Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 25

Vokietijai ruošiantis racionalizuoti energiją, didėja neramumų dėl dujų baimė

Vokietijos pareigūnai išreiškė nuogąstavimus dėl galimų riaušių šią žiemą, kai vyriausybė paskelbė daugybę naujų energijos normavimo taisyklių, kurios įsigalios nuo rugsėjo mėn.

Siekdama išvengti energijos trūkumo šią žiemą, Vokietijos vyriausybė įveda energijos vartojimo šalyje apribojimus.

Ministrai tikisi, kad racionalizavimo pastangos padės sumažinti energijos trūkumo riziką, tačiau dabar pareigūnai baiminasi, kad ateityje gali kilti visuomenės reakcija - neramumai ir dujų riaušės, jei žmonės negalės tinkamai apšildyti savo namų.

"Breitbart" praneša: remiantis „ Stern “ ataskaita, rugsėjo 1 d. įsigalios apribojimai, iki kokio karščio galima šildyti viešuosius pastatus ir biurus, nuo šiol tokiuose pastatuose teisiškai bus galima pasiekti ne daugiau kaip 19 laipsnių Celsijaus (~66 laipsnių pagal Farenheitą)

Viešuosiuose pastatuose taip pat nebebus leidžiama šildyti koridorių, nors tam tikros išimtys bus daromos ligoninėms, o vandens iš čiaupo, naudojamo rankoms plauti, taip pat nebebus leidžiama šildyti boileriais ar momentinio šildymo prietaisais.

Be to, šešiems mėnesiams visiškai sustabdytas sutarčių sąlygų, pagal kurias nuomotojai privalo šildyti pastatus iki tam tikro lygio, kad užtikrintų nuomininkų gerovę, galiojimas, o valstybės vadovai teigia, kad tai leis nuomininkams, kurie nori sumažinti termostatus, tai daryti, tačiau mažai kalbama apie tai, kas nutiks tiems, kurie norės žiemą laikyti įjungtą šildymą. Tuo tarpu viešosioms parduotuvėms bus draudžiama palikti atviras duris, bus draudžiama dirbtinai apšviesti paminklus, lauko baseinų nebebus galima šildyti dujomis ar elektra, o visos neoninės iškabos turės būti išjungtos iki 22 val. vakaro.

Nors šios energijos naudojimą ribojančios priemonės yra kraštutinės, jos nėra precedento neturinčios - Italijoje jau įgyvendintos panašios šildymo ir oro kondicionavimo naudojimą ribojančios priemonės.

Tačiau, kaip pažymėjo vietos leidinys "Bild", Vokietijos gyventojai greičiausiai neįvertins naujų energijos apribojimų, nes vyriausybė taip pat planuoja netrukus įvesti atnaujintas COVID-19 blokavimo taisykles tuo metu, kai dauguma kitų šalių beveik visiškai pamiršo apie Vuchano virusą.

Visuomenės kantrybę dabartiniams Vokietijos valdantiesiems tikriausiai tikrina ir dujų kaina šalyje - ketvirtadienį ši angliavandenilio rūšis jau pasiekė rekordinę kainą, nors iki žiemos dar liko šiek tiek laiko.

Nepaisant to, atrodo, kad pareigūnai vis dar tvirtai laikosi nuomonės, kad iki kitų metų sausio mėnesio likusieji šalies branduoliniai reaktoriai bus išjungti siekiant įgyvendinti ekologinę darbotvarkę, ir net Nobelio premijos laureato ekonomisto, raginančio pareigūnus elgtis "pragmatiškai" ir palikti elektrines veikti, neužtenka, kad klimato kaitos baimę keliantys ministrai pakeistų savo nuomonę šiuo klausimu.

Dar blogiau, kai kurie pareigūnai pareiškė, kad naujosios priemonės, kuriomis privatūs asmenys ir įmonės verčiami mažinti energijos suvartojimą, yra faktiškai neįgyvendinamos, o Vokietijos miestų ir savivaldybių asociacijos generalinis direktorius Gerdas Landsbergas (Gerd Landsberg) pranešė, kad vietos valdžios institucijos negalės patikrinti, kaip jų laikomasi.

P komentaras: įdomu, kur tai veda, ir kam tai naudinga, visose šalyse griauti ekonomika? Manau, aš žinau... nuo ko viskas prasidėjo, ir kam buvo naudinga ir tęsiama ši pasaulinė nesąmonė. Skaitykite - "Didysis perkrovimas": WEF jaunasis pasaulio lyderis Macronas įspėja apie "gausos pabaigą" paprastiems žmonėms. Bet iš tikro, jei sudėsime palengva duonos trupinius energetika, blokada, ekonomika, nusavinimas, kontrolė... eina vat prie šito... gaila, kad žmonės tyli. Ir dar netiki, kur juos veda.... 

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.09.2018 laikas 06:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kosulio

Kosulys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kosulio, kosulys, kosulio gydymas, receptai kosuliui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 20:59 Receptai – Patiekalai Skanus Varškės Ir Uogų Vyniotinis

Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ...

Skaityti daugiau

24.10.2019 laikas 10:11 Receptai – Patiekalai 3 Sveikų Košių Receptai
Košė yra lengvai pagaminamas patiekalas, tinkantis ir pusryčiams, ir vakarienei. Nors šis patiekalas daugeliui gerai pažįstamas ir mėgstamas, visgi apie košes dar yra ko pasimokyti – specialistų teigimu, net ir tokio sveiko maisto...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau