Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 30

D. Trumpas ragina nedelsiant surengti naujus rinkimus, nes atsirado daugiau požymių, kad 2020 m. rinkimai buvo pavogti

Buvęs Prezidentas Donaldas Trumpas (Donald Trump), kaip ir dauguma iš dešimčių milijonų jo šalininkų, 2020 m. atidavusių už jį savo balsą, puikiai žino, kad jo perrinkimą iš jo pavogė kairioji gilioji valstybė.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Ir dabar jis pagaliau reikalauja, kad su tuo būtų kas nors daroma.

"Taigi dabar galutinai paaiškėjo, kad FTB PAGRINDĖ HUNTERIO BIDENO LAPTONO STORIJĄ PRIEŠ RINKIMUS, žinodamas, kad jei to nebūtų padaręs, "Trumpas būtų lengvai laimėjęs 2020 m. prezidento rinkimus", - paskelbė Trumpas savo platformoje "Truth Social".

"Tai yra masinis KALTAVIMAS IR RINKIMŲ INTERFERENCIJA tokio lygio, kokio mūsų šalyje dar nebuvo. SPRENDIMAS: paskelbti teisėtą nugalėtoją arba, ir tai būtų minimalus sprendimas, paskelbti, kad 2020 m. Rinkimai nepataisomai sukompromituoti, ir nedelsiant surengti naujus Rinkimus!" - pridūrė jis.

Nereikia nė sakyti, kad tikimybė, jog valdžia surengs naujus rinkimus, yra nulinė, o jei kas nors rimtai pabandytų juos paskelbti, tikrieji kairieji vidaus teroristai be perstojo keltų riaušes, kol juos numalšintų arba kol neliktų ką deginti.

Vis dėlto tai, kad amerikiečiai leido atvirai pavogti prezidento rinkimus (ir, kas žino, kiek daug kitų rinkimų), yra ženklas, kad mūsų demokratinė respublika gali būti per silpna, kad dar ilgai išsilaikytų. Nes nėra jokių abejonių, kad rinkimai buvo pavogti.

"Turime surengti klausymus. Ir būtent to aš laukiu respublikonų daugumos Atstovų Rūmuose", - gegužės mėnesį sakė respublikonas Laurenas Boebertas (Lauren Boebert) (R-Colo.), pažiūrėjęs Dinesho D'Souzos (Dinesh D’Souza) prodiusuotą dokumentinį filmą "2000 mulų".

Filme pateikiami visi įrodymai, kurių politinis ir žiniasklaidos isteblišmentas reikalavo nuo tada, kai D. Trumpas ir jo teisininkų komanda praėjus kelioms savaitėms po 2020 m. lapkričio mėn. rinkimų pareiškė, kad rinkimų rezultatai buvo pakeisti neteisėtai - įrodymais, kuriais D. Britanijos "gilioji valstybė" ir jų bičiuliai žiniasklaidoje vis dar atsisakė patikėti.

"Jei galime turėti geografinį sekimą, kai kalbama apie sausio 6 d., ir atvykti į žmonių, kurie laikė ženklą prie Kapitolijaus, namus ir juos apklausti - FTB juos apklausė... tada tikrai manau, kad galime naudoti tą pačią technologiją, kad patikrintume žmones, kurie galbūt neteisėtai rinko balsavimo biuletenius ir galbūt, potencialiai, net mokėjo už tai ne pelno siekiančioms organizacijoms", - sakė ji ir pridūrė, kad norėtų tyrimo, "jei kuri nors iš tos" filme pateiktos informacijos "yra įrodoma".

Balandžio mėn., prieš pasirodant dokumentiniam filmui, Turning Point USA įkūrėjas ir vykdomasis direktorius Čarlis Kirkas (Charlie Kirk) davė interviu rinkimų sąžiningumo grupei "True the Vote" priklausantiems Catherine Engelbrecht ir Greggui Philipsui (Gregg Philips), kurie dirbo pagrindinėje "2000 mulų" tyrimo grupėje. Abu jie teigė, kad rado daug vaizdo įrašų ir mobiliųjų telefonų įrodymų, patvirtinančių, jog balsadėžės buvo prikimštos neteisėtų biuletenių už Džo Bideną (Joe Biden).

CharlieKirk.com pranešė:

Philipsas pažymėjo, kad balsadėžės įvairiose šalies dalyse - daugiausia svyruojančiose valstijose - buvo pildomos pagal nuoseklų modelį: kiekvienoje operacijoje buvo "rinkėjų grupė, visų biuletenių surinkimo vieta arba slėptuvė, tų biuletenių surišimas, o tada tuos biuletenius [į balsadėžes] įmesdavo, kaip mes vadinome, "mulai".

"Kai pradėjome dėlioti detales ir dalis į visumą, mums iš tiesų nušvito: "Na, tai skamba kaip tai, kas vyksta Atlantoje arba San Luise, Arizonoje"... Tai buvo sąmokslas, tai buvo organizuotas nusikalstamumas", - sakė jis.

Vienoje interviu vietoje Engelbrechtas aptarė "lemtingą akimirką", kai pažvelgė į Philipsą ir paklausė: "Kaip sunaikinti kartelį?"

"Tuomet pradėjome vartoti tokius terminus kaip slėptuvės, išlaipinimo punktai, mulos, prekyba žmonėmis ir piktnaudžiavimas rinkėjais, nes būtent to mes ir siekiame", - paaiškino ji.

Nėra abejonių, kad 2020 m. rinkimai buvo pavogti iš D. Trumpo. Jis turi pilną teisę reikalauti naujų rinkimų, net jei jų niekada nesulauks.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.12.2019 laikas 10:42 Receptai – Patiekalai Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje ...

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 07:38 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai išsiplėtusių venų gydymui
Išsiplėtusios venos liaudies medicinoje, išsiplėtusios venos, venos, venų gydymas, receptas venoms, vaistažolės venoms, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti avienos šonkauliukai
Gaminame. Avienos šonkauliukai. Skardą išklojame folija, dedame šonkauliukus ir kepame apie 20-30 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanumėlis... Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau