Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 23

J. Bidenas pasirašė G20 deklaraciją, kuria sutinkama priversti amerikiečius naudoti skiepų pasus

JAV prezidentas Joe Bidenas pasirašė Didžiojo dvidešimtuko (G20) vadovų deklaraciją, kurioje įsipareigojo, kad Amerika įves skiepų pasus, kad "palengvintų" tarptautines keliones savo piliečiams (skiepams).

Deklaracijos 23 punkte aiškinama, kad: Ateityje "sklandžioms tarptautinėms kelionėms palengvinti" reikės "patikimų pasaulinių skaitmeninių sveikatos priežiūros tinklų, kurie turėtų pasinaudoti esamo standarto ir skaitmeninių COVID-19 sertifikatų sėkme ir jais remtis".

Apie tai praneša "InfoWars": Baltieji rūmai toliau teigia, kad remia Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) "mRNA vakcinų technologijų perdavimo centrą" ir kitas atsekamumo programas bei "glaudesnį besivystančių šalių bendradarbiavimą".

"Pripažįstame bendrų techninių standartų ir patikros metodų svarbą pagal IHR (2005 m.) sistemą, siekiant palengvinti sklandų tarptautinį keliavimą, sąveiką ir pripažinti skaitmeninius ir neskaitmeninius sprendimus, įskaitant skiepų įrodymus", - pareiškė Baltieji rūmai.

J. Bidenas taip pat paragino "sukurti patikimus pasaulinius skaitmeninius sveikatos tinklus, kurie būtų dalis pastangų stiprinti prevenciją ir reagavimą į būsimas pandemijas", remiantis "esamais standartais ir skaitmeniniais COVID-19 sertifikatais".

Atnaujintame G 20 veiksmų plane, susijusiame su Jungtinių Tautų darnaus vystymosi darbotvarke iki 2030 m., pasaulio elitas pažadėjo "siekti sistemų sąveikumo, įskaitant mechanizmus, kuriais patvirtinamas skiepijimo įrodymas, kartu gerbiant nacionalinės sveikatos politikos suverenumą ir atitinkamas nacionalines taisykles, pavyzdžiui, asmens duomenų apsaugą ir dalijimąsi duomenimis".

Tai įvyko po to, kai Indonezijos sveikatos apsaugos ministras Budi Sadikinas praėjusią savaitę gretimame B20 aukščiausiojo lygio susitikime paragino sukurti "PSO pripažįstamą skaitmeninį sertifikatą", kad būtų galima kontroliuoti gyventojų judėjimą.

"Jei esate paskiepytas arba tinkamai patikrintas, galite judėti, todėl kitos pandemijos atveju, užuot 100 proc. sustabdžius žmonių judėjimą ir [sustabdžius] ekonomiką visame pasaulyje, vis tiek galima užtikrinti tam tikrą žmonių judėjimą", - sakė jis.

Baidenas šią tironišką ir antikonstitucinę deklaraciją pasirašė praėjus 19 mėnesių po to, kai Baltųjų rūmų COVID-19 reagavimo grupės vadovas Džefas Zientsas (Jeff Zients) pažadėjo, kad tokia politika Amerikoje niekada nebus įgyvendinama.

"Leiskite aiškiai pasakyti, kad vyriausybė dabar neremia ir nerems sistemos, kuri reikalautų, kad amerikiečiai nešiotųsi pažymėjimą. Nebus jokios federalinės skiepų duomenų bazės, jokio federalinio įgaliojimo, reikalaujančio, kad visi privalėtų įsigyti vieną skiepų pažymėjimą", - sakė jis.

Dešimtys milijonų amerikiečių neketina kada nors pasiskiepyti COVID skiepu, todėl kyla klausimas, ar ateityje jiems bus draudžiama keliauti tarptautiniu mastu?

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Drėgnas šokoladinis pyragas “negriukas”!
Gardaus šokoladinio pyrago gamyba ir receptas. Drėgnas pyragas “negriukas”! Gardaus šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 22:23 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
Kefyrinis tortukas receptas. Paruošimas: Suplakame visus komponentus. Tešla gaunasi kaip tiršta grietinė. Dalijame tešlą į 2 lygias dalis, į vieną beriame 1 arbatinį šaukštelį kakavos. Iškepame 2 papločius, atvėsiname ir perpj...

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 13:47 Receptai – Patiekalai Gardžių beliašų receptas
Pasigaminkime skanius ir gardžius beliašus. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau