Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Lapkričio » 12

Daugybę ligų padedantis gydyti cinamono ir medaus mišinys

Teigiama, jog medaus ir cinamono mišinys - viena efektyviausių liaudies medicinos gydymosi priemonių. Šiuo mišiniu patariama gydyti artritą, tulžies pūslės ir net onkologines ligas bei kraujyje mažinti žalingojo cholesterolio lygį. Apie efektyvias gydomąsias medaus ir cinamono mišinio savybes žinojo jau prieš šimtus metų. Tokiu mišiniu senovės Kinijos ir kitų šalių medikai gydė daugybę ligų. Cinamonas - seniausias ir garsiausias prieskonis pasaulyje. Cinamono aliejus ir fermentai išskiria vandenilio peroksidą. Beje, šios medžiagos yra ir meduje. Šių produktų mišinys efektyviai naikina mikrobus, slopina grybelių ir bakterijų dauginimąsi.

APIE MEDŲ

Meduje gausu vitaminų ir mineralinių medžiagų, kurių kiekis priklauso nuo žiedų, iš kurių bitės renka nektarą, rūšies. Medus naikina žalingąsias bakterijas ir grybelius, todėl jis dažnai vartojamas kaip natūralus antiseptikas. Meduje yra medžiagų, kurios iš žmogaus organizmo efektyviai pašalina žalinguosius laisvuosius radikalus. Medus efektyviai padeda gydyti įvairias ligas, tačiau jo gydomasis poveikis sustiprėja jį sumaišius su cinamonu.

CINAMONAS

Cinamonas - aromatingas prieskonis, kuris dažnai vartojamas konditerijos gaminių gamyboje. Kai kas cinamonu bando mažinti svorį, kiti -šiuo prieskoniu gydo nemigą. Cinamonas - labai naudingas sveikatai, todėl jo patariama vartoti kasdien. Šis prieskonis kraujyje mažina padidėjusį žalingojo cholesterolio ir cukraus lygį, padeda gydyti virusines infekcines ligas.

Daugybę ligų padedantis gydyti cinamono ir medaus mišinys

Širdies ir kraujotakos sistemos ligų gydymas

Sergantiems širdies ir kraujotakos sistemos ligomis medaus ir cinamono mišinio patariama kasdien vartoti pusryčiaujant. Šis mišinys valo kraujagysles bei kraujyje mažina žalingojo cholesterolio lygį, todėl sumažina pavojų patirti širdies priepuolį.

Apie žalingąjį cholesterolį

Medaus ir cinamono mišinys vos per 2 valandas kraujyje padeda 10 proc. sumažinti žalingojo cholesterolio lygį. Dideliame arbatos puodelyje išmaišykite 2 valgomuosius šaukštus medaus ir 3 valgomuosius šaukštus malto cinamono bei reguliariai gerkite šio gėrimo.

Onkologinių ligų gydymas

Naujaisiais tyrimais įrodyta, jog cinamono ir medaus mišinys padeda gydyti net skrandžio vėžį. Sergantiems skrandžio vėžiu patariama kasdien 3 mėnesius vartoti po 1 valgomąjį šaukštą medus ir cinamono mišinio.

Artrito gydymas

1 stiklinėje vandens išmaišykite 2 valgomuosius šaukštus medaus ir 1 valgomąjį šaukštą cinamono miltelių. Sergantiems lėtiniu cistitu šio mišinio patariama vartoti ryte ir vakare, prieš miegą.

Infekcinių tulžies pūslės ligų gydymas

1 stiklinėje šilto vandens ištirpinkite 2 valgomuosius šaukštus malto cinamono ir 1 arbatinį šaukštelį medaus. Šio gėrimo sergantiems infekcinėmis tulžies pūslės ligomis patariama gerti kasdien, nes šis gėrimas naikina infekcinių ligų sukėlėjus.

Pilvo skausmų malšinimas

Medaus ir cinamono mišinys malšina pilvo skausmus bei sumažina pavojų susirgti skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opalige.

Peršalimo ligų gydymas

Sumaišykite 1 valgomąjį šaukštą skysto medaus ir 1/4 valgomojo šaukšto cinamono miltelių. Sergantiems peršalimo ligomis, sloguojantiems ir nuolat kosintiems šio mišinio patariama vartoti 3 dienas iš eilės.

Gripo gydymas

Meduje yra medžiagų, kurios efektyviai naikina žalingąsias bakterijas ir virusus, o cinamonas dar labiau sustiprina šių medžiagų gydomąsias savybes.

Imuninės sistemos stiprinimas

Reguliariai vartodami medaus ir cinamono miltelių mišinį, sustiprinsite imuninę sistemą, todėl organizmą apsaugosite nuo infekcijų.

Baltmės gydymas

Gydydami baltmę, vakare, prieš miegą, veidą sutepkite medaus ir cinamono mišiniu, o ryte nuplaukite vandeniu.

Spartaus plaukų slinkimo stabdymas

Sumaišykite po 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus ir medaus. bei 1 arbatinį šaukštelį cinamono miltelių. Stabdydami pernelyg spartų plaukų slinkimą, šiuo mišiniu įtrinkite galvos odą ir palaikykite, vėliau nuplaukite vandeniu.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.08.2018 laikas 09:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo
Vidurių užkietėjimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo, receptai nuo vidurių užkietėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo ausų uždegimų
Ausų uždegimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo ausų uždegimų, Ausų uždegimas, ausys, ausų gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

29.08.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Tik trys ingredientai ir jūs nustosite pirkti sūrį parduotuvėje!

Sūris – puikus produktas. Iš jo galite gaminti sumuštinius, karštą patiekalą, pridėti prie salotų. Parduotuvių sūrių kokybė pastaruoju metu norėtųsi, kad būtų geresnė. Kodėl, nenorite atsisakyti jo iš parduotuvės, galite ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau