Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Rugsėjo » 18

Mokslininkai ketina rasti astroarcheologinių artefaktų, susijusių su kosmoso broliais

Mokslininkai, priešingai savo fantastiniams planams, vis dar mąsto realistiškai ir tiki galimybe aptikti vadinamųjų astroarcheologinių artefaktų - tam tikrų pėdsakų, kuriuos mūsų planetoje ar kur nors netoliese paliko išsivysčiusios nežemiškos civilizacijos.

Šiuo tikslu buvo įkurtas tyrimų projektas "Galileo" ("Galileo Project"), kurį inicijavo Harvardo universiteto profesoriai Avi Loebas (Avi Loeb) ir Frankas Laukienas (Frank Laukien).

Abu jie tiki ateivių egzistavimu, o Loebas - ypač. Būtent jis pelnė pasaulinę šlovę, pirmasis paskelbęs, kad Oumuamua - tarpžvaigždinis asteroidas, įskridęs į Saulės sistemą - yra ateivių laivas arba automatinis zondas, o paskui pasiūlė jį pasivyti, kol jis nenuskrido per toli.

Oumuamua, ufonautai, ateiviai, NSO

Oumuamua

Pirma, projektas "Galileo" reiškia, kad mokslininkai tęs SETI instituto (Nežemiškojo intelekto paieškos) pradėtą darbą, kitaip tariant, nenustos ieškoti nežemiškų civilizacijų signalų radijo diapazone. Tačiau bus žiūrima ir į kitus dažnių diapazonus ir net gravitacines bangas.

Antra, jie taip pat užsiims tuo, kuo, atrodo, jau užsiima jų kolegos iš Pentagono ir NASA, t. y. NSO arba NSO (neatpažintų oro reiškinių), kaip dabar mėgstama vadinti Žemės atmosferoje skraidančius paslaptingus objektus, - apatiniuose ir viršutiniuose jos sluoksniuose - tyrimais.

Pentagonas jau kai ką išsiaiškino ir pradėjo klasifikuoti. NASA dar nepadarė didelės pažangos - jie oficialiai nepaskelbė apie jokius reikšmingus atradimus, tačiau pripažino, kad tie patys UAP gali būti kaip nors susiję su ateivių veikla Žemėje.

Projekte dirbantys mokslininkai bandys patys gauti paslaptingų objektų vaizdų infraraudonųjų spindulių ir optiniame diapazone. Tikisi užfiksuoti bent keletą jų signalų. Jau paruošti atitinkami prietaisai, gauta pinigų tyrimams.

Avi Loebas (Avi Loeb), ufonautai, ateiviai, NSO

Avi Loebas

Manoma, kad finansavimas galiausiai pasieks milijardą dolerių. "ateiviams" tiek lėšų dar neskirta. Matyt, tikimybė sulaukti grąžos labai didelė.

Trečia, mokslininkai įtaria, kad Saulės sistemoje proto broliai paliko nedidelius automatinius zondus, kurie mus prižiūrės. Nežemiškų civilizacijų planuojama ieškoti pasitelkiant Vera C. Rubin observatoriją, kurioje įrengtas plataus kampo atspindintis teleskopas ir kuri nuo 2023 m. pradės fotografuoti dangų nuo aukšto Cerro Pachono kalno Čilėje.

Galiausiai, Galileo projekto entuziastai vis dar galvoja pasivyti Oumuamua ir iškelti ten iš Ramiojo vandenyno dugno nukritusį tarpžvaigždinį objektą, kuris, pasak Loebo ir jo kolegų, gali būti tiesiog ateivių zondas.

Kaip anądien sakė mokslininkas, "zondo" ekspedicija taip pat yra visiškai finansuojama. Vieta, kur nukrito objektas, yra žinoma.

Vaizdžiai išsireiškus Loebo žodžiais, ateivių paieškos turėtų prasidėti "kieme". Ir mes galime palinkėti jiems sėkmės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.12.2017 laikas 19:52 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (sidabražolės, gyvatžolės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: sidabražolės, paprastosios gyvatžolės šaknų.

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:01 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais

Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais. Voveraites nuvalome, nuplauname, didesnes pasmulkiname. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname pusžiedžiais ar labiau smulkintą svogūną. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:34 Receptai – Patiekalai Bulvių kroketai su varške ir sūriu
Aliejuje kepti bulvių kukuliukai. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau