Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2022 » Rugpjūčio » 5

Teisėjas teigia, kad Kevinas Spacey turi sumokėti 31 mln. dolerių prodiuserinei kompanijai

Holivudo kino žvaigždė Kevinas Spacey (Kevin Spacey) turės sumokėti 31 mln. JAV dolerių prodiuserinei kompanijai, kuri atleido jį iš serialo "Kortų namelis" (House of Cards) po to, kai pasirodė kaltinimai seksualiniu priekabiavimu, ketvirtadienį nusprendė teisėjas, atmesdamas jo apeliaciją dėl arbitražo.

Šis sprendimas yra naujausias smūgis žmogui, kadaise vadintam vienu geriausių savo kartos aktorių, ir buvo priimtas praėjus kelioms savaitėms po to, kai jis stojo prieš Didžiosios Britanijos teismą, kaltinamas seksualiniu priekabiavimu prie trijų vyrų.

MRC, prodiuserinė kompanija, sukūrusi populiarų "Netflix" pasakojimą apie politines intrigas, siekė prisiteisti žalą po to, kai pašalino žvaigždę iš pagrindinio vaidmens ir dėl to buvo priversta pertvarkyti šeštąjį serialo sezoną.

Arbitras 2020 m. nurodė "Amerikos grožybių" aktoriui kompensuoti bendrovei nuostolius ir išlaidas, susijusias su pakeitimu.

Spacey advokatai teigė, kad arbitras, spręsdamas dėl žalos atlyginimo, viršijo savo įgaliojimus, nes atsižvelgė į tam tikrus įrodymus.

Tačiau Los Andželo aukštesniojo teismo teisėjas Melas Redas Recana (Mel Red Recana) patvirtino sprendimą priteisti 29,5 mln. dolerių žalos atlyginimo ir likusią sumą - išlaidas ir mokesčius.

Arbitras nustatė, kad Spacey pažeidė sutartį dėl savo tariamo elgesio, sakė teisėjas, pažymėdamas, kad net jei klausimas nebūtų toks aiškus, arbitro sprendimas liktų galioti.

"Šiuo atveju (Spacey) neįrodė, kad tai net artimas atvejis", - 14 puslapių sprendime rašė Recana.

E. Spacey neigė, kad prie ko nors seksualiai priekabiavo.

Kaltinimų banga, sustabdžiusi šlovingą 63-ejų vyro karjerą, sutapo su judėjimo #MeToo, nukreipto prieš prievartą, pakilimu, kurį paskatino visagalio Holivudo prodiuserio Harvey Weinsteino byla.

Dukart "Oskaro" laureatas E. Spacey penkis sezonus seriale "Kortų namelis" (House of Cards) vaidino nesąžiningą JAV politiką Frenką Underwoodą, kol žiniasklaidoje buvo paviešinti įtarimai dėl seksualinio priekabiavimo prie bendradarbių.

MRC teko perrašyti scenarijų, į kurį nebuvo įtrauktas pagrindinis serialo veikėjas Underwoodas, ir perkurti šeštąjį sezoną, sutrumpinant jį nuo 13 iki aštuonių epizodų.

Praėjusį mėnesį dukart "Oskaro" laureatas E. Spacey Londono Old Bailey teisme pripažino savo kaltę dėl keturių kaltinimų seksualiniu priekabiavimu prieš tris vyrus beveik dviejų dešimtmečių senumo bylose.

Spacey atvyko iš savo namų Jungtinėse Valstijose, kad savanoriškai atvyktų į Didžiosios Britanijos teismą.

Ankstesniame posėdyje advokatas Patrickas Gibbsas (Patrick Gibbs) teismui sakė, kad jo klientas "griežtai neigia bet kokius nusikaltimus šioje byloje".

"Jis turi atsakyti į šiuos kaltinimus, jei nori toliau gyventi", - tuomet pridūrė P. Gibbsas.

AFP

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.09.2019 laikas 20:52 Receptai – Patiekalai Stulbinantis pyragas su švelniu kremo įdaru

Šio kepinio originalumas yra tame, kad į orkaitę dedama skysta tešla. Bet kepimo procese dėl ingredientų riebumo skirtumų pyragas savarankiškai išsisluoksniuos ir gausis stulbinantis pyragaitis su švelniu kremo įdaru.

...

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Čeburekų receptas

Skanių čeburekų receptas. Pasigaminkime namuose skanius čeburekus. Tai gali padaryti kiekvienas! Skanaus!

Skaityti daugiau

30.11.2019 laikas 18:36 Receptai – Patiekalai Geriausia bandelių tešla. Kaip ją pagaminti?
Mano šeima mėgsta kepti bandeles. Jų paruošimui naudoją specialią tešlą. Ji gaminama iš dviejų komponentų: tešlos ir mielių mišinio. Norėdami pasigaminti mielių mišinį reikia 50 ml vandens ir vieno arbatinio šaukštelio cukraus....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 06:43 2024 m. balandžio 25 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
Ką gi, mieli skaitytojai, išgyvenome vakarykštę pilnatį su Mėnuliu Skorpione, tikiuosi, kad visi gyvi ir sveiki! Šiandien Mėnulis toliau keliauja Skorpiono ženklu ir tampa labai užsispyręs bei kaprizingas. Tokias energijas jausime visą dieną, ypač pi...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau