Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 4

Patarimai, padėsiantys tiems, kurie nori "gražiai pasenti"

"Gražus senėjimas" - tai gyvenimo būdas, o man tai reiškia, kad žmogus labiau džiaugiasi gyvenimu, geriau atrodo. Gyvenimas be didelio streso ir pan. Tai reiškia, kad žmogus, nors ir senstantis, atrodo gerai ir džiaugiasi gyvenimu. Tai tikrai gražus senėjimas. Jei žodis "senėjimas" čia apskritai tinka. Tai greičiau gražus gyvenimas, nors ir senstantis. Turiu keletą patarimų, kurie padės jums taip gyventi.

Dėvėkite ryškius drabužius ir dažniau išeikite į lauką. Pradėkime nuo to, kad daugelis žmonių sako, jog daug vaikščioti ir mažai valgyti yra raktas į sveikatą ir ilgaamžiškumą. Žinoma, jei neturite jokių apribojimų ir pan. Tai toks pagrindas. O kalbant apie ryškius dalykus?

Kai pagalvoju apie frazę "gražus senėjimas", iškart pagalvoju apie ryškiai apsirengusį vyrą, vaikštinėjantį savo miesto promenada. Apskritai labai malonu matyti taip linksmai apsirengusius garbaus amžiaus žmones. Jiems nebereikia jaudintis dėl to, ką apie juos galvoja žmonės.

Ši problema dažnesnė tarp jaunų žmonių, todėl jie neleidžia sau apsirengti linksmai ir ryškiai. Net kai kurie vyresni žmonės to bijo. Jie dėvi vienspalvius arba tamsius drabužius. Bet graži senatvė - tai emocija, gera nuotaika. Ir ryški išvaizda gali labai padėti. Tai suteiks jums ir aplinkiniams gerą nuotaiką.

Atleiskite senas nuoskaudas. Tai taip pat svarbus dalykas. Ar galite įsivaizduoti žmogų, kuris nešiojasi daug nuoskaudų ir neigiamų emocijų, nors gražiai sensta? Negaliu. Mano supratimu, jei žmogus džiaugiasi gyvenimu, šypsosi ir gražiai sensta, vadinasi, jis neturi nuoskaudų.

Žmonės per savo amžių yra matę įvairių dalykų, todėl galima suprasti tuos, kurie jaučia nuoskaudas. Tai normalu. Tačiau jei norime patirti daugiau džiaugsmo gyvenime, gyventi gražiai, būtina išsilaisvinti nuo šio negatyvumo. Palikite jį kaip nereikalingą balastą.

Be to, jei sugebėsite jiems atleisti, aplink jus bus daugiau žmonių. Senatvėje mums labiausiai reikia žmonių. Akivaizdu, kad kai kurie žmonės nenusipelno atleidimo. Bet sutikite, kartais net ir smulkmena gali sugriauti santykius. Taip nutiko net mano gyvenime. Todėl turite laiku atleisti žmonėms.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.07.2019 laikas 09:58 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su orkaitėje keptomis bulvėmis

Iškepusias bulvytes dedame į indą, ant viršaus sukrečiame voveraites ir atsargiai išmaišome. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių, krapų arba svogūnų laiškų. Skanaus!

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Greiti blynai skaniems pusryčiams

Pristatome jums greitų ir skanių pusryčių receptą. Blynai gaunasi labai apetitiški, o patinka ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai paprastai paruošiami, bet labai sotūs.

Skaityti daugiau

04.09.2020 laikas 12:58 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais

O jau skonis šios vištienos, iškeptos su bulvėmis ir obuoliais, kvapni ir labai minkšta. Nieko nelaukite ir eikite gaminti!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau