Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2021 » Gruodžio » 13

Aiškiaregis Krzysztofas Jaczkowskis: žinios netrukus iš televizijos išstums Kalėdas

Artėjant 2022-iesiems, iš visų pusių ateina viena už kitą baisesnės naujienos: pandemijos, karo grėsmė, orų anomalijos, seisminės katastrofos, hiperinfliacija ir pan. Ir nors daugelis nežino, kokia tikimybė, kad jie įvyks, mėgstamiausias Lenkijos aiškiaregys Krzysztofas Jackowskis sako, kad bus daug blogiau, nei dabar gali įsivaizduoti net pesimistai. Ypatinga pagarba ponui gbkEmilgbk už vaizdo įrašo santrauką, nes išklausę jį iš pradžių galvojome, kad kažkaip neteisingai supratome žodžius, neteisingai išvertėme ar neteisingai išgirdome. Tačiau ne: 

Artimiausia ateitis - pinigai, saugumas ir sveikata - dabar užima mano mintis kaip niekada anksčiau, ir dabar jaučiuosi itin grėsmingai. Jau prieš Kalėdas, t. y. gruodžio pabaigoje, viskas nepaprastai paaštrės, ir viskas, kas buvo iki tol, kas vyksta šiandien, atrodys kaip vaikų žaidimų aikštelė to, kas bus ateityje, fone.

Iš tikrųjų Kalėdų nebus - visi pamirš apie šventes ir dėmesį skirs naujienų biuleteniams. Dalis to, kas įvyks, prasidės už mūsų namų ribų. Mes tik stebėsime, nors viskas vyks labai greitai.  

Nė vieni metai nebuvo tokie svarbūs kaip 2022-ieji. Tai bus tam tikro proveržio metai. Visas ankstesnis laikas, visos susikaupusios problemos ir tūnantys konfliktai pasaulyje dabar yra tarsi išsipūtęs pūlinys, kuris arba atsivers, arba savaime sprogs. Tačiau tai nereiškia, kad iš karto pajusime palengvėjimą. Pūliai užpildys viską aplinkui ir dar ilgai tekės. 

Pokyčiai turės įtakos viskam. Šiandien pirkau A4 formato popierių. Per vieną dieną jis pabrango 100 %. Tačiau tai, kas vyksta ir kas jau įvyko, - kartoju, - netrukus atrodys kaip žaisliukas, palyginti su tuo, kas bus ateityje. Pasaulis man tampa vis baisesnis, keistesnis ir nesuprantamesnis.

Maras, apie kurį manęs vis klausia. Dabartinė banga tęsis ir po Kalėdų bei Naujųjų metų, o jos pikas dar ilgai netruks. Tada kraujyje bus rasta kažkas tokio, kas sukels gydytojams didelį nerimą ir visus išgąsdins. Kai kurie nerimą keliantys kraujo tyrimai.

Ir dar bus Artimieji Rytai. Karas. Dabar Libane kažkas sprogsta, kažkokie "Hezbollos" įrenginiai. Tačiau tai tik pradžia - bus daug sprogimų. Ir ne tik Libane.

Dvi šalys - Turkija ir Izraelis - dabar yra visiškai pasirengusios. Ir nors žiniasklaida tyli apie Turkiją, kartais sutelkdama dėmesį tik į Izraelį, jaučiu, kad Turkijos pasirengimas yra didesnis, turkai pasirengę veikti.   

Šios dvi šalys pradės konfliktą Artimuosiuose Rytuose, o kitos šalys tik stebės. Mums, lenkams, tai bus savotiškas konfliktas per atstumą, bet jis bus labai, labai garsus. Jis bus labai garsus, ne itin aktyvus. Šį konfliktą palaikys ir jam padės tik kelios Europos šalys - Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Vokietija, Lenkija ir Italija.

Jei šis konfliktas pirmiausia prasidės dviem šalims per atstumą, jis peraugs į visuotinį konfliktą. Tuomet Rusijos elgesys bus svarbus. Man susidarė įspūdis, kad paskutinis mano pokalbis su Putinu ir Bidenu ir paskutinis Bideno pokalbis su šalių vadovais daugiausia buvo susijęs su tuo, kas vyks Artimuosiuose Rytuose. 

Mūsų šalis daugiausia dėmesio skirs rytinės sienos gynybai, tačiau neaišku, ar ji bus kaip nors pažeista. Vis dėlto man atrodo, kad į Lenkiją atvyks didelės karinės pajėgos ir, kaip jau minėjau, Lenkija bus padalinta į tris zonas. 

Kilus konfliktui, besiginančioji pusė ginsis vangiai ir nerangiai. Tačiau galiausiai reakcija bus siaubinga. Būtent tada išgirsime apie tas labai geltonas dulkes. Patekęs ant žemės ir susilietęs su vandeniu, jis šnypš, burbuliuos ir putos, ir visi jo išsigąs. 

Galiausiai, kaip dabar matau, konflikto pradžia, kartoju, matysime iš tolo, bus kažkur Artimuosiuose Rytuose. Tačiau kažkas užstrigs ir konfliktas greitai neduos rezultatų. Tuomet konfliktas gali tapti pasauliniu.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.08.2018 laikas 09:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolės vočių, furunkulų, šunvočių gydymui

Vočių, furunkulų gydymas liaudies medicinoje, Vaistažolės vočių, furunkulų, šunvočių gydymui, receptai votims gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

08.09.2019 laikas 10:16 Receptai – Patiekalai Apverstas karamelinis obuolių pyragas
Kepamus obuolius ištraukite iš orkaitės, apibarstykite cinamonu ir ant viršaus supilkite tešlą. Pyragą dėkite atgal į orkaitę ir kepkite 25 – 30 minučių, kol gražiai apskrus.

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 12:16 Receptai – Patiekalai Citrinų sultys su medumi, česnaku gydo stenokardija
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Stenokardija. Ingredientai: medus, citrinų sultys, česnakas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau