Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 17

"Mes nesame jūsų vergai": Italijos, Ispanijos ir Lenkijos ūkininkai sukilo prieš Naująją pasaulio tvarką

Italijos, Ispanijos ir Lenkijos ūkininkai prisijungė prie Olandijos ūkininkų, kurie sukilo prieš "Naujosios pasaulio tvarkos" elitą, bandantį sunaikinti žemės ūkio pramonę.

"Mes nesame vergai, mes esame ūkininkai", - skandavo Italijos ūkininkai, važinėję traktoriais Milano gatvėmis.

Infowars.com praneša: Pasak "Morning Star", "Italijos ūkininkams gresia neišvengiama krizė dėl didelės sausros, dėl kurios trečdaliui žemės ūkio produkcijos iškilo pavojus".

Šalies žemės ūkio ministras Steafano Patuanelli (Steafano Patuanelli) šios savaitės pradžioje parlamentui sakė, kad artimiausiais dešimtmečiais Italijai gresia dar 40 proc. vandens išteklių praradimas.

Ūkininkai teigia, kad dėl ekstremalios situacijos jie prarado apie 3 mlrd. eurų, be to, juos labai skaudžiai paveikė dėl konflikto Ukrainoje išaugusios degalų kainos.

Ispanijoje Badachoso, Granados ir Albacetės ūkininkai Badachoso, Granados ir Albacetės gatvėse surengė traktorių paradą, solidarizuodamiesi su užsienio ūkininkais, taip pat šalyje vyko nacionaliniai protestai dėl maisto produktų ir benzino trūkumo, praneša "EuroWeekly News".

O Lenkijoje ūkininkai praėjusį savaitgalį atvyko į Varšuvą protestuoti prieš infliaciją ir kitus vyriausybės veiksmus.

Nyderlanduose dėl protestų ištuštėjo prekybos centrų lentynos, nes traktoriai ir kita žemės ūkio technika užblokavo sandėlius, neleisdami jų išvežti, o ministras pirmininkas Markas Rutte (Mark Rutte) prieš tai sutelkė valstybės policiją, kuri bandė susidoroti su protestuotojais.

Trumpai tariant:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2019 laikas 18:18 Receptai – Patiekalai Virtuvė. Orkaitėje kepti varškėčiai su razinomis
Razinas užmerkiame šiltame vandenyje ir palaikome kor išmirks. Į dubenį dedame varškę, cukrų arba medų, miltus, kepimo miltelius, mušame kiaušinį. Viską išminkome ir pertriname blenderiu. Dedame nusausintas razinas, išmaišome....

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vasariškas tortas su braškėmis

Gaivinantis nekeptas vasariškas tortas su braškėmis. Greitas ir skanus!

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 18:39 Receptai – Patiekalai Tinginys su graikiniais riešutais

Gaminame. Tinginys su graikiniais riešutais. Į puodą beriame cukrų, kakavą, pilame pieną ir maišant užkaitiname. Nukeliame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Jeigu sviestas neišsilydė, dar truputėlį pakaitiname, bet neužv...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau