Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Kovo » 29

Aiškiaregis Krzysztofas Jaczkowskis: nauji "tamsūs pinigai" ir Sevastopolio sunaikinimas

Maždaug nuo 2019 m. rudens Krzysztofas Jaczkowskis, mėgstamiausias Lenkijos aiškiaregys, pradėjo skelbti ateities prognozes, kurių viena už kitą baisesnės. Nors prieš pandemiją šiomis prognozėmis tikėjo nedaugelis, net Jaczkowskio gerbėjai, deja, daugelis dalykų išsipildė.

Tačiau prasidėjus 2022 m. pavasariui ponas Krzysztofas, kuris, kaip ir visi jautruoliai, mato šiek tiek toliau nei kiti, pradėjo daryti viltingas prognozes, t. y. astraluose jau mirga gerų įvykių užuomazgos. Visų pirma bus sulygintas su žeme Sevastopolis, okupuotas "Mochos jūreivių miestas", ir Ukrainos kariuomenė pradės puolimą. Ir nors, žinoma, iki visiško padėties pasaulyje sureguliavimo dar laukia ilgas kelias, vis dėlto kažkas jau matoma, ir naujajame vaizdo įraše Jaczkowskis atkreipia dėmesį į kai kuriuos šio proceso etapus. Taigi. 

Visa tai, kas vyksta dabar, nuspėjau prieš kelerius metus ir perspėjau, kad laukia labai sunkūs 3,5 metų. Visa tai mane užplūdo liūdesys ir neigiamos emocijos, nes visi artėjantys pokyčiai nebuvo į gera. Tačiau dabar susiduriame su bendra situacija ir netrukus galime išgirsti ką nors gero. 

Metų pradžioje, kai kalbėjau apie Ukrainą, perspėjau, kad kovas, mano nuomone, bus labai karingas mėnuo, o balandį situacija dar labiau paaštrės. Aš matau kažką, kas sukels humanitarinę katastrofą. Įvyks nevaldomas kažkokio dalyko protrūkis, dėl kurio rusai apkaltins ukrainiečius, o ukrainiečiai - rusus. Panika bus tokia didelė, kad paveiks net didelę mūsų šalies dalį. 

Ukrainoje taip pat kils neramumų dėl Moksha armijos. Į Ukrainą iš šiaurės įsiverš nauja tos kariuomenės dalis, atsiras naujas frontas ir prasidės nauji žmonių išvežimai.  Nesu tikras, kur tiksliai bus tas naujas frontas, bet dabar man atrodo, kad naujoji invazija ateis iš kažkur į šiaurę. 

Ir tada nutiks kažkas labai keisto: Mochano kariuomenė staiga nustos veikti savo užimamose vietose, o Ukrainos kariai staiga taps labai aktyvūs. Jie pereis į puolimą, o tai sukels didelių problemų Mokšano kariams.   Jie stovės ir ginsis, susidūrę su didelėmis problemomis. Tačiau kol kas nematau greitos didelės pažangos Ukrainos kariuomenės puolime.  Tiesiog įvyks tam tikras fazių pasikeitimas. 

Moskovija paskelbė karą daugeliui šalių, o jos karas Ukrainoje yra tiesiog pleištas tarp Ukrainos ir Vakarų pasaulio. Moskovijos idėja - pasaulis turi paaukoti dalį Ukrainos vardan daugelio kitų šalių pramoninio likvidumo. Šiuo metu NATO tikrai nenori įsitraukti į konfliktą, tačiau pasaulyje yra kitų jėgų, kurios gali būti panaudotos prieš Maskvą, ir tai neabejotinai prasidės.

Turiu nuojautą, kad konfliktas Ukrainoje tęsis dar ilgai, nors ir bus vienaip ar kitaip įšaldytas. Bus paskelbtos paliaubos, kurios tęsis ir tęsis, bet tai nieko nepakeis. Ukraina liks ten, kur yra iki šiol. Ji bus nepriklausoma, kažkaip funkcionuos, bet Maskva ją visą laiką laikys savo gniaužtuose.

Turkija... Aš vis matau Turkiją, susijusią su šiuo karu, kuri nori sėkmės abiejose pusėse ir visomis išgalėmis stengiasi, kad Maskva susitaikytų su pasauliu.  Tačiau galiausiai paaiškės, kad Maskva nėra nusiteikusi dialogui, ir kai Turkija tai pagaliau supras, tai taps labai rimta grėsme Maskvai.  Ji gali atsakyti Maskvai karinėmis priemonėmis, o tada kitos šalys atsakys Maskvai tuo pačiu.  

Jau žiemą sakiau, kad balandis man kelia didelį nerimą, kad bus kažkas labai kariško. Visą laiką galvoje kirba mintis, kad Maskva staiga bus užpulta iš pietų - bus kažkokių raketų. Streikas, kurio maskviečiai nesitiki, bus staigus ir netikėtas. Matau griuvėsiais virtusį Sevastopolį. 

Žmonės manęs klausia: vietinis konfliktas tarp Armėnijos ir Azerbaidžano aštrėja. Turkija visada aktyviai dalyvavo šiame konflikte, Armėnijoje taip pat dislokuoti Maskvos kariai, tad ar įvyks antras konfliktas Armėnijoje?

Nemanau, kad šis konfliktas sukels ką nors labai rimto. Jau seniai sakiau, kad vienu metu vyks du konfliktai.  Labiau tikėtina, kad už antrojo konflikto kažkokiu būdu stovės Kinija, ir balandžio mėnesį ji tikriausiai bus dar pavojingesnė nei maskviečiai. 

Manęs taip pat nuolat klausia: bėgti ar nebėgti? O jei bėga, tai kur? Jaučiu, kad daug žmonių Lenkijoje išsigąs, tačiau jokių karinių veiksmų netoli Lenkijos nebus. Žmonės nerimaus pietrytiniuose regionuose:

konspirologija, pranašystės, Krzysztofas Jaczkowskis

Dabar pasakysiu jums štai ką: jei iškyla kokia nors nemaloni situacija, prieš pradėdami bėgti, ją nuodugniai išanalizuokite. Nes jei žmonės iš ten pabėgs, grįžę turės problemų. Daugiau nieko nesakysiu, jau per daug pasakiau. Tik dar kartą pakartosiu: prieš bėgdami ar priimdami sprendimą pagalvokite.

Dabar jums pasakysiu štai ką: jei iškiltų kokia nors nemaloni situacija, prieš pradėdami bėgti, gerai ją išanalizuokite. Nes jei žmonės iš ten pabėgs, grįžę turės problemų. Daugiau nieko nesakysiu, jau per daug pasakiau. Tik dar kartą pakartosiu: prieš bėgdami ar priimdami sprendimą pagalvokite.

Dabar atsakysiu į jūsų klausimus apie ekonomiką. Kol kas ekonomika visur bus prasta, o šildymo kainos, kurias turėsite mokėti šį rudenį, bus absurdiškos. Tačiau tai bus nereikšminga detalė, nes pasaulyje, galbūt tik Europoje, egzistuoja tam tikra "tamsiųjų pinigų" rūšis. Tai bus tarsi riboto galiojimo laiko pinigai, kurie bus apyvartoje kartu su kitais pinigais, bet tik už juos bus galima nusipirkti ypač deficitinių prekių. 

Rinka kažkaip pradės byrėti, išnyks daug prekių, todėl vyriausybė išleis vadinamąją pinigų emisiją. Jis bus išduodamas kartą per savaitę arba kartą per mėnesį ir turės būti išleistas per tą mėnesį. Komunalinių paslaugų sąskaitos, pramoninės prekės parduotuvėse bus naudojamos įprastais pinigais, tačiau už "tamsius pinigus" įprastomis kainomis galima nusipirkti tik tam tikrą prekių grupę, nes kainos įprastais pinigais bus tiesiog milžiniškos.  Ir šie keistoki pinigai, kurių galiojimo laikas baigiasi, greitai sugrąžins mus į rinką.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.09.2018 laikas 09:50 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Nevaisingumo gydymui

Nevaisingumas liaudies medicinoje, Nevaisingumas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nevaisingumui gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

03.08.2019 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir min...

Skaityti daugiau

25.07.2019 laikas 12:25 Receptai – Patiekalai Lietiniai su varške
Gaminame namuose. Lietiniai su varške. Prieš tiekiant lietinius iš abiejų pusių apkepiname aliejuje. Lietiniai su varške tiekiami su grietine, grietine ir mėgstama uogiene ar sviesto ir grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau