Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Technologijos, Mokslas » 2022 » Rugpjūčio » 4

Didžiausi Teslos išradimai žmonijai žadėjo "šviesią ateitį", kol pasaulinis elitas jų nesunaikino

Nikola Tesla gerokai pralenkė savo laiką. Jis numatė šviesią ir teigiamą žmonijos ateitį, nes užpatentavo ir sukūrė šimtus technologijų, kurių niekas anksčiau neįsivaizdavo ir nedrįso įsivaizduoti.

Teisingai sakoma, kad kroatų kilmės išradėjas buvo žmogus, pakeitęs pasaulį. Tačiau elitas neleidžia mums mėgautis jo tikrojo palikimo privalumais. Elitui grėsmę kėlė Tesla ir jo pozityvios žmonijos ateities vizija.

Praėjus 73 metams po to, kai FTB konfiskavo beveik DVIEJUS VEŽIMUS vieno garsiausių pasaulio išradėjų dokumentų, Federalinis tyrimų biuras juos paviešino. Pagal Informacijos laisvės įstatymą paskelbta dokumentų siunta taip pat atskleidžia, kad Tesla mirė ne 1943 m. sausio 7 d., kaip manyta anksčiau, o diena vėliau, sausio 8 d.

Apskritai FTB dokumentai atskleidė nemažai detalių, kurios pakeitė daug ką, ką žinome apie Teslą, jo gyvenimą, išradimus ir palikimą. Susipažinkite su išslaptintais FTB dokumentais FTB saugykloje ČIA.

Šiame straipsnyje apžvelgsime septynis "dingusius" Teslos išradimus, apie kuriuos daugelis žmonių nežino.

1. Teslos NSO - antigravitacinė technologija

Žinome, kad Tesla buvo susijęs su nemokama energija ir alternatyviais energijos šaltiniais.

Tiesą sakant, jis nebuvo neatpažintas.

Nepaisant to, manoma, kad Teslos revoliucinės transporto priemonės metodai ir konstrukcija atitinka žmonių, mačiusių disko formos skraidančius objektus, arba NSO, aprašymą.

Manoma, kad Teslos NSO turėjo "akis", pagamintas iš elektrooptinių lęšių, išdėstytų kvadrantais, todėl pilotas galėjo viską matyti. Ekranai ir monitoriai įrengti ant konsolės, kurioje naršytojas gali stebėti visas aplink transporto priemonę esančias sritis, o neįtikėtiname Teslos išradime buvo didinamieji lęšiai, kuriais buvo galima naudotis nekeičiant padėties.

Įrodymų apie tokią transporto priemonę galima rasti 1911 m. Nikolos Teslos interviu laikraščiui "The New York Herald":

"Mano skraidanti mašina neturės nei sparnų, nei propelerių. Ją galite pamatyti ant žemės ir niekada nesusimąstysite, kad tai skraidanti mašina. Tačiau ji galės visiškai saugiai judėti ore bet kuria kryptimi, didesniu nei iki šiol pasiektu greičiu, nepaisydama oro sąlygų ir nepaisydama "skylių ore" ar žemyn besileidžiančių srovių.

"Jis pakils tokiomis srovėmis, jei to norėsis. Jis gali labai ilgai išlikti visiškai nejudantis ore, net ir pučiant vėjui. Jo keliamoji galia priklauso ne nuo kokių nors subtilių prietaisų, kuriuos turi naudoti paukštis, bet nuo teigiamo mechaninio poveikio." - RF

2. Teslos mirties spindulys

Prieš FTB paviešinant išslaptintus dokumentus, daugelis žmonių teigė, kad Teslos mirties spindulys buvo tik dar vienas sąmokslas.

Anksčiau buvo manoma, kad Teslos mirties spindulys neegzistuoja, o FTB daugiau nei dešimtmetį tvirtino, kad nė vienas jų agentas NIEKADA netyrė Teslos dokumentų ir biuras jų neturėjo.

Tačiau FTB paviešinus Teslos bylas sužinojome, kad tarp paviešintų bylų yra laiškas, adresuotas pirmajam FTB direktoriui J. Edgarui Huveriui, kuriame pabrėžiama straipsnio, kuriame Tesla kalba apie mirties spindulį ir jo "lemiamą reikšmę" ateities karams, svarba.

Rekomenduota Teslą nuolat stebėti, kad jis būtų apsaugotas nuo "užsienio priešų", kurie taip pat gali būti suinteresuoti "tokios neįkainojamos karo ir (arba) gynybos priemonės paslaptimi".

3. Laisvoji energija ir belaidė elektra

Padedamas "JP Morgan" finansavimo, Tesla sėkmingai pastatė ir išbandė garsųjį Vardenklaifo bokštą.

Šis statinys buvo didžiulė belaidės energijos perdavimo stotis, kuri, Teslos teigimu, galėjo perduoti belaidę energiją dideliais atstumais.

Vardenklaifo bokštą (Wardenclyffe Tower)Tesla laikė didžiulio laisvosios energijos projekto pradžia.

Tesla norėjo bokštą naudoti ne tik laisvajai energijai perduoti, bet ir pranešimams, telefono skambučiams visoje Žemėje siųsti.

Kaip aiškino pats Tesla, Žemė yra "...tarsi įkrautas metalinis rutulys, judantis erdvėje", kuris sukuria milžiniškas, greitai kintančias elektrostatines jėgas, kurių intensyvumas mažėja su atstumo iki Žemės kvadratu, panašiai kaip gravitacijos. Kadangi sklidimo kryptis sklinda nuo Žemės, vadinamoji gravitacijos jėga yra nukreipta į Žemę.

Jo teorijos buvo grindžiamos idėja, kad mūsų planeta geba praleisti signalus. Naudodamasis keliais skirtingais bokštais, Tesla galėjo įgyvendinti šią idėją.

Tačiau, ir kaip sužinojome iš istorijos, Laisvosios energijos idėja nėra labai palankiai vertinama didžiųjų korporacijų. Galų gale, kam teikti nemokamą energiją masėms, jei galima priversti mases mokėti didelius pinigus?

Galiausiai Teslos finansavimas buvo nutrauktas, bokštas sunaikintas, o kartu su juo ir Teslos idėjos apie nemokama energija varomą pasaulį.

4. Teslos osciliatorius

Šį prietaisą 1893 m. užpatentavo Tesla.

Prietaisas buvo populiariai vadinamas Teslos žemės drebėjimo aparatu po to, kai Europos išradėjas pareiškė, kad viena jo prietaiso versija 1898 m. Niujorke sukėlė žemės drebėjimą.

Kitaip tariant, prietaisas tariamai galėjo imituoti žemės drebėjimus, o tai reiškė, kad juo galima ginkluotis. Kai kurie sąmokslo teorijų šalininkai įsitikinę, kad Teslos technologija vėliau buvo toliau tobulinama ir naudojama HAARP.

5. Teslos futuristinis orlaivis

Nikola Tesla ne tik kūrė prietaisus, kurie potencialiai galėjo būti naudojami kaip ginklai, ir konstrukcijas, galinčias pasiūlyti pasauliui nemokamą energiją, bet ir dirbo su elektra varomais dirižabliais, kurie, pasak pranešimų, galėjo per tris valandas nugabenti keleivius iš Niujorko į Londoną.

Šie orlaiviai nebuvo paprastos transporto priemonės. Jie esą galėjo pasitelkti energiją tiesiai iš Žemės atmosferos ir jiems niekada nereikėjo sustoti ir papildyti degalų.

Tačiau kam turėti orlaivius, kurie naudoja nemokamą energiją, jei milijardus galima uždirbti ją parduodant?

6. Dronai 1898 m.

Daugiau nei prieš šimtą metų Tesla išrado dronus.

Taigi, visi, kurie manote, kad dronai iš tikrųjų yra naujausių technologijų produktas, klystate.

Jis vadinosi Teslos TELEAUTOMATONAS. Ir juokingiausia, kad vyriausybė šią technologiją turėjo daugiau nei šimtą metų. Dėl to kyla nemažai klausimų.

Ar gali būti, kad jie priėmė, toliau tobulino ir naudojo "dronus" daugiau nei prieš pusę dešimtmečio?

Štai ištrauka iš Teslos dronų patento:

Štai ištrauka iš jo patento:

"Žinokite, kad aš, Nikola Tesla, Jungtinių Amerikos Valstijų pilietis, gyvenantis Niujorke, Niujorko apskrityje ir Niujorko valstijoje, išradau tam tikrus naujus ir naudingus patobulinimus, susijusius su metodais ir aparatais, skirtais per atstumą valdyti judančių kūnų ar plaukiojančių laivų varomųjų variklių, vairavimo aparatų ir kitų mechanizmų veikimą, kurių specifikacija pateikiama toliau, atsižvelgiant į pridedamus brėžinius, kurie yra šio patento dalis...

"Išradimas, kurį aprašiau, bus naudingas daugeliu atžvilgių. Gali būti naudojami bet kokios tinkamos rūšies laivai ar transporto priemonės, pavyzdžiui, gelbėjimo, ekspedicinės, locmanų valtys ar panašiai, arba laiškams, siuntiniams, atsargoms, prietaisams, daiktams ar bet kokio pobūdžio medžiagoms gabenti, ryšiui su nepasiekiamais regionais užmegzti ir juose esančioms sąlygoms tirti, banginiams ar kitiems jūros gyvūnams žudyti ar gaudyti ir daugeliui kitų mokslinių, inžinerinių ar komercinių tikslų; tačiau didžiausia mano išradimo vertė bus susijusi su jo poveikiu karybai ir ginkluotei, nes dėl savo neabejotino ir neriboto naikinamojo poveikio jis padės sukurti ir išlaikyti nuolatinę taiką tarp tautų. "

Nuo: "Specifikacija, sudaranti 1898 m. lapkričio 8 d. rašytinio patento Nr. 613 809 dalį".

Visą originalų tekstą ir diagramas galima rasti JAV patentų ir prekių ženklų biuro svetainėje: Patimg1.uspto.gov

7. Erdvėlaivių varomosios sistemos ir Teslos dinaminė gravitacijos teorija

Nors kažką panašaus aptarėme Teslos NSO, tiesa ta, kad jis neapsiribojo vien skraidančiais objektais.

Nepaskelbtame "Didžiausio žmogaus pasiekimo" straipsnyje Tesla išdėstė savo dinaminę gravitacijos teoriją, teigdamas, kad "šviesusis eteris užpildo visą erdvę". Tesla teigė, kad eterį veikia gyvybę teikianti kūrybinė jėga. Eteris beveik šviesos greičiu virsta "begaliniais sūkuriais" ("mikrosraigtelėmis") ir virsta ponderine materija. Paskui jėga nurimsta ir judėjimas nutrūksta, materija grįžta į eterį (tai "atomo skilimo" forma).

Žmonija gali pasinaudoti šiais procesais, kad:

-atskirti materiją iš eterio
-kurti, ką tik nori, naudodamas materiją ir iš jos gautą energiją
-keisti Žemės dydį
-valdyti Žemės metų laikus (orų valdymas)
-valdyti Žemės kelią Visatoje kaip kosminį laivą
-Sukelia planetų susidūrimus, kad susidarytų naujos saulės ir žvaigždės, šiluma ir šviesa
-Sukelia ir plėtoja begalę gyvybės formų

Šaltinis: Ancient-Code.com / Nuoroda: Vault.FBI.gov.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 15:52 Receptai – Patiekalai Žaliosios Vištienos Salotos

Gaminame. Žaliosios vištienos salotos Vištieną išverdame su prieskoniais (druska, pipirai, lauro lapai) ir atvėsusią suplėšome juostelėmis. Agurką pjaustome griežinėliais. Visus kitus ingredientus smulkiname ir sumaiš...

Skaityti daugiau

25.09.2018 laikas 08:06 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą
Apetitą gerinantys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą, apetitas, apetito pagerinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis,...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau