Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Gamtos Paslaptys » 2022 » Lapkričio » 2

Antarktidoje aptiktas milžiniškas paslaptingas urvas (video)

Mokslininkai Antarktidoje dažnai randa įvairių objektų ir darinių, kurie, atrodo, neturi nieko bendra su gamta. Kai kurias iš šių struktūrų galima paaiškinti, tačiau kitos išsisukinėja nuo mūsų supratimo.

Žemynas, kuris, kaip spėjama, dar nėra iki galo ištyrinėtas, neabejotinai slepia kokią nors paslaptį nuo žmonijos. Galbūt todėl didžiosios valstybės nenori, kad žmonės galėtų laisvai ten būti ir tyrinėti neįprastas vietas.

Nepriklausomi tyrėjai mano, kad "Google" neleidžia paslaugos naudotojams tyrinėti žemyno centre tūkstančius kilometrų esančios baltosios dėmės.

Žinoma, kad šiame žemyne periodiškai kyla šilto oro temperatūra. Mokslininkai mano, kad dėl to kalti požeminiai ugnikalniai, tačiau kai kurie mano, kad taip nėra. Priežastis gali būti kitokia.

Galbūt mokslininkų užfiksuoti signalai sklinda ne iš kosmoso, o greičiausiai iš Antarktidos gelmių.

Daugelis mokslininkų mano, kad palydovų paslėptoje žemyno dalyje gali gyventi protingos būtybės, galbūt atvykusios iš kitos planetos.

Aptiktas darinys yra labai paslaptingas, ir kyla vis daugiau klausimų, matant jo panašumą į kitus, kuriuos randame šio žemyno pakrantėse.

Šis vaizdo įrašas į internetą nutekėjo visai neseniai, ir kol kas jokių komentarų apie jį nėra. Todėl klausimų yra daugiau nei atsakymų.

Urvas Antarktidoje

Įpratome manyti, kad #Antarktis yra negyva ledinė dykuma, tačiau taip nėra. Remiantis naujausiais tyrimais, iš tiesų #Pietų #pale yra didžiulė biologinė įvairovė - tik ši flora ir fauna daugiausia gyvena po ledu. Australijos nacionalinio universiteto mokslininkai aptiko didžiules urvų sistemas aplink vieną iš aktyvių Antarktidos ugnikalnių (taip, ten yra aktyvių ugnikalnių), ir komanda mano, kad klimatas šių urvų viduje gali būti pakankamai šiltas, kad juose galėtų gyventi daugybė skirtingų gyvūnų ir augalų rūšių. .

2019 m. mokslininkai tyrinėjo Roso saloje esantį aktyvų Erebuso kalną ir aptiko platų urvų tinklą, kurį į ledą ištirpdė vulkaniniai garai. Juos ištyrę mokslininkai surinko DNR mėginius, atitinkančius samanų, dumblių ir kai kurių smulkių bestuburių gyvūnų DNR. Jie taip pat rado keletą DNR sekų, kurios neatitiko jokių žinomų organizmų, o tai reiškia, kad šiuose # urvuose gali būti mokslui dar nežinomų augalų ar gyvūnų rūšių, laukiančių atradimo. "Mūsų darbo rezultatai leidžia susidaryti labai intriguojančią nuomonę apie tai, kas gali gyventi po Antarktidos ledu, - aiškina pagrindinė tyrėja Karidven Freizer (Karidwen Fraser).

Kitą kartą mokslininkai planuoja daug ilgesnę ekspediciją į šių urvų gilumą, kad pabandytų rasti paslaptingų Antarktidos būtybių pėdsakų. Kai kurie tyrėjai mano, kad ledo tunelių gelmėse gali egzistuoti ištisos unikalios ekosistemos! Ir tai tik pradžia, nes šiuo metu mokslui žinoma 15 aktyvių Antarktidos teritorijoje esančių ugnikalnių, ir, tikėtina, kiekvieną jų supa požeminių urvų tinklas, kuriame gali slėptis kitos dar neatrastos rūšys.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2017 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Arbata su ramunėlėmis nuo peršalimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Peršalimas. Ingredientai: ramunės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 21:30 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Tonzilito gydymui
Tonzilitas liaudies medicinoje, Tonzilitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo tonzilito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 19:23 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su mėsa ir sūriu. Labai skanus užkandis!
Pasigaminkime namuose skanius pyragaičius su mėsa ir sūrių. Daugiau galite sužinoti žiūrėdami vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau