Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugpjūčio » 10

Jei moteris praranda savo moteriškąją energiją

Jeigu taip atsitinka, ji paprasčiausiai pavirsta, atleiskite už išsireiškimą – „boba“. Be to, pati moteris labai retai pastebi šią savo transformaciją. Priešingai, jai atrodo, kad ji tapo kieta ir stipri, taip pat sėkminga ir savarankiška. Tačiau aplinkiniai ją mato visai kitaip. Ar galima to išvengti?

Štai šio labai destruktyvaus moteriško proceso požymiai:

Labai norisi komanduoti

Netgi ten, kur iš principo galima ir nutylėti… Eilėje prie prekybos centro kasos tokios bobelės pradeda pirmosios rėkti kad atidarytų antrą kasą. Transporte jos reikalauja užleisti vietą septynerių metų berniukui, kitaip „kūdikis tuojau nualps“. Jos aršiai reguliuoja viešąją tvarką bet kokioje eilėje.

Paprasčiau kalbant, jos visose situacijose – „už teisybę ir tvarką“.

Aš netikėtai aptikau savyje jau prasidėjusį virtimo bobele procesą vienoje valdiškoje įstaigoje. Žmonės buvo susigrūdę prie langelio, aš jiems pradėjau kažką rėkauti, kad įvesčiau tvarką, kol viena močiutė manęs „nenusodino“. Štai tada ir supratau, kad kažką reikia skubiai keisti.

Norisi viską kontroliuoti

Prasideda nuoširdus domėjimasis viskuo, ką daro ir kalba kiti žmonės (tai normalu tik tuo atveju, jei kalba eina apie jūsų mažus vaikus). Atsiranda valdingumas, kitaip sakant, tavo reikalavimai turi būti įvykdyti tučtuojau ir nepriekaištingai. Niekas niekur negali vėluoti, kiekvienas turi vykdyti savo pareigas ir pažadus.

Jei taip neatsitiks, pretenzijos „nusikaltėliams“ drebiamos į veidą nedelsiant, labai kategoriškai ar netgi grubiai. Aplinkiniai pamažu nuo tokio moters elgesio ima jausti šleikštulį.

Norisi visus smerkti

Pasaulis darosi labai netobulas, ypač žmonės. Visi viską daro ne taip. Smerkimas gali būti atviras – pastabų, įžeidimų forma. Arba jį galima užmaskuoti kaip gerą patarimą, kuris dažnai prasideda fraze: „Suprask, aš gi tau linkiu gero, todėl neįsižeisk“.

Tuo pačiu metu veido išraiška gali būti labai susirūpinusi, balsas švelnus ir įtaigus, kartais net sunku įsivaizduoti, koks šios moters viduje verda neapykantos vulkanas.

Kadangi pasaulis nebėra vertas, kad reikėtų į jį atsižvelgti, galima dėvėti ne tai, kas gražu, o tai, kas patogu

Atsiranda keisti apdarai, batai, kažkokie keisti maišai ar krepšiai vietoje rankinių, kad nereikėtų pirkti papildomo maišelio prekybos centre. Ir, savaime suprantama, kelnės – kaip vyraujantis garderobo elementas. O taip pat „kirpėjų meno viršūnė“ – labai trumpos šukuosenos.

Kosmetika atrodo kaip kažkas nereikalingo. Svarbiausia – „natūralumas“. .

Ateina kritinis momentas, kai vyrai nustoja reaguoti į tokią bobelę kaip į moteriškos lyties atstovę

Jie nustoja joms atidarinėti ir prilaikyti duris, nebesiūlo panešti sunkių nešulių, nustoja padėti buityje. Jeigu tai šeima, vyras pradeda vengti intymių santykių ir ima slapstyti atlyginimą.

Tokia moteris pradeda sau įrodinėti, kad iš principo moka ir gali absoliučiai viską: pati sukasti pusės hektaro daržą, prikalti lentyną, „nes neįmanoma prisiprašyti“, išklijuoti tapetus ne prasčiau už profesionalius statybininkus. „Bobelės“ labai nemėgsta moterų, kurios „sėdi ant sprando ir nieko neveikia“.

Šį procesą galima ir būtina sustabdyti bet kuriame etape. Bet kuri moteris instinktyviai moka atsipalaiduoti, pasirūpinti savimi ir palaikyti save puikioje formoje. Svarbu savęs neišduoti, o pradėti visa tai daryti.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.11.2019 laikas 17:58 Receptai – Patiekalai Prancūziški Pyragėliai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

30.04.2020 laikas 08:58 Receptai – Patiekalai Labai Skanus Karamelinis Obuolių Pyragas
Nors šis karamelinis obuolių pyragas ir yra karališkai atrodantis, bet jį tikrai nėra sunku pasigaminti. Karamelinis obuolių pyragas - labai gardus patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite.

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau