Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Technologijos, Mokslas » 2022 » Rugpjūčio » 2

Billas Gatesas siekia natūralius bananus paversti genetiškai modifikuotais bananais

Na, žmonės, nuo Billo Gateso slaptose laboratorijose pagamintų zombių kiaušinių pereiname tiesiai prie Franken-bananų klonų, kuriuos jis finansuoja baisiomis CRISPR-DNA redagavimo molekulėmis. Ne, bananams negresia išnykimas, bet tai tik dar vienas pretekstas visiškai normalų, sveiką vaisių paversti frankenfood'u, kuris žmogaus organizmui daro dievai žino ką.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Taip, mokslininkai renka bananų ligą (Tropical Race 4 arba TR4) iš dirvos plantacijose ir "ištraukia" genus, kad cheminiai pesticidai sunaikintų derliui kenkiančius patogenus, bet ne pačius bananus. TR4 yra dirvoje gyvenanti grybelio atmaina, kuri bananų augalams atima maistines medžiagas ir vandenį, tačiau yra gana atspari pesticidams. Pasiųskite GMO mokslininkus, kad jie mutuotų ir modifikuotų, neatlikdami jokių saugumo bandymų, susijusių su žmonių vartojimu. Ta pati sena istorija, bet naujas maistas ant genetiškai modifikuotų produktų pjaustymo laužo.

TR4 patogenas naikina Kavendišo bananus, kurie sudaro beveik pusę visų pasaulio bananų.

Nors pasaulyje yra daugiau kaip 1 000 bananų veislių, Kavendišo bananai sudaro apie 47 proc. jų, t. y. apie 50 mln. tonų, ir beveik visą bananų eksportą. Šios didelės apimties pramonės šakos pelno marža yra maža, todėl tokie maisto technologijų guru kaip Billas Gatesas samdo mokslininkus, kad šie rastų būdų, kaip sumažinti išlaidas, žinoma, žmonių sveikatos sąskaita, o iš jau ir taip klestinčios pramonės susižertų milijardus.

Taigi, kaip ir visuotinio atšilimo apgaulės atveju, bananai nesudega ir jų netirpdo į Ebolos virusą panašūs parazitai. Ir ne, GMO neišgelbės planetos, kad maistas galėtų augti be saulės, vandens ar maistinių medžiagų. Vis dėlto moksliniai žurnalai ir interneto svetainės nori, kad visi tikėtų, jog viskas, kas "išvirta" ir modifikuota laboratorijoje, yra 100 proc. saugu, tvaru ir puikiai tinka jūsų sveikatai.
Brighteon.TV

Seniau, prieš Antrąjį pasaulinį karą, labiausiai paplitę buvo Gros Michel bananai, kurie buvo daug saldesni ir kreminiai. Kavendiš bananai iš tikrųjų yra antrarūšiai bananai, turintys silpną žievelę ir neturintys genetinės įvairovės.

USDA teigia, kad genų redagavimas laboratorijoje tik pagreitina "natūralų veisimo procesą"

Genetiškai mutavusiems Franken-banananams greičiausiai netrukus žalią šviesą uždegs JAV žemės ūkio ministerija (USDA), kuri teigia, kad manipuliavimas genais laboratorijoje taip, kaip gamta niekada negalėtų to padaryti, iš esmės yra tas pats, ką daro gamta, tik lėčiau. USDA manymu, genų toksinų iš augalų į produktus, pavyzdžiui, kukurūzus, apelsinus ar bananus, įterpimas yra beveik natūralus, tad kodėl gi ne? Atsakymas: Todėl, kad neatliekami jokie saugumo tyrimai, siekiant nustatyti, ar tai galima valgyti žmonėms, todėl kodėl ne.

Sakyti, kad mokslininkai laboratorijose naudoja genų redagavimo metodus, kurie yra tokie patys, kaip ir tai, kas vyksta gamtoje, yra absurdiška, turint omenyje genų redaguotus bananus, kai CRISPR-Cas9 modifikacijos pakeitė Cavendish banano genomą taip, kad augalai iš tikrųjų pasirodė susitraukę ir balti. Genų inžinerija bananus pavertė albinosais, atspariais TR4. Ar tai TR4 "terminatoriaus bananai"? Bėkit, tai "mutavusių Franken-bananų ataka"! Tai tik dar vienas Frankenfood, galintis apeiti USDA GMO taisykles. Prisimenate tuos "rudenėjimui atsparius" grybus?

Galbūt netrukus bus išrastos vadinamosios "CRISPR stiliaus vakcinos", genetiškai modifikuojančios žmogaus DNR taip, kad įšvirkšti organizmai nesugebėtų pasipriešinti konkrečių laboratorijoje sukurtų virusų infekcijai... palaukite... jie jau tai padarė. Tai vadinama ADE iš mRNA.

Ar mes visi ir toliau ieškosime ekologiško ir vietoje užauginto maisto, kuriame nėra pesticidų, insekticidų ar herbicidų? Tikrai taip. Valgykite švariai. Gerkite švariai. Ieškokite natūralios medicinos. Venkite visko, ką finansuoja šie farmacininkai ir Billas Gatesas savo slaptose Franken laboratorijose. Visa tai tik gyventojų skaičiaus mažinimas.

Nusistatykite maisto naujienų dažnį į FoodSupply.news ir gaukite naujienas apie daugiau toksiškų maisto produktų ir maisto trūkumą, kuris pasirodys netoli jūsų esančiose parduotuvėse.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.01.2018 laikas 15:04 Receptai – Patiekalai Drėkinamoji varškės ir medaus kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Riebios veido odos. Ingredientai: Varškė, Skystas medus, Kiaušinis

Skaityti daugiau

08.07.2019 laikas 17:23 Receptai – Patiekalai Tortas be kepimo „Plombyras“. Madingiausias tortas iš trupinių!
Tortas be kepimo „Plombyras“ receptas. Labai skanus ir lengvai paruošiamas! Išsamų paruošimą be kepimo „Plombyras“, žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Chačapuri su sūriu pusryčiams per 15 minučių
Chačapuri su sūriu, tradicinis gruzinų virtuvės patiekalas, jau seniai yra mėgstamas daugelyje šalių. Traški plutelė su gardžiu sūrio įdaru viduje … Taip, tai nuostabu!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau