Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Rugpjūčio » 15

Tapo žinoma, kur bus naujieji Žemės poliai. Ir tai daug ką paaiškina

Mūsų dėmesį patraukė žinutė iš slapyvardžio ANNO.DOMINI, kurį mes pažymime kaip gana patikimą šaltinį - jo spėjimai tam tikra prasme pildosi. Tačiau dabar autorius neprisidėjo prie bendro triukšmo, o tiesiog papasakojo savo regėjimą, kurio gavimo jis ilgai laukė.

ANNO.DOMINI dėmesį, patraukė pono Cryptic1 žinutė, kurioje buvo liepta pažvelgti į Patagoniją, kuri, tikėtina, netrukus nuskęs. Kaip rašo ANNO.DOMINI, maždaug prieš 12 metų jis taip pat patyrė apreiškimą apie ašigalių pasikeitimą. Remiantis šiuo atradimu, naujasis Pietų ašigalis bus Tierra del Fuego salyno teritorijoje, t. y. pietiniame Patagonijos pakraštyje, kurį reikia stebėti:

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone ir spėjimus, nieko daugiau...

Tapo žinoma, kur bus naujieji Žemės poliai. Ir tai daug ką paaiškina

 Pietų ašigalis programoje pažymėtas raudona spalva, Šiaurės ašigalis - mėlyna, jis bus kažkur netoli Čitos.

Žinoma, ANNO.DOMINI nėra Edgaras Keisas, NASA superkompiuteris ir profesionalūs Pentgono jautruoliai, tačiau, kaip visi suprantame - niekas mums nepateiks informacijos iš aukščiau pateikto sąrašo. Jei ponas Keisas ir nubraižė tokį detalų žemėlapį - jis dabar guli seife, kurį visą parą saugo sargybiniai, todėl mes studijuojame tai, ką turime. Ir, mūsų nuomone, tai, kas turima, yra visiškai pagrįstai teisinga. 

Pirma, jei protingai tęsti tiesią liniją esamo magnetinio poliaus judėjimo kryptimi, tada mes tiesiog sustojame kažkur ties Čita, kur, kaip ir turėtų būti, naujas magnetinis polius:

konspirologija, nuomonės, gandai, polių poslinkis

Žinoma, magnetinis polius nėra geografinis polius, tačiau niekas tiksliai nežino, kuo jie skiriasi. Galbūt magnetinį ašigalį sukuria Žemės branduolyje esantys sūkuriai, o gal šis magnetinis ašigalis yra tarsi ženklas, nurodantis geografinį ašigalį į naują vietą. 

Antra, kažkodėl pasirodo, kad ANNO.DOMINI žinutė labai gerai paaiškina dabartinius įvykius, pavyzdžiui, laukinių įsiveržimą į Ukrainą.

Mes puikiai suprantame Mochano vietinių gyventojų norą atvykti ir mirti netoli Kijevo - tai nacionalinė pramoga Mochano pelkėse dar nuo Batyjaus laikų.  Kaip rašoma visuose metraščiuose, lygiai taip pat kaip dabar prievarta pašaukti vyrai iš Lugansko ir Donecko bėga priekyje Mordovijos stebukladarių-bogatyrų.

Sudeginę Kijevą mongolai pasiekė Legnicą, kur vietos kunigaikštis parodė mordovams (Gyvena Rusijos Federacijoje (daugiausia Mordovijoje, taip pat Pavolgyje, Urale), Kazachijoje, Ukrainoje, Uzbekijoje. 21 amžiaus pradžioje iš viso buvo apie 1,2 mln. mordvių.)  stiprius geležinius peilius, veidrodžius ir stiklo karolius, skirtus mordovams. Jis pažadėjo grąžinti visus šiuos lobius, jei mordviečiai išduos chaną. Mordva neturėjo daug laiko rinktis ir nuskubėjo atidaryti vartus į mongolų stovyklą.

Tai buvo stiprus smūgis genofondui, mokšanų likučiai turėjo susilaukti palikuonių iš pelkių gnomų ir kitų miško gyventojų. Tai paaiškina, kodėl vietiniai mokšanai (tai rusai, etninė grupė, pagal ukrainiečius) yra tokie maži, kvaili ir pikti visiems normaliems žmonėms. Nors, žinoma, net ir tai nepaaiškina, kodėl jie kariavo tankais su taburetėmis, nors ir turėjo pakankamai modernių raketų atsargų pusantro mėnesio. 

Dabar maždaug tuo pačiu keliu eina Kinija, kuri akivaizdžiai siekia konflikto su Jungtinėmis Valstijomis. Ir visiems toks Pekino atkaklus siekis žengti į Taivaną sukėlė šoką, nes tai iš esmės prieštarauja kinų tradicijai sėdėti ant tvoros ir laukti, kol upė nuneš nužudyto priešo lavoną.

Dėl kinų darbštumo, didelio skaičiaus ir griežtos vadovybės valdymo sistemos per 50-70 metų visas pasaulis turėtų pats kristi Kinijai po kojomis - tereikia sėdėti, kaupti investicijas, technologijas ir kniedijančius ginklus.  Kinija turi akivaizdų pranašumą prieš Jungtines Valstijas ilgų nuotolių lenktynėse. Bet ne, Pekinas kažkodėl puola į konfliktą, dėl kurio kinai bus išnaikinti be jokios vilties atkeršyti net per ateinančius tūkstantmečius.  Kodėl jie tai daro? Kas juos skatina?

Akivaizdu, kad juos veda tas pats, kas Mordvą į Kijevą:

konspirologija, nuomonės, gandai, polių poslinkis

Taip atrodys Rytų pusrutulis, jei bus įgyvendintas ANNO.DOMINI scenarijus, t. y. Pietų ašigalis - Ugnies Žemė, Šiaurės ašigalis - Baikalas ir Čita. 

Tai Vakarų pusrutulio žemėlapis:

konspirologija, nuomonės, gandai, polių poslinkis

Vakaruose ekvatorius bus Floridoje, o rytuose - palei Gvinėjos įlankos šiaurinį pakraštį.  Amerika taps atogrąžomis, Kanada - Teksasu, Europa taip pat persikels į pietus.

Rytų pusrutulyje ašis bus sutelkta Turkijoje, kuriai graikų mistikai jau seniai žadėjo baisų nusiaubimą. Tai natūralu tik litosferos sukimosi ašiai. Tačiau Stambulas nepersikels į kitą platumą ir išsaugos savo nuostabų klimatą. Norvegija bus toje pačioje geografinėje platumoje, o Anglija nugrimzta į atogrąžų platumas. 

Tačiau liūdnas likimas laukia mordos ir KLR gyventojų. Buriatai turės Šiaurės ašigalį ir eis medžioti ruonių, kaip kadaise medžiojo eskimai. Pekine taip pat bus gana vėsu - kaip ir šiandien Anadyre. O mokšanų pelkėse bus gana blogai - ten bus Naujoji Žemė ir Arkties vandenynas. 

Tikriausiai mokšanų vudu šventikai kažką apie tai sužinojo iš brangaus Vladimiro Lenino mumijos, todėl nuolankiai atidavė Baikalą Kinijai. Štai kodėl jie išsiuntė savo ordas į Ukrainą, kad nereikėtų eiti į tundrą su kirviu ir laužtuvu. Tačiau senoji Rusija vėl davė Mordvai į dantis, ir dabar, kai reikalai ims strigti, laukiniams teks ieškoti vietos Afrikoje, bent jau kaip vergvaldžiams su vietiniais gyventojais, kaip tai darė senais gerais laikais iki 1861 m. 

Ir tas šlovingas laikas gali netrukus sugrįžti. Kaip dabar žmonės visame pasaulyje svarsto šią temą - jei magnetinių polių judėjimo greitis ir kryptis išliks tokie patys, viskas gali būti išjudinta maždaug per 8 mėnesius:

konspirologija, nuomonės, gandai, polių poslinkis

Kiek tikslūs šie skaičiavimai, nežinome, todėl belieka stebėti ir sekti įvykius.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo
Alkoholizmas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo, alkoholizmas, alkoholizmo gydymas, pagirios, alkoholizmo receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis v...

Skaityti daugiau

09.11.2017 laikas 10:46 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (liepžiedžiai, mėtos)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: liepos žiedai, mėta, šeivamedžio juodugio žiedų, vanduo.

Skaityti daugiau

23.09.2018 laikas 14:36 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai astmos gydymui

Astma liaudies medicinoje, astma, astmos gydymas, receptai astmai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau