Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 23

Gražus, bet vienišas. KODĖL?

Atrodytų, kad tokiose liūdnose asmeninėse istorijose moters išorinio patrauklumo klausimą išsprendžia pati gamta, nes gražuolė iš pradžių privalėjo maudytis vyrų dėmesio spinduliuose ir neturėti problemų susirasti tinkamą meilužį.

Tačiau šiuo atveju ryški išvaizda gali būti vyrus atbaidantis veiksnys. Daugelis vyriškosios lyties atstovų vienu metu ir traukia, ir gąsdina.

Ir šie prieštaringi jausmai gali kilti ne tik dėl savęs neužtikrintų ponų galvose, bet net ir tų, kurie yra gana savarankiški ir turi charizmą. Kaip sakoma, grožis yra baisi jėga, ir ne kiekvienas vyras sugeba suvaldyti šią jėgą, išlaikyti vidinį orumą ir pasitikėjimą savimi moters spindesio fone.

Tačiau problema yra ne tik vyro požiūris į idealų moters grožį. Dažnai moteris pati pasiduoda savo išvaizdos įtakai, nesąmoningai kurdama sau nepasiekiamos ir reiklios karalienės įvaizdį.

Daugeliu atžvilgių toks požiūris į save – kaip į neįkainuojamą ir dievišką nimfą – susiformuoja jau vaikystėje, kai graži mergaitė sulaukdavo begalės komplimentų iš tėvų, artimųjų ir aplinkinių.

Oi, koks mielas vaikutis! Oi, kokia nuotaka auga! Pažiūrėk į save – kokia tu pas mus graži!

vienatvė, moteriškumas, grožis

Esant tokiam neslepiamam dievinimui iš artimųjų pusės, mergaitė labai greitai pripranta prie ypatingo elgesio, nepatyrusioje galvoje fiksuodama savo neįprastą ir netgi privilegijuotą statusą. Laikui bėgant atsiras ir besižavinčių draugių, kurios visada pabrėš jau įsimylėjusios pačią save karalienės grožį. Kas jau kas, o tu – tikrai susirasi savo princą!

Ir štai visos draugės jau turi poras, susikūrė šeimas, susilaukė vaikų, o mūsų karalienė toliau tebeieško savo fantazijose susigalvoto princo. Tuo pačiu šalia mūsų gražuolės visada esama gerbėjų, tačiau štai kur bėda – vienas talentingas ir toks pat įsimylėjęs save, kitas – grubus ir prastokas, trečiasis – geria, ketvirtas nustebino pasakojimais apie turtingą vidinį pasaulį ir vos nenusitempė mūsų gražuolės į savo narkomanijos liūną.

Praktikoje idealios gražuolės turi labai daug tokių problemiškų santykių. Vyras, kuris galėtų ją padaryti laimingą, suabejos savimi ir jai netiks, o tie, kurie neturi stabdžių ir smarkiai pasitiki savimi, be jokių sentimentų naudojasi moters grožiu savais interesais, nesukdami galvos dėl pačios „karalienės“ jausmų.

O moterystės amžius yra trumpas, kaip sako liaudis. Dar vakar buvusi gražuolė staiga ima šalinti raukšles ir įvairius kitus netobulumus, paniškai laksto po kosmetologijos klinikas. O princo vis dar nėra, netgi toli horizonte nesimato. Nėra netgi paprasto, padoraus vyriškio, kuriam ji būtų nuoširdžiai brangi.

Gaunasi, kad grožis gali sulaužyti moteriai apsauginius barjerus, kurie galėtų leisti jai išsaugoti instinktyvius jausmus, susijusius su motinyste, rūpestingumu, rūpinimusi artimaisiais. Be šių barjerų pražūsta bazinės idėjos apie įprastą, normalią moterišką laimę.

Būtina suprasti, kad grožis yra tarsi skalpelis, pavojingas aštrus instrumentas, galintis ir išgydyti, ir suluošinti. O moteris turi mokėti elgtis su savo grožiu taip, kad nepakenktų sau, o kad padarytų save laiminga, mylinčia ir kažkam reikalinga.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 07:49 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo hemorojaus
Hemorojus liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo hemorojaus, hemorojus, hemorojo gydymas, hemorojo receptai, hemorojaus vaistažolės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:12 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įka...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau