Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Technologijos, Mokslas » 2022 » Rugsėjo » 29

Ar jie planuoja "skiepyti" mases prieš mūsų valią?

Ar jie planuoja "skiepyti" mases prieš mūsų valią? Kodėl NIH panaudojo dėžę genetiškai modifikuotų uodų tyrimo pacientams skiepyti?

Per Nacionalinio sveikatos instituto finansuotą vabzdžių gebėjimo skiepyti bandymą genetiškai modifikuotų uodų avilys veiksmingai paskiepijo žmogų nuo maliarijos.

Tyrimą atlikę mokslininkai dėžėje laikė apie 200 alkanų, genų pakeistų uodų.

Tyrimo dalyviai žmonės uždėjo rankas virš dėžės su uodais, leisdami kraujo ištroškusiems vabzdžiams puotauti ant jų kūno.

Tyrimą atlikęs mokslininkas daktaras Šonas Merfis (Dr. Sean Murphy) teigia, kad uodai gali lengvai pakeisti tradicines injekcijas.

"Mes naudojame uodus tarsi 1000 mažų skraidančių švirkštų", - sakė Merfis NPR.

Uodai pernešė gyvus maliariją sukeliančius Plasmodium parazitus dvidešimt šešiems tyrimo dalyviams, kurių kiekvienas gavo po 4 100 JAV dolerių, kad galėtų atlikti eksperimentą.

Minimalus mirtinos ligos kiekis buvo perduotas uodams puolant ant rankų, tačiau nepakankamas, kad žmonės susirgtų.

mokslas, skiepai, konspirologija, įdomybės, uodai

Šimtai uodų įkandimų suteikė pakankamai antikūnų, kad jų užtektų keliems mėnesiams.

Mokslininkai genetiškai modifikavo uodus naudodami genomo technologiją, žinomą kaip Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats, CRISPR, labai pažangios molekulinės žirklės, naudojamos DNR kirpti.

Dalyviai gavo nuo trijų iki penkių "skiepų" per 30 dienų intervalus.

"Pusė asmenų iš kiekvienos vakcinų grupės neišsivystė aptinkama P. falciparum infekcija, o šių asmenų pogrupiui po 6 mėnesių buvo atliktas antrasis CHMI ir jie išliko iš dalies apsaugoti. Šie rezultatai patvirtina tolesnį genetiškai susilpnintų sporozoitų, kaip potencialių maliarijos vakcinų, kūrimą", - teigia mokslininkai.

Uodų gebėjimo "skiepytis" patvirtinimas yra mokslinis proveržis, šaukia daktarė Kirsten Lyke. Lyke nedalyvavo uodų tyrime, tačiau vadovavo "Pfizer" COVID-19 vakcinos 1 fazės tyrimui. Ji taip pat buvo viena iš "Moderna" ir "Novavax" COVID skiepų tyrėjų.

Lyke teigia, kad šis tyrimas "visiškai keičia žaidimo taisykles".

Viena iš tyrimo dalyvių Karolina Reid teigia, kad eksperimentas su GMO uodais jai taip patiko, kad dabar ji nori dalyvauti kuo daugiau vakcinų tyrimų, praneša "The Counter Signal".

Karolina Reid dalyvavo klinikiniame naujos eksperimentinės maliarijos
Karolina Reid dalyvavo klinikiniame naujos eksperimentinės maliarijos vakcinos, kurios pagrindą sudaro gyvi maliarijos parazitai, tyrime.

Tyrimo metu Reid "uždėjo ranką ant kartoninės dėžės, pripildytos 200 uodų ir uždengtos tinkleliu, kuris sulaiko uodus, bet vis tiek leidžia jiems įkąsti. Ji prisimena, kad tai buvo "tiesiog kiniško maisto išsinešimui konteineris". Tada mokslininkas uždengė jos ranką juodu audeklu, nes uodai mėgsta kąsti naktį", - praneša NPR. "Tada prasidėjo uodų maitinimosi šėlsmas".

"Visas mano dilbis patino ir išbėrė pūsles, - pasakojo Reid. "Mano šeima juokėsi, klausinėjo: "Kodėl tu tai darai?"

mokslas, skiepai, konspirologija, įdomybės, uodai

NIH finansuojama mokslininkų komanda teigia, kad genetiškai modifikuoti uodai nebus naudojami masiniam skiepijimui, o buvo naudojami tik maliarijos skiepijimo bandymams, siekiant sutaupyti lėšų.

"Jis ir jo kolegos pasirinko šį kelią, nes sukurti parazito preparatą, kurį būtų galima suleisti adata, yra brangu ir užima daug laiko", - pažymi NPR.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Tradicinis Apetitiškų Eklerų Receptas.
Eklerai magiškai ir stebuklingai veikia žmones – ir vaikus, ir senelius. Aš savo virtuvėje vis turiu sugalvoti kažką naujo. Esu žmogus be firminio torto, bet man taip smagu turėti svečiuose žmones, kurie ištobulinę savo vieną sald...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai

Plaukų priežiūra liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai, receptai plaukams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:38 Receptai – Patiekalai Medetkos gydo širdies, kraujagyslių ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Kraujagyslių ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti vaistinės medetkos žiedai, Verdantis vanduo

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau