Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 2

"Nord Stream Spėlionės: CŽV pirštas į ukrainiečius

Toliau aiškinamasi, kas ir kodėl įvykdė didžiausią nuo Antrojo pasaulinio karo laikų pramoninio sabotažo aktą - pirmadienį, rugsėjo 26 d., susprogdino "Nord Stream 1" ir "Nord Stream 2" dujotiekius. Nors pagrindinė žiniasklaida jau padarė išvadą, neturėdama jokių įrodymų, kad tai padarė "Rusija, Rusija, Rusija", kritiškai nusiteikę ekspertai, tokie kaip Tuckeris Carlsonas (Tucker Carlson) ir Darrenas Beattie (Darren Beattie), nurodė, kad JAV turi daug daugiau motyvų, ir ne kartą reikalavo nutraukti "Nord Stream".

Dabar CŽV ataskaitoje iškeliamas dar vienas galimas kaltininkas, kurio iki šiol niekas neminėjo: Mūsų geri draugai ukrainiečiai.

Vokietijos kairiojo žurnalo "Der Spiegel" angliškojo leidimo straipsnyje teigiama, kad JAV slaptosios tarnybos pasiklausė rusų ir sužinojo, kad jie išreiškė įtarimą, jog Kijevas planuoja išpuolį prieš dujotiekius. Teigiama, kad ukrainiečiai šiam tikslui net bandė išsinuomoti laivą Švedijoje.

"CŽV vasarą įspėjo vokiečius apie galimą atakos prieš "Nord Stream" dujotiekius scenarijų. JAV žvalgyba teigė perėmusi Rusijos pranešimus, kuriuose buvo reiškiamas susirūpinimas dėl galimų Ukrainos atakų prieš Vakarų infrastruktūrą. Teigiama, kad ukrainiečiai šiam tikslui Švedijoje bandė išsinuomoti laivą".

Vis dėlto JAV slaptosios tarnybos šio scenarijaus neįvertino kaip itin tikėtino, rašo šveicarų "Weltwoche": "CŽV nelaikė Ukrainos atakos scenarijaus labai tikėtinu". Nepaisant to, jie, matyt, nusprendė perduoti šią informaciją vokiečiams.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Taigi, jeigu tai pasitvirtintu... klausymas, ką mes palaikome? Ukrainą? Kuri tampa, teroristine valstybe... prieš Europos šalis., kurios ją finansiškai palaiko. O, kas aukoja pinigus? labai daug klaustukų... Todėl, niekada negalima 100procentų teigti ir palaikyti vienus, ar kitus. O kokia jūsų nuomonė? Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.10.2017 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Smalkinis tvertikas gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Smulkintas džiovintas smalkinio tvertikas, Verdantis vanduo

Skaityti daugiau

17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

26.10.2019 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Labai Skanūs Sausainiai Iš Varškės

Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau