Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Rugpjūčio » 30

Trumpas buvo teisus: "Pfizer" buvo spaudžiama atidėti naujos COVID vakcinos paskelbimą iki 2020 m. rinkimų

Beveik viskas, ką Donaldas Trumpas (Donald Trump) sakė apie kairiuosius ir RINO "giliąją valstybę", pasirodė esą teisinga, ir tai apima jo ankstesnius teiginius, kad vakcinos COVID-19 kūrėjai, kuriuos jis padarė turtingus, stumdamas greitą gydymą per "operaciją "Warp Speed", tyčia atsisakė paskelbti apie proveržį iki 2020 m. rinkimų.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Pasak duomenis analizuojančio politikos žurnalisto Nate'o Silverio (Nate Silver), "Pfizer" buvo spaudžiama "liberalaus visuomenės sveikatos elito" laukti, kol pasibaigs visi balsavimai, ir tik tada paskelbti, kad bendrovė sukūrė vakciną nuo viruso, rašo laikraštis "New York Post", kuris pridūrė:

Duomenis skaičiuojantis žurnalistas reagavo į Politico straipsnį, kuriame cituojama Atstovų Rūmų ataskaita, kurioje teigiama, kad D. Trumpo administracija siekė pagreitinti tiek vakcinų, tiek "neįrodytų gydymo būdų" nuo COVID-19 patvirtinimą.

"Trumpas per greitai stūmė vakcinų patvirtinimus" - tai blogiausia įmanoma Trumpo administracijos COVID politikos kritika", - tviteryje rašė "Disney" priklausančios politinių naujienų ir analizės svetainės "FiveThirtyEight" įkūrėjas Silveris.

"Tai tikriausiai išgelbėjo daugybę gyvybių. Jei ką nors ir reikėjo patvirtinti, tai greičiau", - pridūrė jis.

Tolesniame tviteryje Silveris pažymėjo, kad "liberalus visuomenės sveikatos elitas" spaudė "Pfizer" "pakeisti pirminius protokolus", susijusius su leidimu išleisti vakcinas, kad sprendimas būtų priimtas tik po rinkimų dienos, toliau pažymėjo "The Post".

Silveris toliau teigė, kad "Pfizer" sprendimas "turėjo patogų šalutinį efektą - atidėti bet kokį pranešimą apie vakcinas iki rinkimų" ir kad ši istorija "nusipelno daugiau dėmesio".

Leidinio "FiveThirtyEight" vyriausiasis redaktorius toliau teigė, kad visuomenės sveikatos priežiūros pareigūnai vyriausybėje "paprastai yra stiprūs [demokratų] šalininkai", todėl jų spaudimas vakcinos gamintojui neskubėti paskelbti apie COVID skiepą "galėjo būti visiškai ar iš dalies politiškai motyvuotas".

"Tai istorija, kuri nusipelno daugiau informacijos, ir aš pats šiek tiek pasidomėjau", - pridūrė Silveris socialiniame tinkle "Twitter".

Laikraštis "The Post" pažymi toliau:

"Politico" straipsnyje, į kurį Silveris pateikė nuorodą, cituojami keli visuomenės sveikatos ekspertai, kurie kritikavo "Pfizer" dėl per greito kreipimosi į Maisto ir vaistų administraciją (FDA) dėl vakcinos leidimo.

D. Trumpo administracija ir jos sąjungininkai darė didelį spaudimą farmacijos milžinei, kad ši iki 2020 m. lapkričio 3 d. paskelbtų apie savo vakcinos sėkmę klinikinių tyrimų metu.

Praėjus šešioms dienoms po rinkimų, "Pfizer" paskelbė, kad jos COVID vakcina yra 90 proc. veiksminga.

Nereikia nė sakyti, kad tuo metu ta pati kairioji žiniasklaida, kuri be perstojo šmeižė D. Trumpą ir bandė "patikrinti faktus", teigė, kad jo teiginiai, jog "Pfizer" sąmoningai užpylė smėlio maišus ir lėtai paskelbė apie tai, buvo melagingi.

Žurnalo "Science Magazine" antraštė teigė: "Faktų patikrinimas: "COVID-19" vakcinos rezultatai buvo nuslėpti, siekiant paveikti rinkimus".

Laikraščio "The Washington Post" antraštė skelbė: "Trumpas pyko ant "medicinos giluminės valstybės", kai "Pfizer" vakcinos naujienos pasirodė po rinkimų dienos: Tačiau bendrovė tvirtina, kad rinkimai neturėjo įtakos daug žadančių duomenų pateikimui".

"Netrukus po to, kai Trampas išgirdo naujieną... jis pareikalavo sveikatos ir socialinių paslaugų sekretoriaus Alekso Azaro "išsiaiškinti", kas nutiko su "Pfizer", kaip teigia aukštas Baltųjų rūmų pareigūnas, kalbėjęs su anonimiškumo sąlyga, kad apibūdintų prezidento veiksmus", - rašė "Post".

"Po kelių valandų šis klausimas tapo svarbiausiu Baltųjų rūmų koronaviruso darbo grupės posėdyje, kai FDA komisaras Stivenas Hanas (Stephen Hahn) informavo narius apie vakcinos duomenis", - tęsė laikraštis. "Pasak trijų aukšto rango administracijos pareigūnų, kurie kalbėjo su anonimiškumo sąlyga, kad apibūdintų vidaus reikalus, Hahnas teigė, kad toks laikas buvo tik nepriklausomų "Pfizer" sprendimų dėl informacijos rinkimo ir peržiūros rezultatas."

Pasirodo, tai tiesa - tačiau, kaip pažymėjo Nate'as Silveris, Trampas buvo teisus, kad "Pfizer" tyčia sulėtino savo patvirtinimą, labai tikėtina, siekdama atimti iš Trampo nuopelnus už spartų vakcinos nuo viruso, dėl kurio jis buvo neteisingai kaltinamas, sukūrimą.

Trumpai tariant, "Pfizer" pasirinko politiką, o ne gyvybę, o tai būdinga didžiajai farmacijai Amerikoje.

P komentaras: užsienis rašo, todel tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio

Svaigulys liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo

Viduriavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo, receptai nuo viduriavimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau