Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 6

Jackas Maxey atskleidė Hunterio Bideno ryšius su Ukrainos biolaboratorijomis ir Kinijos Vuchano miestu

'Dabar pažiūrėkite į savo telefonus ir įveskite "Metabiota", "corona" ir "šikšnosparniai". Rasite daugybę mokslinių straipsnių, pasirašytų Džordžo Gao (George Gao), Hanterio Baideno (Hunter Biden') sekretorės Beijing".

Džekas Maksas (Jack Maxey), buvęs Steve'o Bannono laidos "War Room" vedėjas ir dabartinis "LifeSite's Faith & Reason" narys, atskleidė ryšį tarp Hanterio Baideno, mokslinių tyrimų bendrovės "Metabiota", kuri susijusi su biolaboratorijomis Ukrainoje, taip pat Vuchano Kinijos laboratorijos, atsakingos už koronaviruso protrūkį.

Maksas savo išvadas grindė kai kuriais Hanterio Baideno nešiojamajame kompiuteryje rastais elektroniniais laiškais, taip pat tolesniais asmeniškai atliktais tyrimais. Nors Maksas apie šias sąsajas kalbėjo jau kurį laiką, ši istorija iš esmės liko nepastebėta.

 

Rugsėjo 7 d. interviu laidai "Sovereign Soul Show" Maksas taip paaiškino šį esminį ir nerimą keliantį Hanterio Baideno ir Vuchano laboratorijos ryšį:

Grįžkime prie COVID. Tiesiogine prasme Hanteris Baidenas ir jo partneriai iš "Metabiota" surinko milijonus dolerių. Metabiota buvo privatizuota bendrovė, kurią JAV žvalgyba naudojo biolaboratorijoms Ukrainoje valdyti, kurias aš atskleidžiau, [jie] taip pat yra glaudžiai įsitraukę į Vuchano laboratorijos vidų. Galite rasti "Metabiota" parašytų dokumentų, kuriuose jie apibūdinami kaip šikšnosparnių ir karūnų ekspertai. O Hanteris turėjo sekretorę Pekine, vardu Siaojang, jos pavardė Zeng, rašoma Z E N G, o jos vyras yra vaikinas vardu Fu Gao, arba Džordžas Gao, vyresnysis, aukščiausio rango žmogus Kinijos CDC. Ir Hunteris sujungė šį vaikiną su "Metabiota", ir jie iš esmės vykdė eksperimentus su funkcijų padidėjimu Vuchano laboratorijoje, kuri mums davė COVID! JAV žvalgyba ir tokie bjaurūs veikėjai kaip Tonis Faučis (Tony Fauci) ir kiti yra lygiai taip pat atsakingi už COVID protrūkį, kaip ir Kinijos komunistai, nes mes perkėlėme jų Frankenšteino eksperimentus į Kiniją, nes pagal įstatymus jiems nebuvo leista atlikti šių eksperimentų Jungtinėse Valstijose. Ir jie visiškai nesąžiningai pasielgė, ir dabar milijonai žmonių visame pasaulyje neteko gyvybių; pasaulio ekonomika prarado trilijonus ir trilijonus prarastų galimybių, buvo sunaikinti šeimos verslai: šie žmonės turi būti patraukti atsakomybėn.

Šiek tiek pasidomėjus apie Metabiotos ryšį su šikšnosparnių ir karūnų tyrimais, galima patvirtinti Makso teiginius. Žr. čia 2017 m. atliktą šikšnosparnių ir koronavirusų tyrimą, kuriame dalyvavo "Metabiota"; taip pat kitą tyrimą čia.

Iki šių metų rugpjūčio mėnesio Maxey jau buvo gana plačiai parengęs ir pristatęs savo tezę.

Rugpjūčio 27 d. politiniame mitinge Blomburge, Pensilvanijos valstijoje, Maksas pavadino "Metabiota" "pagrindiniu rangovu visose šiose Ukrainos laboratorijose". Tuomet jis taip pat paminėjo konkretų elektroninį laišką Hanterio Baideno nešiojamajame kompiuteryje "tarp Eriko Šverino (Eric Schwerin), Hanterio brokerio vadybininko, ir Hanterio [Baideno], kuriame rašoma: "Hanteri, turime susisiekti su Siaoying vyru, nes manau, kad jis ir CDC galėtų būti labai naudingi "Metabiotai".

Savo "Gettr" paskyroje Maksas paskelbė tą 2014 m. Šverino elektroninį laišką Hanteriui Bidenui.

Tų metų gegužės 29 d. Šverinas taip pat buvo parašęs: "Dabar, kai privertėte mane taip mąstyti, akivaizdu, kad tarp Siaoying vyro darbo CDC ir to, ką daro "Metabiota", yra tam tikra reali potenciali sinergija. Apie tai dar reikėtų pagalvoti."

Verta pažymėti, kad 2014 m. Xiaoying vyras ir jo ryšiai su Kinijos CDC dar bent du kartus paminėti elektroniniame susirašinėjime su Hunteriu Bidenu, kiekvieną kartą užsimenant apie galimus bendradarbiavimo su juo būdus.

Mitinge Maksas tęsė: "Mitingo metu, kai buvo kalbama apie Baido Baido veiklą, jis sakė, kad jis buvo išrinktas į prezidento postą: Siaoying (Xiaoying), kaip paaiškėjo, šios moters vardas: Xiaoying Zeng - arba Zung, kaip jie taria, rašoma Z E N G - ji yra dukra pagrindinės Šanchajaus - KKP nusikalstamos šeimos, vadinamos Zungais, viduje, kuri vadovauja kažkam, kas vadinama "Šanchajaus klika", ir jie Šanchajuje turi daug sutapimų su kita grupe, vadinama - staigmena - "naftos klika". Ir, spėkite, jos vyras yra vaikinas, vardu Fu Gao arba George Gao, išsilavinimą įgijęs Oksforde arba Kembridže, kuris daug metų praleido Jungtinėse Valstijose ir yra vienas svarbiausių Kinijos CDC darbuotojų."

Čia Maksas pakvietė auditoriją pačiai atlikti trumpą tyrimą: "Dabar pažvelkite į savo telefonus ir įveskite "Metabiota", "corona" ir "šikšnosparniai". Rasite daugybę mokslinių straipsnių, pasirašytų Džordžo Gao (George Gao), Hanterio Baideno sekretorės Pekine vyro, ir "Metabiota" apie, spėkite ką, koronavirusus - dešimtys jų."

Jeilio universiteto absolventas ir politikos analitikas tada taip pat paaiškino "Metabiota" istoriją ir tai, kaip ją "sukūrė JAV žvalgyba":

Iš esmės 2005 m. buvo atliktas prezidento tyrimas dėl masinio naikinimo ginklų. Ji neįslaptinta, ją galima rasti internete. Jame yra skyrius apie biologinius ir biologinius agentus - laboratorijoje sukurtus, masinio naikinimo ginklus ar natūraliai paplitusius. Po H1N1 viruso nusprendėme, kad mums reikia ankstyvojo perspėjimo sistemos, kad galėtume stebėti šiuos virusus ir biologinius agentus visame pasaulyje. Tame dokumente buvo pateikta rekomendacija, kad mes sukursime greitojo reagavimo specialiųjų pajėgų komandas, apmokysime jas biologinių ginklų, tada prie jų prisijungsime mokslininkus, kuriems teiksime akademinę paramą ir dar ką nors, tačiau tai bus operacija, visiškai kontroliuojama JAV žvalgybos. Na, kaip ir visa kita valdant prezidentui [Džordžui V.] Bušui, jie suprato, kad ją privatizavus kas nors gali praturtėti. Taigi jie sukūrė "Metabiota". Tai kažkas panašaus į "Blackwater", tiesa? Ir "Metabiota" yra pagrindinis rangovas visose tose Ukrainos laboratorijose, kurių, kaip jie dabar pripažįsta, yra 20.

Šių metų kovą Maksas savo "Gettr" paskyroje pateikė nuorodą į minėtą oficialų 2005 m. dokumentą. Tą patį mėnesį jis iš tikrųjų paskelbė apie 250 elektroninių laiškų iš Hunterio Bideno nešiojamojo kompiuterio, susijusių su "Metabiota" ir įmonės investicijomis į šią JAV vyriausybės kontroliuojamą bendrovę. (Nuorodos į šiuos elektroninius laiškus buvo gana greitai pašalintos, tačiau pavyzdžiai pateikiami čia, čia ir čia. Tuo metu LifeSiteNews taip pat pranešė apie šiuos el. laiškus).

Viename iš Maksėjaus pateiktų el. laiškų Džonas DeLoše (John DeLoche), Hanterio Baideno verslo partneris, 2014 m. kovo 5 d. taip paaiškino bendrovės "Metabiota" pobūdį: "Metabiota yra tai, kas Palantir [dirbtinio intelekto bendrovė] yra CŽV, Metabiota - USDA [JAV žemės ūkio departamentui]".

Profesoriaus George'o Gao, Xiaoying Zeng vyro, pavardė taip pat nėra nežinoma LifeSite skaitytojams. Jis dalyvavo tame labai įtartiname 2019 m. spalio mėn. renginyje, kurį organizavo pandemijai besiruošiantys globalistai, likus vos keliems mėnesiams iki koronaviruso krizės pradžios.

Kaip pranešė "LifeSite" žurnalistas Paulas Smeatonas (Paul Smeaton) straipsnyje, aprašančiame šį renginį: F. Gao (George F. Gao) komentarai: "Tarp jų paminėtini profesoriaus Džordžo F. Gao (George F. Gao) komentarai. Jis yra Kinijos ligų kontrolės ir prevencijos centro generalinis direktorius. Gao simuliacijos kontekste sakė, kad "Kinijoje turime daugiau atvejų, tai yra pranešimų apie mirties atvejus, taip pat mano darbuotojai man sakė, kad yra dezinformacijos ir yra žmonių, kurie mano, kad tai yra žmogaus darbas, kad virusą sukūrė kažkokia farmacijos kompanija, todėl dėl šios dezinformacijos yra tam tikrų pažeidimų ir net mirčių".

Gao savo pasisakyme taip pat primygtinai pabrėžė, kad sveikatos priežiūros darbuotojams reikia aiškiai nurodyti, kad jie turėtų teisingus atsakymus, o ne atsakymus, kurie klaidintų žmones.

Pandemijos imitavimo renginį organizavo Pasaulio ekonomikos forumas kartu su Džono Hopkinso universitetu ( John Hopkins University) ir Bilo ir Melindos Geitsų fondu (Melinda Gates Foundation).

Paties Siaoying glaudus ryšys su Hunteriu Bidenu ir jo verslo partneriais labai akivaizdus žiūrint į Hunterio Bideno nešiojamąjį kompiuterį. Daugeliu atvejų aiškiai pabrėžiamas jos lemiamas vaidmuo užmezgant verslo santykius su Kinijos ir kitomis korporacijomis. Jos vardas ir pavardė elektroniniuose laiškuose, kaip teigė ir Maxey, nurodyti kaip Xiaoying Zeng. Tačiau jos vyro pavardė aiškiai neminima. Šiuo atveju turime pasitikėti paties Maxey tyrimais.

Ankščiau rašėme prie ko tai priveda:

Maksas taip pat kartą paskelbė ekrano nuotrauką, kurioje jis pats internete ieškojo ryšio tarp Vuchano laboratorijos Kinijoje, iš kurios akivaizdžiai kilo koronavirusas - pastarosiomis savaitėmis pasirodė daugiau įrodymų, kad koronavirusą laboratorijoje sukūrė žmogus, o neseniai pasirodžiusiame "Faith & Reason" epizode buvo raginama teisingai nubausti atsakingus asmenis - ir "Metabiota".

Ši paieška buvo atlikta iki 2019 m. rugsėjo mėn. ir joje rasta aiškių rezultatų, įrodančių ryšį. Tiesą sakant, ryšys siekia 2014 m., kai Hanteris Baidenas ir jo verslo partneriai iš pradžių sugalvojo susieti Gao su "Metabiota". Šių metų balandžio 7 d. Maxey pakomentavo šį akivaizdų ryšį: "Žmonės, sujunkite taškus - pridėkite ir šikšnosparnius bei koronavirusus. Visa tai gali pamatyti tie, kurie turi akis".

Internete paieškoję žodžių "Metabiota", šikšnosparniai ir koronavirusai, rasime, pavyzdžiui, 2017 m. grupės organizuotą ir finansuotą tyrimą "Šikšnosparniai yra pagrindinis koronavirusų rezervuaras visame pasaulyje".

Įdomu tai, kad profesorius Gao ir tada buvo oficialiai susijęs su "Metabiota", ir ne mažiau kaip CDC atstovas Vuchane!

2017 m. Peteris Daszakas (Peter Daszak) iš organizacijos "EcoHealth Alliance" (kuri taip pat dalyvavo 2019 m. spalio mėn. pandemijos imitavimo renginyje) paskelbė tyrimą "Pandemijos eros pabaigos pradžia", o kaip prisidėję autoriai minimi ir "Metabiota", ir profesorius Gao (CDC Wuhan).

Gao taip pat yra susijęs su "Metabiota" per 2018 m. Tailande vykusią konferenciją.

Tačiau yra ir dar daugiau nerimą keliančių ir įtartinų įvykių.

Maždaug tuo pačiu metu, kai 2016 m. buvo pradėti Wuhano laboratorijos funkcijų padidėjimo tyrimai - būtent tie patys, su kuriais daktaras Anthony Fauci neigė dalyvavęs, - vyko simpoziumas, kuriame buvo aptariami tokio pobūdžio tyrimų pavojai.

Mokslinėje ataskaitoje apie tą simpoziumą diskusija aprašyta taip: "Vuchano laboratorija yra ant slenksčio gauti leidimą dirbti su pavojingiausiais pasaulyje patogenais. Šis žingsnis yra dalis plano, pagal kurį iki 2025 m. visoje žemyninėje Kinijos dalyje ketinama sukurti nuo penkių iki septynių 4 biologinės saugos lygio (BSL-4) laboratorijų.

Mokslinėje ataskaitoje apie šį simpoziumą diskusija apibūdinama taip: "Vuchano laboratorija yra prie pat leidimo dirbti su pavojingiausiais pasaulyje patogeniniais mikroorganizmais išdavimo ribos. Šis žingsnis yra dalis plano, pagal kurį iki 2025 m. visoje žemyninėje Kinijos dalyje ketinama sukurti nuo penkių iki septynių 4 biologinės saugos lygio (BSL-4) laboratorijų.

Čia pat ataskaitoje paminėti ir tokios plėtros pavojai: "Kai kurie mokslininkai už Kinijos ribų nerimauja dėl patogenų nutekėjimo ir dėl to, kad geopolitinė įtampa tarp Kinijos ir kitų šalių bus papildyta biologiniu aspektu. Tačiau kinų mikrobiologai švenčia savo patekimą į elitinį būrį, įgaliotą kovoti su didžiausiomis pasaulio biologinėmis grėsmėmis."

Tačiau pats profesorius Gao įžvelgė ne pavojus, o tik naujojo Vuchano laboratorijos darbo privalumus.

Toliau pranešime cituojamas Gao: ""Tai suteiks daugiau galimybių Kinijos mokslininkams, o mūsų indėlis, susijęs su BSL-4 lygio patogenais, bus naudingas pasauliui", - sako Džordžas Gao, Kinijos mokslų akademijos Pagrindinės patogeninės mikrobiologijos ir imunologijos laboratorijos Pekine direktorius. Taivane jau yra dvi BSL-4 lygio laboratorijos, tačiau Nacionalinė biologinės saugos laboratorija Vuchane būtų pirmoji žemyninėje Kinijoje."

Pranešime Gao apibūdinamas kaip besidžiaugiantis, kad jis galės dirbti su Vuhano laboratorija tiriant tam tikrus virusus, pavyzdžiui, Ebolos virusą, ir jų gydymo būdus.

Nota bene, minimas ir JAV molekulinės biologijos profesorius Ričardas Ebrightas (Richard Ebright), kuris teigė, kad "nėra įsitikinęs, jog žemyninėje Kinijoje reikia daugiau nei vienos BSL-4 laboratorijos. Jis įtaria, kad plėtra ten yra reakcija į Jungtinėse Valstijose ir Europoje sukurtus tinklus, kurie, pasak jo, taip pat yra nepagrįsti. Jis priduria, kad vyriausybės manys, jog tokie pertekliniai pajėgumai skirti galimam biologinio ginklo kūrimui".

"Šie įrenginiai iš esmės yra dvejopos paskirties", - teigė profesorius, taip pat sakydamas, kad jam nepatinka idėja beždžionėms švirkšti patogenus, nes šie gyvūnai "gali bėgioti, draskytis, kąsti".

Įdomu tai, kad pats Ebrightas 2021 m. taip pat iškeikė Fauci dėl jo teiginių, kad jis nedalyvavo šiuose konkrečiuose funkcijos padidėjimo tyrimuose.

Čia vėl turime reikalą su minėtu "EcoHealth Alliance" ir jo direktoriumi daktaru Peteriu Daszaku (Peter Daszak), kuris atliko tokius tyrimus, susijusius su koronavirusais ir šikšnosparniais.

Tuo metu LifeSite'o žurnalistas Michaelas Haynesas (Michael Haynes) rašė, kad buvo paskelbti nauji dokumentai, "kuriuose išsamiai aprašytas Jungtinių Valstijų Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto (NIAID) skirtas finansavimas koronavirusų tyrimams Vuhano virusologijos institute (WIV)".

Dokumente atskleidžiama, kad "NIH skyrė dotaciją dabar jau prieštaringai vertinamai Piterio Dašako (Peter Daszak) organizacijai "EcoHealth Alliance", kuri jau seniai bendradarbiauja su WIV, atlikdama funkcinio stiprinimo tyrimus, ypač susijusius su koronavirusais", - pridūrė F. Haynesas. Šis NIH finansavimas, skirtas funkcinio aktyvumo didinimo tyrimams, buvo vykdomas nuo 2014 iki 2019 m.

Toliau gilinantis į šią koronavirusų tyrimų sritį, paaiškėja, kad ir pats profesorius Gao yra šios srities ekspertas.

Jo oficialiame gyvenimo aprašyme nurodyta, kad jo darbas koronavirusų srityje prasidėjo 2004 m., o 2015 m., kaip matyti, jis paskelbė straipsnį apie šikšnosparnius ir koronavirusus: "Lu*, G., Wang, Q. ir Gao*, G. F., 2015, Bat-to-human: spike features determining "host jump" of coronaviruses SARS-CoV, MERS-CoV, and beyond. Trends in Microbiology, 23 (8): 468-478."

Kitas straipsnis įvardijamas taip: "Wang, Q., Qi, J., Yuan, Y., Xuan, Y., Han, P., Wan, Y., Ji, W., Li, Y., Wu, Y., Wang, J., Iwamoto, A., Woo, P. C. Y., Yuen, K.-Y., Yan, J., Lu, G. ir Gao*, G. F., 2014, Bat origins of MERS-CoV supported by bat coronavirus HKU4 usage of human receptor CD26, Cell Host and Microbe, 16 (3): 328-337."

Taigi, remdamiesi nepakeičiamu ir drąsiu Makso darbu, turime glaudų ryšį tarp Hanterio Bideno, Kinijos CDC (dar neseniai) vadovo žmonos, profesoriaus Gao, su Ukraina susijusios "Metabiota" ir Vuchano laboratorijos Kinijoje.

Čia sudėtus faktus tikrai galima laikyti "dūminiu ginklu".

Tikime, kad žmonės, turintys daugiau žinių šiose paliestose srityse, atliks tolesnius tyrimus, o šis pranešimas turėtų būti laikomas kvietimu tai daryti.

Ankščiau rašėme prie ko tai priveda:

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone:

Autorius: Dr. Maike Hickson gimė ir užaugo Vokietijoje. Ji yra Hanoverio universiteto (Vokietija) daktarė, Šveicarijoje parašiusi daktaro disertaciją apie Šveicarijos intelektualų istoriją prieš Antrąjį pasaulinį karą ir jo metu. Dabar ji gyvena JAV, yra ištekėjusi už daktaro Roberto Hicksono (Robert Hickson), jiedu susilaukė dviejų nuostabių vaikų. Ji yra laiminga namų šeimininkė, mėgstanti rašyti straipsnius, kai tik leidžia laikas.

Hickson atidžiai stebėjo popiežiaus Pranciškaus pontifikatą ir Katalikų Bažnyčios Vokietijoje įvykius, rašė straipsnius religijos ir politikos temomis į JAV ir Europos leidinius bei interneto svetaines, tokias kaip LifeSiteNews, OnePeterFive, The Wanderer, Rorate Caeli, Catholicism.org, Catholic Family News, Christian Order, Notizie Pro-Vita, Corrispondenza Romana, Katholisches.info, Der Dreizehnte, Zeit-Fragen ir Westfalen-Blatt.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.01.2018 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Medaus ir kiaušinių kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymai, Medus, Migdolų arba persikų aliejus, Permalti avižiniai dribsniai.

Skaityti daugiau

19.01.2018 laikas 15:04 Receptai – Patiekalai Drėkinamoji varškės ir medaus kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Riebios veido odos. Ingredientai: Varškė, Skystas medus, Kiaušinis

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 19:52 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (sidabražolės, gyvatžolės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: sidabražolės, paprastosios gyvatžolės šaknų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau