Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2021 » Lapkričio » 30

Aiškiaregis Krzysztofas Jaczkowskis atskleidė globalistų planus gruodžio mėnesiui

Pastarieji įvykiai pasienyje su Baltarusija sukėlė politinio aktyvumo bangą Lenkijoje, kurią du kartus per savaitę komentavo mėgstamiausias Lenkijos aiškiaregys Krzysztofas Jaczkowskis. Reikia pasakyti, kad kol kas viskas vyksta taip, kaip jis numatė.

Tačiau daugybė gerbėjų iš likusios Europos (daugiausia kitose šalyse gyvenančių lenkų), skaitytojų iš JAV ir net iš Japonijos vis tempė Krzysztofą už rankovės ir maldavo: "Kada, kada? Būtent tada jis atskleis savo pasaulinę 2022 m. "PRANAŠYSTĘ". Šiandien jis apie tai paskelbė.

Jau kurį laiką mane persekioja niūrios artėjančių 2022 metų vizijos.  Tai bus lemiami metai. Bus daug staigių pokyčių, tiek neigiamų, tiek teigiamų. Tačiau apskritai susidursime su situacija, kuri ir toliau sistemingai blogės. 

Socialinėje žiniasklaidoje dabar pilna klipų, kuriuose matyti didžiulis karių judėjimas. Pavyzdžiui, Lenkijoje kariuomenė juda į pietryčius ir pietus, tačiau man susidarė įspūdis, kad kariuomenė nesiruošia kariauti Lenkijoje, o tik persidislokuoja, tikėdamasi, kad kažkur kitur kažkas nepavyks. 

Dabar daug kalbama, kad Rusija ruošiasi agresijai prieš Ukrainą. Kol kas nematau konflikto. Matau, kad Rusija ten telkia tam tikras pajėgas, bet ne su tokiu tikslu. Ji ruošiasi gudriai veikti prieš šalį, turinčią priėjimą prie jūros. Tačiau kokia tai šalis, kol kas negaliu tiksliai pasakyti. 

Gruodžio antrosios pusės pradžia bus tam tikras uždegimo taškas.  Neteigiu, kad tai bus gruodžio antroji pusė, tik pradžia kažko, kas prives pasaulį prie didelio konflikto. Ir tai įvyks staiga. 

Vieną rytą atsibudę staiga pamatome, kad vyksta dalykai, kurie mus nustebina. Šį staigumą lemia taktinis požiūris, nes jei šie dalykai prasidėtų palaipsniui, pasaulyje kiltų chaosas ir panika.

Galiu įvardyti įspėjamąjį šio pokyčio ženklą. Taigi, kol viskas baigsis, nuolat matysime pranešimus apie tai, kad kažkur užsienyje kažkas DIDELIO sprogsta, o po to per televiziją bus rodomi ilgi epizodai, kaip kažkas dega.  Tai bus pirmieji artėjančio konflikto požymiai. 

Politikai žino, kas įvyks. Susidaro įspūdis, kad mūsų vyriausybė ėmėsi labai atsakingos misijos. Tai susiję su taikos palaikymu. Galiausiai įsitrauksime į tai, kas vyksta už mūsų šalies ribų. Ir mes būsime neįtikėtinai nustebę, kad vyriausybė su visu tuo sutiko. 

 Man susidaro įspūdis, kad ne visa Europa, o tik kai kurios valstybės palaiko tai, kas įvyks. Galbūt Italijoje. Kita vertus, man atrodo, kad Vokietija yra arba prieš, arba neutrali viso to atžvilgiu. Tačiau Graikija prašys pagalbos ir paramos - ten bus labai rimtų rūpesčių. 

Iškilusi problema yra labai didelė, o ją apsunkina tai, kad nėra tarpininko, kuris imtųsi šio konflikto sprendimo misijos. Todėl, mano asmenine nuomone, Europa susitarė su Lenkija, nes jei problema nebus išspręsta ir užsitęs, tai sukels didelių problemų jau tiesiogiai Lenkijai. 

Man susidaro įspūdis, kad pasaulis atsidūrė tam tikrame išsiskyrimo taške, kai dvi pasaulinės tarptautinės komandos stovi viena prieš kitą ir laukia, kada prasidės vakarėlis. Kiekviena pusė laukia, prie kurios priešininko rankos figūrėlės prisitrauks. Tai reiškia, kad jie laukia, kol viena ar kita šalis imsis tam tikrų veiksmų.  

Kokie dar gali būti būsimų įvykių ženklai? Pažvelkite į Afganistaną, Talibanas netrukus pradės ką nors skelbti. Tada paaiškės, kad Europa kai kur bus keistai apleista. Dieną gatvėse niekas neišeis, tačiau tai nebus karantinas, uždarymas ar pandemija. Vieną naktį mus pažadins skraidančių lėktuvų armados triukšmas. 

Dar vienas dalykas, kuris man kelia nerimą, yra mūsų šalies suskirstymas į 3 zonas: pirmoji - pietryčiai ir rytai, antroji - Krokuvos regionas, galbūt vietovės prie Varšuvos, o trečioji - likusi dalis, šiaurė. Jis bus tyliausias. 

Antroji Lenkijos problema - tam tikros rūšies talonai, kuriuos netrukus gausime vietoj pinigų. Kažkas atsitiks su pinigais taip, kad jų nebus galima atsiimti ar pasiimti. Tada vietoj pinigų jie mums duos talonų. Ir iš anksto numatydamas klausimą, iš karto noriu pasakyti apie kriptovaliutas - netrukus ateis momentas, kai šią "valiutą" bus labai sunku kam nors parduoti. Ir tada gali nutikti kas nors dar blogiau.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 20:05 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas

Gaminame namuose. Obuolių pyragas... Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių ir kepame obuolių pyragą 40-45 minutes. Jeigu pastebėjote, kad viršus pradeda degti, o kepimo laikas dar nepraėjo, apdenkite pyragą folija. Dar šiltas obu...

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Tradicinis Apetitiškų Eklerų Receptas.
Eklerai magiškai ir stebuklingai veikia žmones – ir vaikus, ir senelius. Aš savo virtuvėje vis turiu sugalvoti kažką naujo. Esu žmogus be firminio torto, bet man taip smagu turėti svečiuose žmones, kurie ištobulinę savo vieną sald...

Skaityti daugiau

01.08.2019 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Mielinės tešlos receptas keptiems pyragėliams
Jei jūs seniai susiruošėte pagaminti pyragėlius – šis straipsnis specialiai tau! Pyragėliai pagal šį receptą pavyksta visada ir visiems! Net jei jūs tik vakar pradėjote gaminti!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau