Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 29

9 būdai, kaip greitai "paleisti" savo santuoką

Jei peržiūrėsite savo seną užrašų knygelę, rasite daug įdomių dalykų, pvz., šių žalingų patarimų. Jie parengti remiantis pokalbių patarimais ir jūsų pačių klaidomis.

Pasitelkus humorą, galima gana saugiai pažvelgti į save iš šalies.

Devyni būdai, kaip greitai "paleisti" savo santuoką:

1. Jūs vis dar nesikabinėjate prie vyro? Netardote jo, kaip patyręs policijos tyrėjas? Vis dar nekritikuojate kiekvieno jo pasiūlymo ir viso to, kuo jis dalijasi su jumis? Labai didelė klaida. Kuo anksčiau pradėsite, tuo greičiau sužinosite, kaip jūsų vyras moka riaumoti ir apskritai – koks nepakenčiamas vyriškis atiteko tokiai šviesiai ir šventai moteriai, kaip jūs.

2. Nuolat aiškinkite jam, ką reikia daryti. Jo mama atidavė jį į rūpestingas jūsų rankas ne tam, kad paleistumėte viską savieigai. Esate patyrusi, protinga moteris ir viską žinote geriau už tą dunduką.

3. Nereikia dažytis, puoštis ir prižiūrėti save namuose. Jūs jau ištekėjote, kam visos tos kvailystės?

4. Liaukis pagaliau tvarkytis namuose, jums už tai pinigų nemoka. Televizorius, beje, naują serialą rodo, jis įdomesnis už buities darbus.

5. Pasitikti ir išlydėti vyrą – bloga mintis, nebent norite pažymėti teritoriją bučiniu. Nes maža ką.

6. Atminkite – pas jus viskas bendra: telefonas, kompiuteris, kišenės, draugai. Po vestuvių tai įvyksta automatiškai. Jeigu vyras to nesupranta, paaiškinkite isterijos priepuolių pagalba. Ir savaitę nekalbėkite. Ir mėnesį su juo nemiegokite. Ir negaminkite maisto. Kažkuri iš šitų priemonių būtinai suveiks.

7. Nėra jokių „aš užsiėmęs“, kai tuo metu jis galvoja ne apie jus, o apie kažkokius savo reikalus. Galite atsinešti vestuvių liudijimą ir pakišti jam po nosimi. Jis bus labai dėkingas, kad priminėte.

8. Jūsų mamos namai – šventa vieta, į kurią vyras turi eiti kaip į išpažintį. Papasakoti apie visus savo nusižengimus, atgailauti ir gauti palaiminimą. Ne rečiau kaip kartą per savaitę. Ypač apleistais atvejais – kasdien. Kaip sakote? Jam ten būti nepatinka? Nesudėtinga manipuliacija iš šeštojo punkto turėtų padėti.

9. Jūsų vyras kupinas idėjų, planų ir svajonių? Išravėkite visas tas piktžoles iš pašaknų. Nieko sau sugalvojo – solidus vedęs vyriškis turi galvoti tik apie namus ir žmoną. Priminkite jam tai kuo dažniau! Pageidautina moters, kuri jį labiausiai gyvenime siutino, tonu. Jis privalėjo jums apie tą moterį papasakoti pažinties pradžioje. Nepapasakojo? Ech, kaip negerai išėjo…

Net nežinau, kokį dar kenksmingą patarimą galima būtų duoti. Jų labai daug.

Atrodytų, visi seniausiai žino, kaip „reikia“ ir kaip „nereikia“ elgtis santykiuose, tačiau kiekvieną kartą mums atrodo, kad mūsų atvejis yra unikalus ir ne toks, kaip pas kitus. Ir su dideliu entuziazmu mes vis iš naujo ir iš naujo kartojame seniai visiems žinomas klaidas…

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.06.2019 laikas 19:31 Receptai – Patiekalai Vaflių receptas

Labai senas, bet geras.. niekada nenusibodęs, skanių vaflių receptas.

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Trumparegystės gydymui
Trumparegystė liaudies medicinoje, Trumparegystė, receptai nuo trumparegystės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

23.06.2019 laikas 19:21 Receptai – Patiekalai Studentiškas kugelis (greitkugelis)

Studentiško kugelio (greitkugelio) receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau