Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 7

Manheteno krikščioniškoje vidurinėje mokykloje vietoj pamaldų bažnyčioje surengtas privalomas Drag Šou

Ar kairiųjų pažiūrų žmonės iš tikrųjų norėtų, kad krikščioniškos mokyklos bažnyčioje būtų surengtas seksualizuotas drag šou?  Žinoma, kad taip.  

Manhatano "Grace Church" vidurinės mokyklos mokiniai sako, kad 2021 m. balandžio 27 d. jie turėjo dalyvauti trečiadienio bažnytinėse pamaldose, kai juos pasitiko netikėtas vietoj pamaldų surengtas šou, kuriame dalyvavo šokanti drag karalienė su oranžiniais go-go bateliais, pasivadinusi "Brita Filter" (sceninio vardo simbolika nežinoma).  Renginį rėmė mokyklos LGBT paramos klubas "Spectrum" ir mokyklos dėstytojai.

Mokiniai teigia, kad jautė spaudimą dalyvauti ir turėjo apsimesti, kad renginys jiems patiko.  Kai kurie "Spectrum" klubo nariai tapšnojo paaugliams per pečius ir liepė stovėti pasirodymo metu, o kiti dalijo pasididžiavimo lipdukus ir teigė: "Imk vieną arba esi homofobas".  Kiti vaikai įsitraukė į šou ir pradėjo tverkinti koplyčioje.

Pasibaigus šokiams, Brita kalbėjo apie tai, kad yra "panseksuali".

politika, mokslas, ideologija, Drag Šou, vaikai

Vienas mokinys sakė: "Pažymėtina, kad šis asmuo nuolat vadino save nuostabiu, talentingu ir gražiu. Ne vieną ar du kartus, bet vėl ir vėl šis žmogus save taip užtikrino...".

Nesunku pastebėti judėjimui "Pride" būdingą narcisizmą.  

Mokyklos interneto svetainėje išsamiai aprašomos su pasididžiavimu susijusios jų programos ir Brita Filter pasirodymas. 

Be akivaizdaus krikščioniškosios doktrinos įžeidimo, mokyklų remiamų seksualizuotų drag pasirodymų vaikams tendencija tapo epidemija.  Daugybė mokyklų per pastaruosius metus buvo pagautos slapta rengiančios drag queen pasirodymus, neprašydamos tėvų leidimo. Žiniasklaidai plačiau paviešinus šiuos renginius, juos užsipuolė kairieji, tvirtindami, kad mokyklose nėra seksualumo darbotvarkės.

Gaslightingas buvo nevaldomas, o translyčių indoktrinacijos ir mokyklinių drag šou tikslas atvirai pripažįstamas: tai politinis aktyvizmas ir normalizacija.

TikTok paskyroje Brita gyrėsi šiuo renginiu:

Katalikiška vidurinė mokykla čia, Niujorke, pakvietė mane į savo "Pride" koplyčią. Matomumas yra svarbus, ir man didelė garbė, kad turėjau progą pasikalbėti su jumis apie savo, kaip LGBTQ+ drag karalienės aktyvistės, darbą."

Grace bažnyčios mokyklos planuoja pristatyti pasididžiavimo renginius ir jaunesniems vidurinių mokyklų mokiniams, vesdamos pamokas apie "pasididžiavimo vėliavos istoriją" ir tai, ką ji simbolizuoja.

P komentaras: O, jūs žinote, ką jūsų vaikai veikia, darželyje, mokykloje, ar universitete? Kas jiems į galva brukama? Kokia ideologija? Pamastykite tėveliai.... o jei nemanote, kad į jūsų kiemą neateis šį šventė (karalienė) abejotina... todėl, manau daugiau bendraukite su vaikais ir pagaliau pradėkite patys auginti vaikus, jei matys dar nesate sugadinti.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.07.2019 laikas 19:19 Receptai – Patiekalai Mėsos tefteliai su padažu

Mėsos teftelių receptas. Mėsos teftelius užpilame padažu ir troškiname ant silpnos ugnies 25-30 minučių. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai Ypatingai Skanus Omletas Prancūziškai

Ypatingas skanus negi profesionalūs virėjai kartais nesugeba pagaminti tinkamai šio patiekalo. Todėl reikia žinoti šio recepto smulkmenas ir paslaptis. Šiandien jūs sužinosite, kaip pagaminti švelnų ir skanų prancūzišką omletą ...

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio

Svaigulys liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau