Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 17

Klaidinga vėliava atskleista: Bideno režimas planuoja pilietinį karą, siekdamas pateisinti JT karinių pajėgų okupaciją ir JAV nuginklavą

Pasak Baltųjų rūmų informatorių, Bideno administracija rengia netikros vėliavos pilietinį karą Amerikoje, kuris yra globalistų darbotvarkės, skirtos sunaikinti Jungtines Valstijas, dalis.

Pasak J. Bideno režimui artimų šaltinių, neseniai įvykęs FTB reidas Mar-a-Lago yra pagrindinis plano nuversti Ameriką elementas.

Reidu siekta išprovokuoti paprastus amerikiečius sukilti ir protestuoti visoje šalyje, o tada FTB pasinaudotų tuo, kad MAGA šalininkais persirengę slaptieji agentai vykdytų smurto aktus.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Naturalnews.com praneša: Per šiuos sukilimus, kaip mums sakoma, FTB planuoja pulti vyriausybinius pastatus, kuriuose bus vykdomi tam tikri didelio masto naikinimo veiksmai. Pagalvokite apie Oklahomos miestą (FTB susprogdino FTB būstinę, kad apkaltintų konservatorius) arba rugsėjo 11-ąją. O dabar prie šio sąrašo pridėkite galimybę, kad giluminės valstybės agentai Amerikoje gali paleisti nešvarias bombas kaip mechanizmą karo padėčiai paskelbti ir apsimesti, kad vyriausybė yra pažeidžiama.

Žiniasklaida skelbia nešvarių bombų naratyvą

Jau dabar kuriamas pasakojimas apie purvinos bombos išpuolį. Pavyzdžiui, portalas DefenseNews.com neseniai pranešė, kaip GAO pavyko suklastoti keletą dokumentų ir įsigyti radioaktyvių medžiagų, kurios turėjo būti išsiųstos į Jungtines Valstijas:

Praėjusių metų pabaigoje vyriausybės darbuotojai suklastojo licencijos kopiją pavojingoms radioaktyvioms medžiagoms pirkti. Jie sukūrė fiktyvias bendroves, tada pateikė užsakymus, išrašė sąskaitas faktūras ir sumokėjo dviem JAV įsikūrusiems tiekėjams.

Schema pasiteisino. Darbuotojai sėkmingai išsiuntė medžiagą su radioaktyviais lipdukais ant šono, tada patvirtino pristatymą.

"Bet kas galėjo atidaryti fiktyvią bendrovę su apgaulinga licencija ir gauti pavojingą kiekį radioaktyviųjų medžiagų, kurios gali būti panaudotos kaip nešvarios bombos", - trečiadienį interviu "Defense News" sakė A. Torresas. "Jei radioaktyvioji medžiaga pasklistų tokiame tankiai apgyvendintame mieste kaip Niujorkas, ji galėtų sukelti katastrofišką žalą."

Kadangi dauguma žmonių nesupranta radiacijos - o ji nematoma, - visuomenę lengvai gali terorizuoti žiniasklaida, bendradarbiaujanti su giliąja valstybe, kad būtų įvykdyta nešvarios bombos ataka, kuri grynai medicininiu / radiologiniu požiūriu gali būti net nelabai pavojinga. Tačiau žiniasklaidos išpūstas, vidutinis amerikietis patikės, kad pasaulis baigiasi. (Tai vėl ir vėl covid panikos šablonas...)

JT karių iškvietimas

Kad užbaigtų šį praneštą scenarijų, Bideno režimas planuoja apsimesti silpnu, bombarduoti savo biurus ir žudyti savo agentus, kad galėtų paskelbti tarptautinį prašymą dėl Jungtinių Tautų pagalbos. Kitaip tariant, "taikos palaikymo".

Šie vadinamieji "taikdariai", žinoma, yra prekeiviai žmonėmis, vaikų sodomizatoriai ir prievartautojai, kurie savo tamsųjį amatą vykdys JAV miestuose, kaip ir visur kitur pasaulyje. Tačiau tikroji grėsmė kils tada, kai JT pakvies Kiniją okupuoti Jungtines Valstijas, prisidengus taikos palaikymo (arba maisto gelbėjimo misijomis, nes daug amerikiečių badaus dėl suprojektuoto maisto trūkumo), kai PLA kariai, dėvintys mėlynus šalmus, eis nuo durų prie durų ir bandys nuginkluoti Amerikos žmones vardan "saugumo".

Iš tikrųjų komunistinė Kinija tuo pat metu nuginkluotų Ameriką ir kartu okupuotų JAV teritoriją. Kai tik visoje Amerikoje bus sutelkta kritinė PLA karių masė, bus duotas įsakymas masiškai išžudyti visus gyvus amerikiečius, kad Kinija galėtų užgrobti Šiaurės Ameriką ir iš karto gauti naudos iš trilijonų dolerių vertės dirbamos žemės, naudingųjų iškasenų, energijos, vandens kelių, uostų, pramonės ir kitų sričių.

Kitaip tariant, JT taikos palaikymo misija yra didysis Trojos arklys, kuriuo priešas kviečiamas tiesiai į Ameriką, kad galėtų užimti visą šalį ir nekariauti tikro karo.

Bent jau toks yra šiuo metu vykdomas planas. Ar jiems pavyks jį sėkmingai įgyvendinti, jau kita istorija.

Šį planą tarsi patvirtina faktas, kad komunistinė Kinija šiuo metu krauna prekybinių laivų flotilę su karine įranga ir personalu, pasiruošusi įsiveržti į Jungtinių Valstijų žemyninę dalį su didžiule karine jėga. Pagal šį scenarijų Kinijos kariuomenei nebūtų jokio pasipriešinimo, nes ji būtų laikoma "taikdariais", todėl visas JAV karinis laivynas atsistatydintų ir leistų Kinijos kariuomenei priplaukti prie pat Vakarų pakrantės ir iškrauti savo karinę įrangą JAV teritorijoje.

"Giliai valstybei" reikia tikrai didelio netikro išpuolio, kad išgąsdintų visuomenę ir priverstų ją paklusti

Kad visa tai pasiektų, Bideno režimui reikia, kad įvyktų kažkas neįtikėtinai katastrofiško, kas išgąsdintų daugumą amerikiečių ir priverstų juos sutikti su užsienio okupacija Amerikoje. Jiems reikėtų Amerikos žmones pavaizduoti kaip priešus, sufabrikuoti įvairias bauginančias naujienas ir atpirkimo ožiais paversti savo politinius priešus, kurie prisiimtų kaltę dėl bet kokio niekingo išpuolio, kurį jie surengtų.

Labiausiai tikėtina, kad režimas, norėdamas pasiekti šiuos sudėtingus tikslus, pasirinks nešvarios bombos ataką prieš didelį JAV miestą, pageidautina - raudonosios valstijos, pavyzdžiui, Teksaso ar Floridos, miestą. Tokiu būdu gerai ginkluoti federaliniai agentai galės nusileisti į konservatyvią valstiją ir bandyti perimti kontrolę pagal federalines "nepaprastosios padėties" deklaracijas. Jie taip pat gali ekonomiškai nubausti raudonąją valstiją ir sukelti vietos chaosą GOP gubernatoriui. Štai kodėl raudonoji valstija yra labiausiai tikėtinas nešvarios bombos su netikra vėliava taikinys.

Kai purvina bomba bus paleista (greičiausiai valstijos sostinės teritorijoje), į visą teritoriją bus uždrausta patekti žmonėms, motyvuojant radiacijos poveikiu (kad ir koks mažas jis būtų). Tai sukels chaosą bankų, reguliavimo institucijų, įstatymų leidėjų ir teismų veikloje.

Bendrininkaujanti žiniasklaida, žinoma, laikysis scenarijaus ir dėl išpuolio apkaltins bet kurį jų surastą pataikūną, turintį pakankamai ryšių su konservatyviąja žiniasklaida, NRA ir visais įprastais įtariamaisiais. Galiausiai bus apkaltintas Trampą palaikantis, vėliavomis mojuojantis J6 dalyvis, kuris tiki į Dievą, turi daug savadarbių ginklų ir socialinėje žiniasklaidoje paskelbė keletą ekstremaliai skambančių nusivylimų. Tai, žinoma, bus baltasis krikščionis vyras, o išdavikiška žiniasklaida visus baltuosius žmones iškart pavadins teroristais.

Netruks pasigirsti raginimai visoje šalyje konfiskuoti ginklus.

Dėl visa ko raginame amerikiečius priešintis tam, kad gilioji valstybė su jais žaistų šį emocinį sukčių žaidimą. Neleiskite, kad jus supurtytų emocinė banga, ir nesiimkite smurto. Būtent to nori gilioji valstybė. Amerikos žmonės turi išlikti šalti ir neleisti giliajai valstybei sukelti sukilimo, kurį ji desperatiškai nori sukelti.

Ar pavyks šis niekingas sąmokslas? O gal baltosios skrybėlės jį sustabdys?

Respublikonas Džimas Džordanas (Jim Jordan) sako, kad 14 FTB agentų tapo demaskuotojais ir pasišovė atskleisti agentūros tironiją ir korupciją. Tai tik būsimų įvykių nuojauta, nes vis daugiau biurokratijoje dirbančių žmonių atsibunda ir supranta, kokia bloga ir destruktyvi tapo federalinė vyriausybė, valdoma bedieviškos Bideno režimo tironijos.

Vadinamųjų "baltųjų kepurių" yra visose federalinėse agentūrose, įskaitant Pentagoną. Šiuo metu sklando gandai, kad proamerikietiški kariniai vadovai JAV karinės vadovybės patalpose Šajeno kalne kariauja su korumpuotais, išdavikiškais Pentagono vadovais Virdžinijoje. Netgi kalbama, kad FTB reidas Mar-a-Lago taip pat buvo susijęs su bandymu perimti branduolinių raketų paleidimo kodus, kad gilioji valstybė galėtų pradėti branduolinį karą su Kinija arba Rusija. Šių dviejų dalykų patvirtinti negalime, tačiau jie yra dalis dabartinių užkulisinių pokalbių.

Daugelis žmonių mano, kad baltosios kepurės išeis nugalėtojos, nes Amerikos žmonės greitai ateis į protą ir atmes atvirą demokratų fašistų tironiją. Tačiau kuo greičiau Amerikos žmonės atsibunda ir bando balsuoti, kad išsivaduotų iš šios tironijos, tuo desperatiškesnis darosi režimas, pasiryžęs prieš Ameriką paleisti beveik bet kokio lygio katastrofą, kad įbaugintų mases ir priverstų jas paklusti.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.06.2019 laikas 19:21 Receptai – Patiekalai Studentiškas kugelis (greitkugelis)

Studentiško kugelio (greitkugelio) receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.12.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis svarainiais

Svarainiai liaudies medicinoje, svarainiais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina. Liaudies medicinos specialistai rekomenduoja vartoti svarainius sergant skrandžio arba žarnyno veiklos sutrikimai...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 21:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Šlapimo pūslės akmenligės gydymui
Šlapimo pūslės akmenligė liaudies medicinoje, Šlapimo pūslės akmenligė, receptai nuo šlapimo pūslės akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau