Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 10

Pasiruoškite ekonomikos žlugimo, suklastotų rinkimų, cenzūros ir valdžios tironijos metams

Po vakarykščių kadencijos vidurio rinkimų vienintelė gera žinia yra ta, kad perėmę Atstovų Rūmų kontrolę (kaip šiuo metu prognozuojama, bet dar neįvardyta) iš esmės pristabdėme kai kuriuos demokratų totalinio naikinimo darbotvarkės elementus. Jau vien tai pristabdys demokratų įstatymų leidžiamosios ir vykdomosios valdžios monopolį Amerikoje ir suteiks Amerikos žmonėms šiek tiek atokvėpio bandant prisitaikyti prie nerimą keliančios tikrovės - to, kas bus toliau.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus Mike Adams nuomonę

Štai čia ir prasideda blogos naujienos, nes tai, kas laukia Amerikos (valdant demokratams), bus daugiametė "tamsioji žiema", susijusi su ekonomikos žlugimu, maisto infliacija, cenzūra, tironija, pasauliniu karu ir dar daugiau suklastotų rinkimų.

Iš esmės po praėjusios nakties rinkimų vidurio laikotarpio fiasko pasitvirtino, kad teisūs buvo niūrieji ir niūrieji, o tie, kurie teigė, kad "baltosios skrybėlės" ateis visų gelbėti, liko plūduriuoti vėjyje.

Vilties drumstėjai tik dar labiau pablogino padėtį

Dvejus metus kai kurie "hopiumą" stumiantys žmonės palaikė iliuziją, kad slapta geradarių grupė išgelbės Ameriką, perrinks Trumpą ir surengs masinius areštus prieš išdavikiškus veikėjus, kurie griauna šią valstybę. Mums ne kartą buvo sakoma, kad šių veiksmų terminai yra nukeliami į priekį, laukiant dar vienos svarbios datos, ir kad amerikiečiai tiesiog turi pamatyti, kaip blogai reikalai klostysis, kol gerieji vaikinai įsiverš ir išgelbės padėtį.

Tačiau tikrovė tokia, kad iš tikrųjų jokių realių veiksmų niekada nebuvo imtasi. Visa tai buvo tik istorijos ir pasakojimai, kurie kartais buvo įdomūs, bet niekada nebuvo pagrįsti niekuo, ką būtų galima patikrinti.

Pasirodo, valdžioje beveik neliko gerų vaikinų. Į visą apgailėtiną sistemą įsiskverbė ir dabar jai vadovauja blogi, šėtoniški marksistai ir antiamerikietiškos neapykantos šalininkai, kurie velniškai siekia kuo greičiau sunaikinti šią tautą. Atrodo, kad vieninteliai stabdžiai prieš tai yra valstijų lygmeniu, kur tokie lyderiai kaip Ronas DeSantisas (Ron DeSantis) išsiskiria kaip įstatymų ir tvarkos gynėjai, dirbantys viršvalandžius, kad apsaugotų savo valstijas nuo federalinės tironijos. Ačiū Dievui, kad Amerikoje vis dar yra valstijų, kurios gali apginti savo suverenitetą.

Viltis baigėsi, ir realybė nelauktai įsiveržia į mūsų gyvenimą. Nėra jokios super slaptos "A" komandos, kuri ateitų ir viską sutvarkytų. Todėl turime pripažinti, kad dabar esame žiaurioje realybėje: Demokratai dar tik ruošiasi badui, valiutos žlugimui, benamystei, biologinių ginklų protrūkiams ir branduoliniam karui, kurį jie planuoja sukelti prieš mus visus. Dar net nepradėjome suprasti, kaip blogai bus. Kitaip tariant, per pastaruosius dvejus metus išgyvenome tik apšilimo etapą. Dabar prasideda tikrieji fejerverkai.

Ir niekas mūsų negelbės (išskyrus mus pačius ir Dievą). Visi, kurie sėdėjo ir "stebėjo šou" laukdami pergalės, buvo rimtai apgauti. Galbūt atėjo laikas iš naujo įvertinti savo įsitikinimus ir suprasti, kad niūrieji ir niūrieji visą laiką buvo teisūs.

Dabar nustokite priklausomybę nuo hopiumo "užliūliavimo" ir prisijunkite prie kovos, vykstančios realiame pasaulyje, kitaip tariant, nes hopiumas Ameriką nuvedė tik silpnumo ir neveiklumo keliu. Dabar mes vos laikomės ant paskutinių respublikos likučių ir žvelgiame į totalitarizmo ir masinio genocido bedugnę. Esame per plauką nuo sunaikinimo.

Išgirskite mano trumpą podkasto santrauką apie suklastotus rinkimus čia:

Nuo šios dienos demokratai žino, kad jiems niekada nebereikės atsakyti rinkėjams.

Kadencijos vidurio rinkimai įrodė, kad demokratai žino, jog bet kada gali apgauti ir suklastoti bet kokius rinkimus. Dėl Dievo meilės, jie ką tik į JAV Senatą, nė nemirktelėję, paskyrė smegenų insultą patyrusį žmogų. Jiems, žinoma, nereikia kandidatų, galinčių atlikti pažintines funkcijas, nes Fettermanui (Fetterman), be abejo, bus įtaisytas nuotolinis ausies implantas ir jam bus tiksliai pasakyta, ką sakyti realiuoju laiku, kaip ir Bakui Fojė Džidenui (Buck Foe Jiden). Demokratai nori, kad pareigas užimtų žmogiškieji robotai, nes juos galima lengvai valdyti (ir jie nesugeba savarankiškai mąstyti).

Kalbant apie kontrolę, demokratai taip pat supranta, kad kol jie turi balsavimo mašinas, balsavimo paštu biuletenius, išankstinį balsavimą ir t. t., jie gali suklastoti visus rezultatus.

Šokiruojantis viso to rezultatas yra tas, kad demokratai dabar žino, jog jiems niekada nebereikės atsakyti rinkėjams.

Demokratams nesvarbu, kad daugiau nei 70 proc. vakarykščių rinkėjų teigė esantys nusivylę ar "pikti" dėl vyriausybės politikos. Net jei šis skaičius būtų 90 %, demokratai paprasčiausiai padidintų klastojimo algoritmus, kad tai kompensuotų. Atsiskaitymas rinkėjams demokratams dabar yra sena, atgyvenusi sąvoka, o visas rinkimų teatras tarnauja tik tam, kad suteiktų teisėtumo šleifą visiškai sugadintam procesui, kai į valstybinius postus parenkami ir paskiriami lyderiai, kuriuos niekina tie patys žmonės, kuriems jie teigia atstovaujantys.

Jungtinės Amerikos Valstijos nebėra atstovaujamoji konstitucinė respublika. Tai autoritarinė, monolitinė diktatūra, kurioje kitokios nuomonės visiškai ignoruojamos arba atvirai kriminalizuojamos. Demokratams nė kiek nerūpi mintis, kad rinkėjai taps nepatenkinti didėjančia maisto produktų infliacija ar pasibaigus dyzelinui. Jiems vis tiek nereikia atsiskaityti rinkėjams, tad kodėl jiems turėtų rūpėti, ką iš tikrųjų galvoja rinkėjai?

Nuo šiol demokratams net nereikia apsimesti, kad jie rūpinasi žmonių interesais. Jie gali tiesiog diktuoti savo reikalavimus, kad ir kokie beprotiški jie būtų, ir areštuoti visus, kurie atsisako juos vykdyti.

Nusileiskite ir pasiruoškite ilgai, tamsiai kančios ir žlugimo žiemai.

Viso to esmė? Nors atrodo, kad demokratai gali prarasti Atstovų Rūmų kontrolę (todėl juos vadinu "nuverstais"), jie ruošiasi visoje Amerikoje sukelti ilgus metus truksiantį ekonominį ir socialinį pragarą. Prisiminkite, kad šie bepročiai genocidą vykdė prieš savo pačių rinkėjus, pasitelkę "skiepų" propagandą, dėl kurios žuvo ar buvo suluošinti milijonai žmonių. Jie žudo kūdikius ir tai švenčia. Jie yra blogio demonai, ir nėra nieko, ko jie nepadarytų, kad pabandytų sunaikinti Ameriką ir visą žmoniją. Toks yra jų tikslas: pasaulinis ekonomikos žlugimas ir depopuliacija.

Štai kas atsitinka, kai geri žmonės sėdi ir nieko nedaro, laukdami, kol kas nors kitas ateis jų gelbėti. Tai panašu į tai, ką kadaise pasakė seras Edmundas Burkas (Edmund Burke) (perfrazuojant): Viskas, ko reikia blogio triumfui, yra tai, kad geri žmonės nieko nedarytų.

Mus kamuoja būtent tai: geri vyrai (ir moterys) nieko nedaro, o Amerika dega iki pamatų. Atrodo, kad žmonės taip priprato prie kančios, kad nebeatpažįsta žlugimo, kai jis vyksta realiu laiku.

Netrukus net kairieji negalės paneigti, kaip blogai darosi, tačiau jie psichologiškai įpratę visada dėl to kaltinti ką nors kitą, o ne savo pačių korumpuotus, blogos valios lyderius, kurie sąmoningai bando išnaikinti žmoniją.

Visą istoriją skaitykite šiandienos "Situation Update" podkaste čia:

Šaltinis su nuorodomis: Planet-Today.com pasaulio naujienos.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Ir žinote, Adamsas teisus, mes esame užliuliuoti pažadais, kad ateis iš kitur geras: dėdė" ir išgelbės Lietuvą... Jeigu, patys, žmonės nedalyvaus, nematys, ir taikstysis su valdžios pateiktais įstatymais... lygiai bus tas pats, ir pas mus ateis niūrus metai... O, tai galime matyti... Manau, dabar bus palengvėjimas, nes valdžia nežinos ką daryti... o po mėnesių bus dar didesnis žmonių engimas, nuomonės tironija ir t.t. Žmonės, niekas neateis čia mūsų negelbės... reikia pagaliau po truputi reikalauti ir valdžios, seimo narių ataskaitų, ką jie padarė gero, būtent dėl mūsų... Rašykime savo apygardos , valdžios atstovams laiškus, su ataskaita, ką jie padarė dėl mūsų ir kokius įstatymus priiminėjo... juk tai nesunku? Dabar visi valdžios atstovai dirba, nuotoliniu būdų užveskime juos el. paštą... su ataskaitomis ir reikalavimais ir pareikalaukime atsakymų... Manau laikas suvokti ir pabusti... o bus dar blogiau.O atėjus rinkimams jų laiškus, jiems ir pakiškime, ką jie nuveikė kaip įrodymus. seimo darys yra 141... Jų nėra daug... pradėkime šiandiena iš kiekvieno reikalauti ataskaitų už šiuos metus. Seimo narių kontaktus manau lengva rasti... Jeigu kiekvienas žmogus jiems pateiktu atsakyti į kiekvieno piliečio laišką, o mūsų dar yra Lietuvoje likę nemažai, jie gal suvoktu... kad mes bundame...  Patiko pasidalinkite. Jei, turite, kas "laiško šabloną"  pasidalinkite "telegram"  .... žinoma, jei žmonės pagaliau nori būti pilietiški, ir bent pakelti kelis pirštus... išsiųsti jiems laiškus.... Padarykime jiems Lietuvos bangą! Tikėjimas ir nieko nedarymas, JAU tampa prabanga. Nes ir man jau nervai nelaiko.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai regėjimo gerinimui
Akys liaudies medicinoje, liaudiški patarimai regėjimo gerinimui, akys, regėjimas, regėjimo gydymas, rega, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip...

Skaityti daugiau

18.07.2019 laikas 15:17 Receptai – Patiekalai Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 09:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo
Vidurių užkietėjimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo, receptai nuo vidurių užkietėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 20:37 Kaip Volstrito finansininkas tapo šimtmečio sukčiumi: sėkmingiausio istorijoje vagies Bernio Madoffo istorija
Bernis Madoffas - amerikiečių finansininkas, sukūręs didžiausią istorijoje finansinę piramidę. Per 40 darbo metų jo bendrovė apgavo apie 3 mln. žmonių - ir labai turtingų, ir viduriniosios klasės atstovų. Bendra apgautų indėlininkų finansinių nuostol...

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 13:29 AstraZeneca visame pasaulyje atšaukia Covid vakciną

Bendrovė „AstraZeneca“ visame pasaulyje atšaukia savo „Covid“ vakciną, praėjus keliems mėnesiams po to, kai pripažino, kad ji gali sukelti gyvybei pavojingus sužalojimus.

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau