Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Lapkričio » 26

Liaudiški patarimai nuo kraujospūdžio, širdies, kraujagyslių, hipotonijos

Nuo hipotonijos

♦ 20 g džiovintų dygliuotojų kardažolių žiedų krepšelių ir lapų užpilti stikline vandens, 10 minučių virti ant mažos ugnies, šiltai įvyniojus laikyti 30 minučių, nukošti. Vartoti po 1 valgomąjį šaukštą 3-4 kartus per dieną tonusui pakelti ir kraujospūdžiui didinti. Galima užplikyti vien lapus.

♦ Vartoti paprastųjų rapontikų antpilą ryte ir per pietus po 30 lašų (prieš miegą nevartoti!) su puse stiklinės vandens ir 1 arbatiniu šaukšteliu medaus (geriau gegužinio, žiedų ar grikių), likus 30 minučių iki valgio.

Pamiršau apie vaistus

Prieš maždaug penkerius metus mane be galo vargino stenokardijos ir išeminės širdies ligos priepuoliai. Per televizorių mačiau laidą, kurioje buvo pasakojama, kaip Vokietijoje infarktas gydomas bėgimu. Nusprendžiau išbandyti tai, išstudijavau nemažai literatūros apie anatomiją ir fiziologiją ir, slaptai nuo namiškių, pradėjau bėgioti nuo penkių žingsnių, griežtai sekdamas pulsą.

Per tuos penkerius metus tarsi gimiau iš naujo - širdies veikla sunormalėjo. Laikausi mitybos režimo, o per išeigines įveikiu iki 20 km. Tabletes ir vaistus seniai pamiršau.

Jūsų kraujagyslėms

Jei žinote, kad galvos skausmą sukelia vegetatyvinė kraujagyslių distonija, pabandykite tą skausmą nuslopinti su tokiu pratimu.

Atsisėskite sukryžiavę kojas ir ištiesinę stuburą (lotoso poza). Sukryžiuokite rankas pilvo lygyje. Rankų pirštus sudėkite į špygą. Tokioje pozoje reikia išbūti maždaug 15 minučių. Ji leidžia atkurti bioenerginių kanalų ryšį ir sutrikdytą lauką.

Galvos smegenų kraujagyslėms padės ir lengvas, bet gana intensyvus abiejų rankų pirštų masažas. Pradėti nuo kairės rankos pirštų, paskui pereiti prie dešinės. Masažą pradėti nuo mažojo pirštelio, palaipsniui artėjant prie didžiojo piršto.

Saugokite širdį!

Norėčiau pasidalinti receptu nuo širdies ligos, dusulio, hipertonijos, galvos skausmo, insulto. Išbandžiau jį ir pats ir galiu pasakyti, kad širdies man daugiau neskauda.

20 g džiovintų žemuogių uogų ir lapų užpilti 200 ml vandens, pavirti 10 minučių, 2 valandas laikyti, kad nusistovėtų. Vartoti po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną.

15 g džiovintos kraujažolių žolės užpilti 200 ml vandens, virti 15 minučių, laikyti valandą, kad nusistovėtų. Gerti po valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną.

20 g džiovintos trispalvių našlaičių žolės užpilti 200 ml verdančio vandens, laikyti 1-2 valandas, kad nusistovėtų. Gerti po 100 ml 2 kartus per dieną.

Naujų priepuolių atsiradimo profilaktikai užsiimu vaikščiojimu, darau fizinius pratimus, atsisakiau dietos, nusprendžiau, kad maitintis reikia visavertiškai, jei nori ilgai išlikti sveiku žmogumi.

Rinkite gudobeles

Su amžiumi pradėjo kelti rūpesčių širdelė, šokinėti kraujospūdis.

Dėkui gudobelėms, kurios ir padeda man išlaikyti normalų kraujospūdį.

Aš pati kasmet prisirenku gudobelių žiedų, vaisių ir lapų.

Žiedus reikia rinkti žydėjimo laikotarpiu, kai dalis jų dar nėra išsiskleidę.

Būnant netoli gudobelių, ypač kai jos žydi, galima pajusti palankų poveikį nesveikuojančiai širdies ir kraujagyslių sistemai.

Vaistus iš gudobelių paruošti nesunku, bet užtat turėsite patikimą priemonę nuo hipertonijos ir kitų susirgimų.

Džiaugiuosi galėdama pasidalinti savo patirtimi.

1 valgomąjį šaukštą gudobelių žiedų ar lapų užpilti stikline verdančio

vandens, laikyti 10-15 minučių, nukošti. Vartoti po 1/2 stiklinės 2 kartus per dieną, likus 30 minučių iki valgio.

Gudobelių vaisius susmulkinti, užpilti stikline karšto vandens, pavirti 15 minučių, laikyti 30 minučių, kad nusistovėtų, atvėsinti. Vartoti po 1/3 stiklinės 3 kartus per dieną.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.07.2019 laikas 12:25 Receptai – Patiekalai Lietiniai su varške
Gaminame namuose. Lietiniai su varške. Prieš tiekiant lietinius iš abiejų pusių apkepiname aliejuje. Lietiniai su varške tiekiami su grietine, grietine ir mėgstama uogiene ar sviesto ir grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

30.08.2019 laikas 19:39 Receptai – Patiekalai Vyniotinis „Napoleonas“. Skanesnio ir greitesnio nieko nebandžiau

Labai patariu pasigaminti! Pabandykite pasigaminti tortą „Napoleonas“ – nepasigailėsite! Šis skanus pyragas susideda tik iš 3 ingredientų. Skanus, švelnus ir tiesiog tirpsta burnoje.

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 21:38 Receptai – Patiekalai Itališki sausainiai. Jums būtinai patiks
Šie skanūs, minkšti, kvapnūs sausainiai nepaliks jus abejingus! Šis receptas yra labai paprastas, o sausainiai giriami, ne vieną kartą. Kaip pasigaminti itališkus sausainius žiūrėkite vaizdo medžiagoje.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau