Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Rugpjūčio » 20

Atrodo, kad Krzysztofas Jackowskis savo naujoje laidoje pamatė kažką labai blogo

Pastaraisiais mėnesiais buvo nemažai nelabai gerų 2022 m. rudens prognozių, tiksliau tariant, visų niekieno rudeniui skirtų prognozių negalima pavadinti geromis. Paskutinę vinį į vilčių, kad pasaulis greitai sugrįš į savo ankstesnius šlovės laikus, karstą savo naujame vaizdo įraše įkalė Krzysztofas Jackowskis:

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone

Susidaro įspūdis, kad šis ruduo, kurį jau kelis kartus minėjau, ir po to sekanti žiema bus kulminacija to, ko viskas siekė ir siekė dvejus metus. Vis dėlto visas šis cirkas, prasidėjęs 2020 m. žiemą, naujojo atrakciono fone atrodys kaip vaikų rytmetinis spektaklis. 

Kiek matau ir net tikiuosi, niekas nepasikeis nuo bendro įvykių ciklo ir viskas užtruks dar 3,5 metų, todėl mums reikia ištverti dar maždaug metus. Todėl dabar užmerksiu akis ir sutelksiu dėmesį į tai, ką matysiu 2023 m. rugsėjį.

Mano pirmas jausmas labai blogas. Keliose šalyse matau didžiules masines kapavietes. Prieš tai įvyks kažkas blogo, kas privers žmones įvairiose pasaulio dalyse skubiai persikelti. Ir tai nebus priverstinis persikėlimas - žmonės migruos patys, nes naujomis sąlygomis nebegalės gyventi senojoje vietoje. 

Jaučiu, kad viskas, kas dabar vyksta, yra suplanuota pasauliniu mastu, tačiau tam tikru momentu pasaulis praras kontrolę dėl tam tikrų konkrečių šalių sprendimų, dėl kurių prasidės tam tikri veiksmai - kažkas, kas sukels negrįžtamų pasekmių.

Matau dvi galingas šalis, kurios ketina rimtai kovoti tarpusavyje. Ir net jei ar kai viskas baigsis, jie vis tiek bus priešiški vienas kitam. Visas pasaulis bus jiems priešiškas - jie bus izoliuoti ir niekas nepalaikys nei vienos, nei kitos pusės. 

Tuo tarpu kai kurios šalys pateks į chaosą ir jų valstybingumas kaip sistema žlugs. Šios šalys atkakliai bandys kaip nors vėl susiorganizuoti, įkurti naujas valstybes, tačiau artimiausiu metu joms tai nepavyks. 

Krzysztofas vėl užmerkia akis ir tyliai taria: Dieve, Dieve, to tiesiog negali būti! Tada jis tęsia:

Tai, kas dabar vyksta pasaulyje ir ką reguliuoja tarptautinė politika, yra labai blogai, nes pasaulis už tai gali sumokėti didžiulę kainą. Tai, kas įvyks, bus labai griežta ir staigi, nors tai truks neilgai. 

Mano galvoje taip pat vis iškyla Turkija. Aš matau didžiulį gaisrą, kuris apims Siriją ir Iraną, o paskui ugniniu pusmėnuliu apims net Europą. Bus kažkokia liepsnos juosta. 

Pasaulis artėja prie tam tikro kulminacinio posūkio taško, ir tam tikru metu arenoje vėl pasirodys net Maskva. Ji labai stipriai šantažuos visus branduoliniais ginklais, tiesiog šokdama ant peilio ašmenų. 

Tuo tarpu pasaulis vis giliau grimzta į krizę, kuri iš tikrųjų bus tam tikras ekonominis spaudimas prieš rytuose kylančią grėsmę. Prisimenate, kaip seniai jums sakiau, kad "prieš pat didįjį pasaulio konfliktą žmonės Lenkijoje ir Europoje bijos kvėpuoti"? Dabar prasideda būtent tas metas, kai prasidės krizių, smurtinių veiksmų ir abipusių grasinimų banga. Tai galiausiai sukels užpuolimą.  

Dabar manęs vis klausia - ar grįš maras, kas bus rudenį ir žiemą? Manau, kad artėjant pandemijai tai neturės didelės prasmės ir mums reikia sutelkti dėmesį į pagrindinius dalykus: šilumą, maistą ir vandenį. Taip pat turėtume melstis - prašyti Kūrėjo sustabdyti šią pasaulyje vykstančią beprotybę.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.09.2019 laikas 13:11 Receptai – Patiekalai Trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais
Skanūs su grybais pyragėliai, kurie nustebins, bet kokio skonio mylėtojus. Tai trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais. Kaip pasigaminti žiūrėkite vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

04.12.2017 laikas 14:53 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (šunobelės, pipirmėčiai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Virškinimas. Ingredientai: šunobelės šaknų, pipirmėčių lapų, dilgėlių lapų, ajero šaknų, valerijono šaknų.

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 14:18 Receptai – Patiekalai Skanus abrikosų pyrago receptas. Be svorio!
Paprasčiausias skanus abrikosų pyrago receptas! Gaminame abrikosų pyragą! Gaminu jį kiekvieną savaitgalį! Greitas vasaros pyragas be svorio prie arbatos per 5 minutes + kepimas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau