Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Lapkričio » 28

Garsus onkologas siunčia skubų laišką: nes vėžys ir kitos ligos sparčiai plinta tarp "pasiskiepijusių" žmonių

Dr. Angusas Dalgleišas (Angus Dalgleish), žinomas Jungtinėje Karalystėje praktikuojantis onkologas, neseniai parašė atvirą laišką medicinos žurnalo "The BMJ" vyriausiajam redaktoriui, ragindamas žurnalą "padaryti pagrįstą informuoto asmens sutikimą dėl COVID vakcinacijos prioritetine tema", nes vėžys ir kitos ligos sparčiai progresuoja tarp "paskiepytų" žmonių.

72 metų Angusas Džordžas Dalgleišas (Angus George Dalgleish) yra Londono universiteto Sent Džordžo universiteto onkologijos profesorius, geriausiai žinomas dėl savo indėlio į ŽIV/AIDS mokslinius tyrimus ir yra vienas paklausiausių Londono gydytojų.

Medicinos onkologas yra apmokytas gydyti įvairių rūšių vėžį, taikant chemoterapiją ir kitus medikamentus, pavyzdžiui, imunoterapiją ir tikslinę terapiją.

"Nuogas imperatorius" Substacke (tinklaraštyje) pažymėjo, kad daktaras Dalgleišas yra vienas iš CD4 receptoriaus, kaip pagrindinio ŽIV ląstelinio receptoriaus, atradėjų. Angusas taip pat yra vakcinų tyrėjas ir įkūrė biotechnologijų bendrovę, kuriančią vakcinas nuo vėžio.

Kaip praneša RAIR fondas, "daugiau nei 30 metų dirbantis vėžio specialistas rašo, kad ryšys tarp Covid vakcinos ir "kraujo krešulių, miokardito, širdies priepuolių ir insulto jau yra pripažintas, kaip ir ryšys su mielitu ir neuropatija".

Dr. Dalgleišas išsiuntė skubų laišką "British Medical Journal" (BMJ) vyriausiajam redaktoriui Kamranui Abbasi (Kamran Abbasi).

Dr. Dalgleišo laišką skaitykite toliau:

Kamran Abbasi,

Kovidui nebereikia skiepų programos, atsižvelgiant į tai, kad vidutinis mirties nuo kovido amžius Jungtinėje Karalystėje yra 82 metai, o nuo visų kitų priežasčių - 81 metai ir vis mažėja.

Ryšys su krešuliais, miokarditu, širdies priepuoliais ir insultu, kaip ir ryšys su mielitu ir neuropatija, jau yra gerai žinomas. (Šiuos šalutinius poveikius numatėme 2020 m. birželio mėn. straipsnyje QRBD Sorensen et al. 2020, nes blastinė analizė atskleidė 79 % homologijų su žmogaus epitopais, ypač PF4 ir mielinu).

Tačiau dabar yra dar viena priežastis sustabdyti visas vakcinų programas. Kaip praktikuojantis onkologas matau, kaip stabilią ligą turintys žmonės sparčiai progresuoja po to, kai yra priversti pasiskiepyti, paprastai tam, kad galėtų keliauti.

Net tarp mano asmeninių kontaktų pastebiu B ląstelių sukeltą ligą po papildomo skiepo. Jie pasakoja, kad praėjus kelioms dienoms ar savaitėms po stiprinamosios dozės suteikimo jie jaučiasi labai blogai: vienam iš jų išsivystė leukemija, dviem darbo kolegoms - ne Hodžkino limfoma, o senas draugas, kuris po stiprinamosios dozės suteikimo jautėsi taip, tarsi būtų sirgęs Long Covid, ir kuriam, pajutus stiprų kaulų skausmą, buvo diagnozuotos daugybinės metastazės dėl retos B ląstelių ligos.

Esu pakankamai patyręs, kad žinočiau, jog tai nėra atsitiktiniai anekdotai, kaip daugelis mano, ypač atsižvelgiant į tai, kad tas pats modelis pastebimas Vokietijoje, Australijoje ir JAV.

Pranešimai apie įgimto imuniteto slopinimą po mRNA kelias savaites tiktų, nes visi šie pacientai iki šiol sirgo melanoma arba B ląstelių vėžiu, kurie yra labai jautrūs imuninei kontrolei - ir tai buvo prieš pranešimus apie slopinamųjų genų slopinimą mRNA laboratoriniuose eksperimentuose.

Tai turi būti nedelsiant išviešinta ir aptarta.

Angus Dalgleish MD FRACP FRCP FRCPath FMedSci.

Neseniai Harvardo interneto svetainėje paskelbto tyrimo duomenimis, smarkiai padaugėjo jaunesnių nei 50 metų žmonių, sergančių vėžiu.

"Brighamo ir moterų ligoninės mokslininkų atliktas tyrimas atskleidė, kad visame pasaulyje dramatiškai padaugėjo ankstyvųjų vėžinių susirgimų, įskaitant krūties, gaubtinės žarnos, stemplės, inkstų, kepenų ir kasos vėžį."

CNN pranešė:

Naujoje 44 šalių vėžio registrų įrašų apžvalgoje nustatyta, kad sparčiai daugėja ankstyvųjų storosios žarnos ir 13 kitų rūšių vėžio atvejų, kurių daugelis yra susiję su virškinimo sistema, ir šis padidėjimas vyksta daugelyje vidutines ir dideles pajamas gaunančių šalių.

Apžvalgos autoriai teigia, kad jaunesnių suaugusiųjų sergamumas vėžiu didėja iš dalies dėl to, kad kai kurių rūšių vėžio, pavyzdžiui, skydliaukės vėžio, tyrimai yra jautresni. Tačiau tyrimai visiškai nepaaiškina šios tendencijos, sako vienas iš autorių Shuji Ogino (Shuji Ogino), Harvardo T. H. Čano visuomenės sveikatos mokyklos (Harvard T.H. Chan School of Public Health) patologijos profesorius.

Ogino sako, kad šuolį lemia nesveikas rizikos veiksnių, kurie tikriausiai veikia kartu, mišinys, kai kurie iš jų yra žinomi, o kitus dar reikia ištirti.

Anksčiau, rašėme, kad vakcinas remiančio mokslininko pranešime apie atvejį teigiama, jog mRNA vakcina gali pabloginti limfomos vėžį.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.11.2019 laikas 18:08 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai Įdaryti Ledais

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Varškės apkepas su razinomis

Tobulas varškės apkepas su razinomis. Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome 30-45 min. Razinas užmerkiame vandenyje. Sviestą laikome kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Varškės apkepas kepamas 35-40 minučių&nb...

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 20:30 Receptai – Patiekalai Neįprasti varškėčiai. Minkšti, purūs ir labai skanūs
Tai ne varškėčiai, tai kažkas stebuklingo! Minkšti, purūs ir labai skanūs! Patiekite su grietinės padažu (sumaišykite grietinę ir cukraus pudrą) arba su mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau