Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 1

Po kokių veiksmų nebemanau, kad moteris yra padori

Padorumą labai sunku užsitarnauti ir gana lengva jį prarasti. Tačiau kai kurioms moterims tai tikrai nerūpi. Atrodo, kad jiems nerūpi, ką žmonės apie juos galvoja ar sako. Jie turi savo vertybes, kurios yra aukščiau visko. Štai kodėl svarbu savarankiškai įvertinti moterį, kad pamatytumėte, ar ji padori, ar atvirkščiai. Iš tiesų yra daugybė ženklų, bet šiandien apžvelgsiu tuos, su kuriais susidūriau pats. Pažvelkime į tai.

Jei moteris ieško atsarginės kopijos. Tai reiškia, kad moteris palaiko santykius, galbūt net yra ištekėjusi. Tačiau tai netrukdo jai ieškoti atsarginio varianto. Tai gali būti atviri drabužiai, daug nuotraukų socialiniuose tinkluose ir pan.

Moteris visomis išgalėmis siekia vyro dėmesio. Kad, jei kas nors nutiktų, ji iš karto turėtų kitą vyrą, pas kurį galėtų kreiptis. Arba, jei pavyks rasti geresnį, turtingesnį, sėkmingesnį vyrą, ji galės pas jį nueiti. Taip mąsto nesąžininga moteris. Ji niekada iki galo nepasineria į savo šeimą. Ji visada ieško galimybių.

Jei moteris pokalbyje gina nesąžiningą moterį. Tai taip pat aiškus ženklas. Juk ji supranta, kad jei pokalbis bus su ja, jai reikės tokios pat pozicijos. Jai reikia, kad kas nors ją gintų. Jei moteris yra padori, jai nėra prasmės ginti nesąžiningą moterį.

Taigi kaip testą siūlyčiau moters akivaizdoje papasakoti nemalonią istoriją. Kaip kitą moterį apgaudinėjo, išnaudojo ir pan. Verta atidžiai stebėti moters reakciją. Jei ji ketina stoti į jos vietą ir ją ginti, patarčiau gerai pagalvoti.

Jei moteris ieško bet kokio būdo, kaip pasinaudoti savo vyru ir aplinkiniais. Padori moteris visada stengiasi rasti kompromisą ir elgtis sąžiningai, kartais ji gali net nusileisti dėl kito žmogaus patogumo. Kita vertus, nesąžininga moteris galvoja tik apie save. Bet kokioje mažoje situacijoje viską tenka suversti artimiausiems žmonėms, dažnai - savo vyrui.

Nešiojate krepšius? Vyras. Kur nors susitarti? Žmogus. Ar yra tik viena vieta? Tegul vyras man ją atiduoda. Ir taip toliau. Tiek dideliuose, tiek mažuose dalykuose moteris neketina pasiduoti. Ji reikalaus ir pasiims tai, kas geriausia. Net jei dėl to nukenčia aplinkiniai, net jei tai jos vyras.

Patinka jai, parašykite komentarą, prenumeruokite. Dėkojame už dėmesį!

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.10.2019 laikas 15:11 Receptai – Patiekalai Oriniai varškėčiai su grietine orkaitėje: tiesiog stebuklingas skonis!

Sumaišome varškę su vanilinu, cukrumi ir kiaušiniais. Paskui dedame manus, grietinę ir kepimo miltelius. Viską permaišome iki vienalytės masės. Dedame tešlą į formeles ir kepame 180-200 laipsnių temperatūroje pusę valandos. Ata...

Skaityti daugiau

11.10.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Kiaušiniais ir sūriu įdarytos orkaitėje keptos bulvės (video)

Bulves nuplaukite, subadykite šakute ir dėkite į 200°C įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 – 40 minučių. Keptuvėje ant aliejaus apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus. Bulves dėkite atgal į orkaitę ir kepkite da...

Skaityti daugiau

11.09.2018 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai menstruacijų negalavimų gydymui

Menstruacijos (mėnesinės) liaudies medicinoje, Menstruacijos (mėnesinės), receptai nuo menstruacijos, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau