Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 5

"Google" pralaimėjo RT ieškinį; priversta atkurti cenzūruotus "YouTube" kanalus

"Google" patyrė žeminantį smūgį po to, kai teismas įpareigojo kraštutinių kairiųjų pažiūrų technologijų milžinę atkurti cenzūruotus RT "YouTube" kanalus, kuriuos "Google" užblokavo prasidėjus Rusijos karinei kampanijai Ukrainoje.

Sprendimas buvo paskelbtas antradienį, kai teismas pripažino, kad RT įkūrėjos bendrovės "ANO TV-Novosti" ieškinys prieš "Google LLC", "Google Ireland Limited" ir Rusijos "Google" padalinį yra palankus. Joms nurodyta atkurti prieigą prie 27 cenzūruojamų kanalų.

Apie tai praneša Newswars.com: Jei jos to nepadarys, "Google" bus skirta 100 000 rublių (1 694 JAV dolerių) bauda už kiekvieną dieną, kol bus atkurta prieiga prie visų kanalų. Kas savaitę kasdienės baudos suma padvigubės.

Dabar "Google" turi 30 dienų apskųsti teismo sprendimą.

Ieškinys prieš "Google" buvo pateiktas dar gegužės mėnesį, kai teismas RT prašymu ėmėsi laikinųjų priemonių, siekdamas "užtikrinti, kad būtų įmanoma įvykdyti teismo aktą" prieš bendrovę, ir areštavo visą technologijų milžinės Rusijos padalinio finansinį turtą ir kilnojamąjį bei nekilnojamąjį turtą 500 mln. rublių (8,4 mln. JAV dolerių) vertės.

Panašios sumos iš bendrovės taip pat buvo areštuotos pagal kitus du nagrinėjamus ieškinius, kuriuos pateikė Rusijos televizijos bendrovės NTV ir "GPM Entertainment Television", kurių turinys taip pat buvo užblokuotas "YouTube". 

Kovo pradžioje, netrukus po to, kai Rusija pradėjo karinę operaciją Ukrainoje, "YouTube" administratoriai apribojo prieigą prie visų RT ir RTD kanalų. 

Remiantis Rusijos žiniasklaidos priežiūros tarnybos "Roskomnadzor" kovo mėn. ataskaita, buvo maždaug 54 atvejai, kai "YouTube" apribojo Rusijos kanalams priklausantį turinį.

Rusijai pradėjus karinį puolimą prieš Ukrainą, Vakarų vyriausybės ir privačios technologijų bendrovės pradėjo cenzūros kampaniją prieš Rusijos žiniasklaidą, kurią jos laiko "valstybės kontroliuojama". Europos Sąjunga visiškai uždraudė RT ir "Sputnik" transliuoti savo eteryje. Dėl JAV sankcijų Maskvai RT America buvo priversta nutraukti savo veiklą, o Google pašalino RT ir Sputnik programėles iš Play Store parduotuvės, o YouTube užblokavo prieigą prie visų transliuotojų kanalų.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.07.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Keptas karpis
Gaminame namuose. Keptas karpis. Karpį išskrodžiame, nuvalome, nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalėliais. Į gilesnį dubenėlį pilame pieno, beriame druskos, pipirų, išmaišome, sudedame karpio gabaliukus ir paliekame pastov...

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 08:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai atminties stiprinimui
Atminties stiprinimui liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai atminties stiprinimui, atmintis, atminties stiprinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau