Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 3

Kaip atleisti sau už neištikimybę ir už tai, kad niekam apie tai nesakei

Aplink yra daug patrauklių žmonių, bet jūs pasirinkote tai, kas, jūsų manymu, jums labiausiai tinka.

Ir vis dėlto jį apgavote.

Jei tai skaitote, turėjote turėti priežastį. Padarėte klaidą ir bandote išsiaiškinti, ką daryti.

Įsijauskite į partnerio vietą - ar norėtumėte išgirsti tiesą? Verčiau rinksiuosi tiesą, nei visą likusį gyvenimą bijosiu, kad jis sužinos iš ko nors kito, net jei tai įvyks po daugelio metų.

Sukčiauti yra sunku. Tačiau suvokimas, kad mano partneris nebuvo sąžiningas su manimi ir negerbė manęs pakankamai, kad prisipažintų, mane palaužtų.

Tačiau visi esame skirtingi ir jūs geriau žinote, kaip elgtis savo situacijoje. Jei nusprendėte tylėti, štai keletas patarimų, kaip gyventi toliau:

1. Pripažinkite, kad tai padarėte.

Esame suaugę žmonės ir turime prisiimti atsakomybę už savo klaidas. Nereikia teisintis, kaltinti kitų ar vengti tiesos. Pripažinkite, kad padarėte klaidą. Jau padarėte tai, todėl dabar galite tik stengtis sumažinti pasekmes.

2. Nutraukite ryšius su asmeniu, su kuriuo apgaudinėjote.

Juk nenorite, kad tai pasikartotų, ar ne? Bus lengviau atsispirti, kai to žmogaus nebus šalia. Nustokite atsakinėti į jo žinutes ir skambučius.

3. Išsiaiškinkite su savimi, kodėl apgaudinėjote.

Ar tai buvo kažko trūkumas jūsų santykiuose? O gal tai buvo tiesiog aistra? Nustatę priežastį galite išspręsti problemą, kad ji nepasikartotų. Pradėkite dirbti su savimi.

Neištikimybė skaudina jūsų partnerį. Jūs tai žinote, kitaip nebūtumėte to skaitę. Jei nuspręsite papasakoti, nesileiskite į detales - jis jas prisimins visą likusį gyvenimą. Atminkite, kad vien atsiprašymo nepakanka. Įrodykite vietoje, kad jūsų santykiai jums svarbūs ir kad jis nėra problema (moters neištikimybė stipriai smogia vyro savigarbai), jei taip nėra.

Nepasiteisinkite. "Buvau girtas", "Man reikėjo, kad kas nors būtų šalia", "Maniau, kad tai nekaltas flirtas...". To niekam nereikia. Padarėte didžiulę klaidą - pripažinkite ją. Vyras jumis pasitikėjo, o jūs išdavėte jo pasitikėjimą - dabar ne metas įrodinėti savo meilę jam.

4. Apmąstykite savo santykius - kas juose negerai?

Taip, tai tavo kaltė, jei apgaudinėji, tačiau slaptos priežastys, paskatinusios tave tai padaryti, galėjo būti ir iš išorės.

5. Nustokite kaltinti save.

Neužsisklęskite kaltės jausme. Tiesiog darykite viską, ką galite, kad taptumėte geresni ir pagerintumėte santykius, kurie jums rūpi.

Gyvenimas nebebus toks, koks buvo anksčiau. Turėsite susitaikyti su padaryta klaida ir jos pasekmėmis. Tačiau galite leisti, kad jis sugriautų viską, ką turite, arba kovoti už savo meilę.

6. Susitelkite į ateitį.

Venkite "kas būtų, jeigu būtų" ir "bet". Palikite praeitį praeityje. Blogiausia jau nutiko, nereikia sau to nuolat priminti. Nekartokite praeities klaidų, kitaip tai bus ne klaida, o sąmoningas pasirinkimas.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.07.2019 laikas 19:15 Receptai – Patiekalai Ilgai ieškojau tokio recepto! Grikių ir pievagrybių kotletai

Gaminame namuose. Grikių ir pievagrybių kotletai. Lietuviški patiekalai tavo namuose. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus, dedame smulkintą svogūną, pievagrybius, tarkuotą morką ir pakepiname 8-10 minučių...

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Arbata su ramunėlėmis nuo peršalimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Peršalimas. Ingredientai: ramunės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

04.12.2017 laikas 10:48 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (medetka, jonažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: medetka, jonažolė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau