Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Birželio » 24

Aiškiaregis Krzysztofas Jaczkowskis: Rugsėjį Žemę apgaubs tamsa

Po neseniai pasirodžiusių klipų, kuriuose Krzysztofas Jaczkowskis pasakojo apie sparčiai besikeičiančią situaciją pasaulyje, mėgstamiausias Lenkijos aiškiaregys šiek tiek pavargo ir išvyko pailsėti į Baltijos pakrantę, o tam turėjo teisę. Tačiau tuo metu situacija Baltijos šalyse taip paaštrėjo, kad J. Jackowskis turėjo nutraukti savo atostogas ir informuoti savo abonentus apie tai, kas įvyks:

...Ukrainos ir Maskvos konfrontacijos frontas dabar juda Lietuvos link, šalia yra kitos Baltijos šalys, Lenkija ir Skandinavijos pusiasalis. Visi yra įsitempę, nes žmonėms nepatogu gyventi šalia gopnikų ir banditų, tačiau dėl to nereikėtų nerimauti, nes frontas ir vėl pasislinks, o susidorojimas persikels į Artimuosius Rytus. 

Šiuo metu padėtis pasaulyje yra labai sudėtinga, nes Europa ir JAV nuolat kariauja ekonominį karą. Tačiau Europai dar labiau trukdo Azija, kurioje kažkodėl nebegaminama daug technologinių dalykų, kurie visada buvo gaminami mūsų šalyje - elektronika, kompiuteriai, automobiliai.

Dabartinėje situacijoje susiduriame su dviejų išties didžių ideologijų kova, dviejų didžių jėgų susidūrimu. Nė viena iš šių jėgų neturi gerų ketinimų mūsų atžvilgiu. Abi pusės rūpinasi savo interesais, o jei sužinotume apie tikruosius interesus, būtume šokiruoti, išsigandę ir pajustume, kad gyvename pasaulyje, kuris nori mus visus praryti, bet mes apie tai net nenutuokiame. Todėl kuo mažiau palaikymo iš abiejų pusių sulauks šios kariaujančios jėgos, tuo geriau visai žmonijai - tuo labiau apsaugosime pasaulį, savo ekonomiką, savo gėrybes. Jei Europa tai supras laiku, ji galės atsiriboti nuo visko, kas artėja.

Tačiau šis nutolimas įvyks tik kitų metų pradžioje. Prisiminkite, kad jau seniai jums sakiau, jog pasaulio laukia 3,5 metų trukmės košmariškas laikotarpis, kai šokas seks po šoko. Dabar yra paskutiniai šio tamsaus laikotarpio metai, todėl kitų metų sausis ir vasaris bus labai svarbūs. Šiuo metu įvyks posūkis, kuris, nors ir nebus visiškai teigiamas, vis dėlto bus tarsi atskaitos taškas šio nenormalaus laikotarpio pabaigai. Tai bus tam tikras posūkis situacijoje, kurioje visi esame nuo 2020 m. kovo mėn. 

Turiu nuojautą, kad galiausiai visa tai baigsis gana gerai, bent jau Europai teigiama prasme.  Beveik visose ES šalyse keisis vyriausybės, ir šie nauji valdžioje esantys žmonės bus didelė viltis, kad pavyks atsikratyti to, kas vyksta dabar. Mes sužinosime kažką tokio visuotinio, kris kažkoks didelis blogis, nuo kurio įvyks posūkis, judėjimas atgal. O naujosios vyriausybės, norėdamos susigrąžinti rinkėjų pasitikėjimą, turės kaip nors atsitraukti nuo daugelio pastarojo meto tendencijų. Tai bus metas, kai Lenkija pradės įgyti daugiau prasmės Europoje, o Europa staiga įvertins Lenkiją. Tada pamažu grįš normalumas. 

Dabar trumpai atsakysiu į klausimus, kurie mane dabar kamuoja. Pirmasis klausimas - kas nutiks marui? Kada sugrįš maras? 

Rudenį bus kažkas su maru, kai jis paūmės.  Pamenate, pernai sakiau, kad vasarą gydytojai dėl kažkokių priežasčių žiūrės į odą? Ir štai - beždžionių raupai. Tačiau tai nėra tas maras, dėl kurio reikėtų pernelyg nerimauti, nes kartu su juo plinta ir trečiasis užkratas. Mano galvoje jis asocijuojasi su žodžiu STIKLINĖ / PERMATOMA.   

Tačiau beždžionių raupai taip pat yra savaip svarbūs, nes pernai aš jums pasakiau ką? Sakiau, kad naujas odos bėrimų maras bus tarsi pasaulinės ekonomikos krizės pradžios fonas. Jis prasidės nuo kriptovaliutų, į kurias tuomet patariau neinvestuoti daug lėšų, kritimo. 

Būtent tai dabar prasidėjo su kriptovaliutomis. Štai ir viskas, lengvų pinigų laikai baigėsi visiems laikams. Kitais metais, kai padėtis pasikeis, turėsite labai sunkiai dirbti, kad uždirbtumėte šiek tiek pinigų. Ir tie pinigai bus tik tam tikra kriptovaliuta, bet visiškai nauja kriptovaliuta. 

Krzysztofai, kas nutiks doleriui? Artimiausiu metu viskas bus gerai - jis ne tik pasivys eurą, bet ir stipriai jį aplenks, pradėdamas kažkaip nenatūraliai sparčiai augti.  Ir tai bus signalas, kad reikia persvarstyti savo santaupas, nes po spartaus augimo laikotarpio burbulas sprogs ir doleris išgaruos. 

Kšištofai, kas nutiks Maskvai? Kaip jau sakiau anksčiau, pasaulyje vyksta epinių jėgų susidūrimas, kuriame Maskva yra tik šachmatų figūra. Jai buvo įsakyta laikyti Ukrainą už gerklės, tarsi ji būtų įkaitė. Tačiau frontas netrukus pasikeis - bus kažkokia jūrų blokada, po kurios visur matysiu ir girdėsiu šūksnius "putino daugiau nebėra!". Tačiau dar negaliu tiksliai pasakyti, ką tai reiškia.

Krzysztofai, kada bus geltonos dulkės?  Vizija, apie kurią jums daug kartų sakiau, laikui bėgant tampa vis aiškesnė. Jame užmerkiu akis ir matau visą pasaulį tarsi tamsoje. Lauke diena, bet, nors diena, pasaulis tampa vis tamsesnis, o paskui tamsa pamažu tampa geltona - tarsi liguistai geltona. 

Atrodo, kad kažkur už debesų slepiasi saulė, skleidžianti tą geltonumą. Tačiau taip nėra, nes geltona spalva būtų kažkas savaime ir iš jos tarsi kažkas trykštų. Iš dangaus ims lietis medžiaga, panaši į mažus tepalo lašelius - jie padengs žmones plėvele. Po to žmonės pasidengs žaizdomis ir pūliais. 

Negaliu pasakyti, ar tai bus pasaulinis, ar vietinis projektas. Sprendžiant iš žmonių aprangos ir architektūros, matau pabėgėlių minią Artimuosiuose Rytuose. Žmonės iš Pietų Europos taip pat pradės bėgti ir manys, kad ši geltonoji medžiaga paveiks ir juos. Tačiau baimė daugelyje sričių bus gerokai perdėta, ir daugelis žmonių bėgs per anksti.  

Krzysztofai, kada tai įvyks? Jokia vizija neleidžia mums nurodyti tikslių metų, laiko ir datos. Kasdien vis aiškiau tai matau, todėl galima manyti, kad šio geltonumo metas artėja. Laikas - maždaug rugsėjo arba spalio mėn. Kalendoriaus nematau, bet matau įvairius vaisius soduose. Dar ne derliaus nuėmimo metas, nes ant medžių liko nedaug vaisių, o Pietų Europoje jie pradės kristi. Jų negalėsite valgyti, nes jie taps nuodingi. 

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Tai tik žmogaus nuomonė ir pranašystė.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.01.2018 laikas 15:04 Receptai – Patiekalai Drėkinamoji varškės ir medaus kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Riebios veido odos. Ingredientai: Varškė, Skystas medus, Kiaušinis

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:28 Receptai – Patiekalai Kvapnūs varškėčiai su apelsino žievele
Gaminame. Varškėčiai su apelsino žievele Varškę dedame į dubenį. Įmušame kiaušinį. Beriame miltus, cukrų, druską ir apelsino žievelę. Visus ingredientus išmaišome, išminkome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome...

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti
Sumušimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti, receptai sumušimams gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau