Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Rugsėjo » 2

Atkurti smegenų kraujotaką naudojant liaudies mediciną

Atkurti smegenų kraujotaką taikant liaudies medicinos terapiją nėra sunku. Šias priemones lengva pasigaminti namuose. Jie švelniai veikia žmogaus organizmą ir veiksmingai šalina sveikatos problemas.

Be vaistų, smegenų kraujotakos sutrikimą taip pat galima gydyti liaudiškomis priemonėmis. Tačiau prieš žinant, kokias vaistažoles vartoti, verta prisiminti, kas yra ši patologija ir kokios jos priežastys.

Žolelės ir ekstraktai gali būti naudojami smegenų kraujotakai gerinti

Sutrikusi smegenų kraujotaka - tai būklė, kurią sukelia širdies ir kraujagyslių sistemos ligos. Įprastai kraujotaka netrikdoma ir kraujas kraujagyslėmis laisvai juda į įvairius organus ir sistemas. Smegenys yra tarsi kompiuteris, kuris apdoroja informaciją ir nustato, į kurias kūno dalis ir kada "įpilti" kraujo, kad organai galėtų netrukdomai veikti. Tačiau būna atvejų, kai pačioms smegenims trūksta deguonies (hipoksija).

Yra dvi pagrindinės priežastys:

1. Aterosklerozė.

2. Hipertenzija.

Svarbu suprasti, kad kai kraujagyslės yra užkimštos aterosklerozinių plokštelių, padidėja kraujagyslių sienelių pralaidumas. Dėl to kraujas negali laisvai tekėti kraujagyslėmis ir pradeda skverbtis pro kraujagyslių sieneles.

Patologinę būklę lemiantys veiksniai:

  • Galvos traumos;
  • Lėtinis nuovargis;
  • Stuburo pakitimai;
  • Fizinis krūvis.

Simptomai:

  • Paralyžius.
  • Regos sutrikimai.
  • Galvos svaigimas.
  • Triukšmas ar skambėjimas galvoje.
  • Sumažėję intelektiniai gebėjimai.
  • Koordinacijos sutrikimas.

Kaip pagerinti smegenų kraujotaką naudojant liaudiškas priemones

Pacientai, sergantys hipertenzija ar ateroskleroze, klausia, kaip liaudiškomis priemonėmis pagerinti smegenų kraujotaką, nes vaistai dažnai sukelia daug šalutinių poveikių. Atsakymas vienareikšmiškas - smegenų kraujotaką galima pagerinti naudojant specialias tinktūras ir vaistažolių mišinius. Jei atsiranda patologinės būklės simptomų, būtina kuo greičiau pradėti vartoti smegenų kraujotaką gerinančias priemones, tačiau tik pasitarus su gydytoju, nes liaudiški metodai nepakeičia vaistų.

Įspėjimas! Gudobelė ir barkūnas yra veiksmingos liaudiškos priemonės smegenų kraujotakos sutrikimams gydyti.

Pacientai, kurių kraujagyslėse susiformavo aterosklerozinės plokštelės, norintys liaudiškomis priemonėmis pagerinti smegenų kraujotaką, gali pasigaminti šią tinktūrą:

  • po 10 g veronikos ir melisos; 40 g gudobelės; 30 g braškių lapų. Šaukštą gauto mišinio užpilkite 300 ml vandens ir užvirinkite. Paruoštą nuovirą reikia kasdien nukošti ir išgerti.

Paruošta vaistažolių tinktūra

Norėdami paruošti vaistus, sumaišykite lygiomis dalimis tinktūras:

  • Valerijonas (lot. Valeriána).
  • Mėta (lot. Méntha).
  • Gudobelė (lot. Crataégus).
  • Eukaliptas (lot. Eucalýptus).
  • Sukatžolė (lot. Leonúrus).
  • Bijūnas (lot. Paeónia).
  • Korvalolis (Corvalol).

Visas įsigytas tinktūras reikia supilti į vieną indą, tačiau prieš tai į šį indą rekomenduojama įdėti dešimt džiovintų gvazdikėlių žiedų. Gerai užkimškite indą su paruoštu mišiniu ir palikite tamsioje vietoje dvi savaites. Verta atkreipti dėmesį į tai, kad buteliuką su vaistu reikia pakratyti. Po dviejų savaičių galite pradėti vartoti tinktūrą 3-4 kartus per dieną po trisdešimt lašų šimtui mililitrų vandens pusvalandį prieš valgį.

Gegužraibė kraujagyslėms stiprinti

Norint paruošti gegužraibės (lot. Órchis) užpilą, reikia naudoti augalo šaknis. Paruošti Paimkite dešimt šaknų, supjaustykite jas, sudėkite į tamsų indą, užpilkite 200 ml medicininio spirito, palaikykite tamsoje dvi savaites. Šią tinktūrą gerkite po arbatinį šaukštelį ryte ant tuščio skrandžio. Reguliariai vartojant tinktūrą, pažeistos kraujagyslės atsistato per 2-3 mėnesius.

sveikata, kraujotaka, kraujas, liaudies medicina, smegenys, vaistažolė

Česnakų ir citrinų mišinys

Česnakų ir citrinų mišinys yra veiksmingas gydant aterosklerozę. Norint paruošti šį česnakų ir citrinų mišinį, reikia pertrinti penkias česnako skilteles, užpilti nerafinuotu aliejumi, palikti kelioms dienoms pritraukti. Prieš kiekvieną priėmimą įpilkite šaukštelį citrinos sulčių. Mišinį vartokite tris kartus per dieną prieš valgį. Gydymo kursas trunka 1-3 mėnesius.

Citrina ir apelsinas kraujagyslėms

Tarp liaudiškų smegenų kraujotakos sutrikimų gydymo priemonių dažnai naudojami citrusiniai vaisiai, padedantys išvalyti kraujagyslių sieneles nuo toksinų. Citrinų ir apelsinų minkštimas naudojamas aukštam kraujospūdžiui normalizuoti. Paimkite du apelsinus ir dvi citrinas. Vaisius gerai nuplaukite, nulupkite, sumalkite mėsmale. Į mišinį įpilkite 2 valgomuosius šaukštus medaus. Viską išmaišykite ir laikykite šaldytuve. Vartokite po valgomąjį šaukštą citrinų ir apelsinų mišinio du ar tris kartus per dieną. Jį galima gerti su arbata.

Išvada

Nesunku atkurti smegenų kraujotaką naudojant liaudies gynimo priemones. Rekomenduojama reguliariai vartoti užpilus ar mišinius, vartoti gydytojo paskirtus vaistus ir konsultuotis, jei atsiranda kokių nors organizmo pokyčių. Preparatus galima lengvai paruošti namuose. Jie švelniai veikia žmogaus organizmą ir veiksmingai šalina sveikatos problemas. Tačiau tokiais metodais rekomenduojama gydyti tik lėtines ligas, prižiūrint gydytojui.

*Paranormal.lt straipsniai yra skirti tik informaciniams ir švietimo tikslams ir nėra skirti pakeisti profesionalaus gydytojo patarimą, diagnozę ar gydymą. Visada kreipkitės į gydytoją visais klausimais, susijusiais su jūsų sveikatos būkle.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.06.2019 laikas 16:02 Receptai – Patiekalai Grybukų receptas. Meduoliniai grybukai
Gardžių ir lengvai pagaminamų meduolinių grybukų receptas. Pasigaminkime namuose. Kitoks grybukų paruošimo receptas. Žiūrėkite vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

12.11.2019 laikas 09:23 Receptai – Patiekalai Orinis Apkepas Be Miltų Ir Manų
Suplak varškę, trynius, cukrų, grietinę, krakmolą ir vanilę viename dubenyje. Paimk antrą dubenį ir jame gerai išplak baltymus. Sumaišyk varškės masę su baltymais. Jei mėgstate, įdėkite razinų, ar kitokių džiovintų vaisių. Sud...

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai klausos gerinimo gydymui
Klausos gerinimas liaudies medicinoje, klausos gerinimas, klausa, receptai klausai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau