Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 7

Steve'as Bannonas: "Turime panaikinti Federalinį rezervą

Buvęs Baltųjų rūmų strategas Steve'as Bannonas (Steve Bannon) paragino visiškai panaikinti Federalinį rezervą.

"0,5 % šios šalies piliečių valdo daugiau turto nei 90 % gyventojų. Visa tai įvyko per pastaruosius dešimt metų nuo 2008 m.", - penktadienį pareiškė S. Bannonas konferencijoje CPAC 2022 Dalase, Teksaso valstijoje.

"Federalinis rezervas, beje, nepriklauso Amerikos žmonėms, centrinis bankas, kuris priklauso 24 pagrindiniams makleriams, tai yra "J. P. Morgan", "Goldman Sachs" ir "Morgan Stanley". Kaip tai veikia?"

"Mums nereikia audituoti FED, mums reikia panaikinti Federalinį rezervą, - pridūrė Bannonas. "Federalinis rezervas uzurpavo savo ir Amerikos žmonių bei mūsų išrinktų atstovų galias. Ir ne, jie neturi valdančiųjų sutikimo. Mes jo nesilaikysime. Mes nepaklusime. Ir tai turi būti nutraukta."

Infowars.com praneša: "Karo kambario" vedėjas ir buvęs "Goldman Sachs" investicinis bankininkas toliau ragino visiškai ištirpdyti "administracinę valstybę", o įsitraukę rinkėjai išstumtų biurokratus, įsitaisiusius įvairiose valdybose - medicinos, mokyklų ir rinkimų - visoje Amerikoje.

Kaip savo darbo Kongrese metu dažnai pažymėdavo buvęs respublikonas Ronas Paulas (Ron Paul) (R-Teksaso valstija), privati Federalinė rezervų sistema, dirbtinai didindama arba mažindama JAV pinigų pasiūlą, nuo pat jos įkūrimo 1913 m. buvo atsakinga už beveik visas ekonomines krizes.

Dėl to JAV dolerio perkamoji galia sumažėjo 96 %.

Pastaraisiais mėnesiais FED patikimumas buvo labiau nei įprastai pakirstas dėl to, kad jis nesugebėjo numatyti sparčiai augančios infliacijos, kurią sukėlė 4 trilijonų JAV dolerių įliejimas į pinigų pasiūlą per KOVID krizę.

Dabar, kai infliacija siekia 9,1 %, FED neseniai padidino palūkanų normas 75 baziniais punktais iki 2,25-2,5 %, t. y. gerokai žemiau infliacijos lygio, kuris, kaip perspėjo ekonomistas Peteris Schiffas (Piteris Šifas), toli gražu nėra pakankamas dabartinei infliacijai pažaboti.

Žiūrėkite visą Bannono kalbą CPAC:

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.11.2019 laikas 21:46 Receptai – Patiekalai Sultingi obuolių varškės blynai pusryčiams. Nepakartojamas skonis!
Šie varškėčiai yra skanesni ir švelnesni nei tradiciniai. Nepakartojamas skonis! Patiekiame su grietine.

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 09:05 Receptai – Patiekalai Varškės Keksas Prie Arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame.

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti
Sumušimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti, receptai sumušimams gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau