Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 14

Analitika: Plona raudona linija - NATO negali sau leisti prarasti Kabulo ir Kijevo

Pradėkime nuo Pipelineistan. Beveik prieš septynerius metus parodžiau, kad Sirija buvo didžiausias Pipelineistano karas.

Damaskas atmetė amerikiečių planą tiesti Kataro ir Turkijos dujotiekį Irano, Irako ir Sirijos naudai (dėl jo buvo pasirašytas susitarimo memorandumas).

Vėliau buvo vykdoma žiauri, suderinta kampanija "Assadas turi pasitraukti": tarpinis karas kaip kelias į režimo pakeitimą. Toksiškumo skalė dar labiau išaugo, kai buvo panaudota ISIS - dar vienas karo su terorizmu skyrius (kursyvas mano). Rusija blokavo ISIS, taip užkirsdama kelią režimo pasikeitimui Damaske. Chaoso imperijai palankus dujotiekis nukrito į dulkes.

Dabar Imperija pagaliau atkeršijo, susprogdindama esamus dujotiekius - "Nord Stream" (NS) ir "Nord Steam 2" (NS2), kuriais rusiškos dujos tiekiamos arba ketinamos tiekti pagrindiniam imperijos ekonominiam konkurentui - ES.

Dabar jau visi žinome, kad NS2 B linija nebuvo susprogdinta ar net pradurta ir yra paruošta eksploatacijai. Kitų trijų - pradurtų - linijų remontas nebūtų problema: pasak jūrų inžinierių, tai dviejų mėnesių klausimas. Plienas "Nord Streams" laivuose yra storesnis nei šiuolaikiniuose laivuose. Gazpromas pasiūlė juos suremontuoti - jei europiečiai elgsis kaip suaugusieji ir sutiks su griežtomis saugumo sąlygomis.

Visi žinome, kad taip neatsitiks. Nė viena iš pirmiau minėtų aplinkybių nėra aptariama NATOstano žiniasklaidoje. Tai reiškia, kad įprastų įtariamųjų planas A lieka galioti: sukurti išgalvotą gamtinių dujų trūkumą, kuris lemtų Europos deindustrializaciją - visa tai yra Didžiojo persitvarkymo, pervadinto "Didžiuoju pasakojimu", dalis.

Tuo tarpu ES "Lėlių šou" aptaria devintąjį sankcijų paketą Rusijai. Švedija atsisako pasidalyti su Rusija savo pačios atlikto įtartino NATO vidaus "tyrimo" dėl to, kas susprogdino "Šiaurės srautus", rezultatais.

Rusijos energetikos savaitėje Prezidentas V. Putinas apibendrino kraupius faktus.

  • Europa kaltina Rusiją dėl energijos tiekimo patikimumo, nors visą perkamą kiekį gaudavo pagal fiksuotas sutartis.
  • "Šiaurės srauto" teroristinių išpuolių organizatoriai yra tie, kurie iš jų pelnosi".
  • Remontuoti "Nord Stream" stygas "būtų prasminga tik tuo atveju, jei būtų užtikrintas tolesnis veikimas ir saugumas".
  • Pirkdama dujas neatidėliotinų sandorių rinkoje Europa patirs 300 mlrd. eurų nuostolių.
  • Energijos kainos kyla ne dėl specialiosios karinės operacijos (SMO), o dėl pačių Vakarų vykdomos politikos.

Tačiau "Dead Can Dance" šou turi tęstis. Kadangi ES draudžia sau pirkti Rusijos energiją, Briuselio eurokratija didina savo skolą finansų kazino. Imperijos šeimininkai juokiasi iš šios kolektyvizmo formos, nes jie ir toliau pelnosi naudodamiesi finansų rinkomis, kad galėtų plėšti ir grobti ištisas tautas.

Ir štai kas mus atveda prie svarbiausio: Vašingtono užsienio politiką kontroliuojantys Strausso ir neokonservatorių psichopatai galiausiai gali - ir pagrindinis žodis yra "gali" - nustoti ginkluoti Kijevą ir pradėti derybas su Maskva tik tada, kai bankrutuos jų pagrindiniai pramoniniai konkurentai Europoje.

Tačiau net ir to nepakaktų, nes vienas iš svarbiausių NATO "nematomų" įgaliojimų yra bet kokiomis priemonėmis pasinaudoti maisto ištekliais Ponto ir Kaspijos stepėse: kalbame apie 1 mln. km2 maisto produktų nuo Bulgarijos iki pat Rusijos.

Judas Charkove

SMO greitai perėjo į "minkštą" KTO (antiteroristinę operaciją) net be oficialaus pranešimo. Naujojo vyriausiojo vado, turinčio visas Kremliaus suteiktas teises, generolo Surovikino (Surovikin), dar žinomo kaip "Armagedonas", nesąmoningas požiūris kalba pats už save.

Nėra absoliučiai jokių požymių, rodančių Rusijos pralaimėjimą bet kurioje daugiau kaip 1 000 km ilgio fronto linijos vietoje. Sprukęs į mirtį pasitraukimas iš Charkovo galėjo būti meistriškas smūgis: pirmasis judviejų žingsnio etapas, kuris, prisidengęs teisėtumo skraiste, visiškai išsivystė po teroristų įvykdyto Krymo tilto - Krymo tilto - sprogdinimo.

Pažvelkime į atsitraukimą iš Charkovo kaip į spąstus - kaip į Maskvos grafiškai demonstruojamą "silpnumą". Tai paskatino Kijevo pajėgas - iš tikrųjų jų vadovus iš NATO - džiūgauti, kad Rusija "bėga", atsisakyti bet kokio atsargumo ir žengti į priekį, netgi pradėti teroro spiralę - nuo Darjos Duginos (Darya Dugina) nužudymo iki bandymo sunaikinti Krymo Tiltą (Krymskiy Most).

Kalbant apie Pasaulio pietų viešąją nuomonę, jau nustatyta, kad generolo Armagedono kasdienis rytinis raketų šou yra teisėtas (kursyvas mano) atsakas teroristinei valstybei. Galbūt Putinas kuriam laikui paaukojo šachmatų lentos figūrą - Charkovą: juk SMO mandatas yra ne laikyti vietovę, o demilitarizuoti Ukrainą.

Po Charkovo Maskva netgi laimėjo: visa Ukrainos karinė technika, sukaupta šiame regione, buvo panaudota puolimui, kad Rusijos kariuomenė galėtų linksmai treniruotis.

Ir tada yra tikrasis perliukas: Charkovas davė pradžią eilei žingsnių, kurie leido Putinui galiausiai pereiti prie šachmatų, naudojant raketų "minkštąją" KTO, sumažinant kolektyvinius Vakarus iki viščiukų be galvų.

Tuo pat metu įprastiniai įtariamieji toliau nenuilstamai kuria naują branduolinį "naratyvą". Užsienio reikalų ministras S. Lavrovas buvo priverstas be perstojo kartoti, kad pagal Rusijos branduolinę doktriną smūgis gali būti suduotas tik kaip atsakas į ataką, "kuri kelia pavojų visai Rusijos Federacijos egzistencijai".

Vašingtono psichopatinių žudikų tikslas - jų laukiniuose šlapiuose sapnuose - išprovokuoti Maskvą panaudoti taktinius branduolinius ginklus mūšio lauke. Tai buvo dar vienas vektorius, skubiai parenkant Krymo tilto teroro išpuolio laiką: juk britų žvalgybos planai virė jau kelis mėnesius. Visa tai nuėjo perniek.

Isteriška Strausso ir (arba) neokonų propagandos mašina karštligiškai, prevenciškai kaltina Putiną: jis "įvarytas į kampą", "pralaimi", "darosi beviltiškas", todėl surengs branduolinį smūgį.

Nenuostabu, kad 1947 m. Atominių mokslininkų biuletenio (Bulletin of the Atomic Scientists) sukurtas "Doomsday Clock" laikrodis dabar rodo tik 100 sekundžių nuo vidurnakčio. Tiesiai ant "Likimo slenksčio".

Štai kur mus veda būrys amerikiečių psichų.

Gyvenimas prie Likimo slenksčio

Chaoso, melo ir plėšikavimo imperijai suakmenėjus nuo stulbinančios dvigubos nesėkmės - masinio ekonominio ir (arba) karinio puolimo, Maskva sistemingai ruošiasi kitam kariniam puolimui. Šiuo metu aišku, kad angloamerikiečių ašis nesileis į derybas. Ji net nebandė to daryti pastaruosius 8 metus ir neketina keisti kurso, net ir kurstoma angelų choro, pradedant Elonu Musku (Elon Musk) ir baigiant popiežiumi Pranciškumi.

Užuot ėmęsis visiško Timūro, kaupiančio ukrainiečių kaukolių piramidę, Putinas pasitelkė daoistinės kantrybės eonus, kad išvengtų karinių sprendimų. Teroro aktas ant Krymo tilto galėjo pakeisti žaidimą. Tačiau aksominės pirštinės dar nėra visiškai nusimovusios: Generolo Armagedono kasdienė oro rutina vis dar gali būti vertinama kaip - palyginti mandagus - įspėjimas. Net savo naujausioje istorinėje kalboje, kurioje buvo žiauriai kaltinami Vakarai, V. Putinas leido suprasti, kad jis visada atviras deryboms.

Tačiau dabar Putinas ir Saugumo Taryba jau žino, kodėl amerikiečiai tiesiog negali derėtis. Ukraina gali būti tik pėstininkas jų žaidime, tačiau ji vis dar yra vienas iš svarbiausių Eurazijos geopolitinių mazgų: kas ją kontroliuoja, tas naudojasi papildomu strateginiu gyliu.

Rusai puikiai supranta, kad įprasti įtariamieji yra apsėsti siekio sužlugdyti sudėtingą Eurazijos integracijos procesą - pradedant Kinijos BRI. Nenuostabu, kad svarbios galios instancijos Pekine "nerimsta" dėl karo. Nes tai labai kenkia verslui tarp Kinijos ir Europos keliais transeuroaziniais koridoriais.

Putinas ir Rusijos saugumo taryba taip pat žino, kad NATO atsisakė Afganistano - absoliučiai apgailėtinos nesėkmės - kad visus savo kozirius sudėtų ant Ukrainos. Taigi tiek Kabulo, tiek Kijevo praradimas bus didžiausias mirtinas smūgis: tai reiškia, kad XXI Eurazijos amžius bus paliktas Rusijos, Kinijos ir Irano strateginei partnerystei.

Sabotažas - nuo Šiaurės srautų iki Krymskij mosto - išduoda desperatišką žaidimą. NATO arsenalai praktiškai tušti. Lieka tik teroro karas: Sirijos, faktiškai ISIS, mūšio lauko sirizacija. Valdoma smegenų netekusios NATO, veikiama vietovėje patrankų mėsos ordos, apipiltos samdiniais iš mažiausiai 34 valstybių.

Taigi Maskva gali būti priversta eiti iki galo, - kaip atskleidė visiškai atsipalaidavęs Dmitrijus Medvedevas (Dmitry Medvedev): dabar kalbama apie teroristinio režimo likvidavimą, visišką jo politinio-saugumo aparato išardymą, o paskui palengvinti kito subjekto atsiradimą. Ir jei NATO vis tiek jį blokuos, tiesioginis susidūrimas bus neišvengiamas.

NATO plona raudona linija - jie negali sau leisti prarasti ir Kabulo, ir Kijevo.

Tačiau prireikė dviejų teroro aktų - Pipelineistane ir Kryme - kad būtų įspausta daug griežtesnė, deganti raudona linija: Rusija neleis, kad imperija kontroliuotų Ukrainą, kad ir kiek tai kainuotų.

Tai neatsiejama nuo Didžiosios Eurazijos partnerystės ateities.

Sveiki atvykę į gyvenimą prie Likimo slenksčio.

Autorius Pepe Escobar,

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2017 laikas 12:52 Receptai – Patiekalai Kviečiai vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Kviečių grūdų sulčių.

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 14:34 Receptai – Patiekalai Receptas tiems, kurie nori skanių kotletų, bet tingi stovėti prie viryklės!

Aš gaminu būtent taip! Šis receptas skirtas tiems, kurie nenori stovėti prie viryklės ir tuo pačiu metu nori gauti skanius, sultingus kotletus.

Skaityti daugiau

07.07.2019 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Traškūs vištienos sparneliai

Gaminame. Traškūs vištienos sparneliai. Į keptuvę pilame nemažai aliejaus (turi būti apsemta bent puse sparnelio). Kai aliejus įkaista, ugnį primažiname, nes viršus apdegs, o sparneliai dar bus neiškepę. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau