik autoriaus nuomone

Ir šis momentas mus tikrai gąsdina, nes ponas Krzysztofas nedaugžodžiauja, bet akivaizdžiai jaučia, kad kažkas įvyks, o kai tai prasidės, kažkieno reputacija ir lankomumas "YouTube" bus visiškai beverčiai.

Nežinome, kiek tai tiesa ir kiek išsipildys, bet Krzysztofo pranašystės kažkodėl labai prasilenkia su Filipo Barneto (jį taip pat įrašysime pabaigoje) pranašyste, kuris 2022 m. lapkričio 11 d. pažadėjo pasaulinius branduolinius mainus.

Mes, žinoma, tikimės, kad pasaulis prie to neprieis, kad žalieji žmogeliukai to neleis, bet kas žino, ką marsiečiai yra sumanę, todėl pasiruoškime rugsėjo viduriui ir stebėkime įvykius:

Šių metų rugsėjo 16-20 d. gali įvykti kažkas, dėl ko įvyks didelė griūtis ir žlugimas. Jis gali ateiti iš Amerikos, iš JAV, o po to smūgis gali būti suduotas Europai. Tai sukels precedento neturinčią paniką rinkose ir bankų sektoriuje. 

Bankai pradės elgtis labai skirtingai, todėl žlugs daugelis valiutų. Kai kurios valiutos, kuriomis tradiciškai buvo pasitikima, pradės sparčiai prarasti vertę. Tačiau pasaulyje turės įvykti kažkas, kas padarytų tokį poveikį.

Pradės atrodyti, kad žlugs kuris nors tarptautinis finansinis ramstis, susijęs su pasauliniais finansais. Tai kažkokiu būdu pakirs daugelio bankų pasitikėjimą ir grėsmę, o galiausiai sugriaus esamą finansinę tvarką Europoje. 

Finansininkai bus sukrėsti, ir tai bus tiesiogine prasme, o ne žodžių žaismas. Šio didžiulio pasaulinio finansinio ramsčio (negaliu to pavadinti...) žlugimas ir bankrotas bus pražūtingas. Šio didžiojo ramsčio, kuris atsiras Amerikoje, žlugimas neišvengiamai sukels disbalansą, sumaištį ir galbūt kitų mažesnių ramsčių žlugimą Europoje.

Visa tai sukels visišką finansinį paralyžių: kai kurie bankai nutrauks ir įšaldys savo veiklą, o kai kurie visai užsidarys.  Bankai, norėdami apsaugoti savo kapitalą, kuriam laikui užsidarys.

Manau, kad žlugimas bus susijęs su JAV, o po to visa tai palies Europą. Tačiau tikrasis cunamio poveikis bus Azijoje, todėl kai kas kalba apie ekonominį puolimą. Dėl to kils didelis chaosas - eksportas, importas ir t. t. Daugelio dalykų trūks. Visa tai bus vadinama istoriniu ekonomikos žlugimu, tačiau tai bus tik pirmasis etapas. 

 Antrajame etape padėtis ims švelnėti, pirmiausia smarkiai mažinant žmonių pragyvenimo lygį. Ir nors visi labai pyks dėl bankrutuojančių įmonių ir nedarbo, visuomenė turės su tuo susitaikyti, nes žmonės neturės kito pasirinkimo. Visi nuleis rankas, atsidūsės ir pasakys, kad ši pasaulio dalis bankrutavo, rezultatas neabejotinas ir nieko negalima padaryti.

Dabar mūsų šalies padėtis labai bloga, nes prasidėjus marui Lenkija buvo tarsi savarankiška ir daugelį sprendimų priėmė pati. Tačiau kai įvyks žlugimas, daugelis šalių atsidurs panašioje padėtyje ir turės pasirinkti: arba priimti sprendimus ir kažkaip veikti savarankiškai, arba tyliai stebėti ir laukti, kol viskas žlugs. 

To pasekmė - eilė vyriausybių atsistatydinimų, įskaitant greitą JAV prezidento pasikeitimą. Tačiau pasaulis ir toliau eis pražūtingu keliu, nes kai kurių ministrų pirmininkų atsistatydinimas mažai ką padės - mechanizmas yra daug didesnis. 

Kaip jau minėjau, šis žlugimas bus vadinamas ekonominiu išpuoliu prieš tam tikrą pasaulio dalį, nes nors JAV ir Europa smarkiai nukentės, tikroji katastrofa ištiks Kiniją, kuri pati pradėjo dabartinį ekonominį karą. Taigi, kai dūmai šiek tiek išsisklaidys ir ekonominio konflikto tema išseks, pasaulis susidurs su didžiule tikro didelio karo grėsme. Tikėtina, kad ji prasidės. 

2018 m. pabaigoje, dalydamasis savo prognozėmis 2019-iesiems, sakiau, kad tai bus paskutiniai ramūs ir laimingi metai. Po to prasidės 3,5 metų laikotarpis, kuris pasaulyje sukels tikrą chaosą. Dveji su puse metų jau praėjo, taigi liko paskutiniai ir sunkiausi metai. Jis prasidės rugsėjo mėnesį, taigi dabar liko tik pusantro ar du mėnesiai, kad kiekvienas pagal galimybes galėtų viskam pasiruošti ir kaip nors finansiškai apsisaugoti.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 15:53 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui
Vaikui peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui, receptai vaikui peršalus, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 09:02 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai reumato gydymui

Reumatas liaudies medicinoje, Reumatas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo reumato, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:08 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis
Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis. Svogūną pjaustome labai smulkiai, morką tarkuojame smulkia tarka. Šviežias petražoles arba krapus taip pat smulkiname. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau