Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 4

CDC: 1,1 milijono amerikiečių mirė dėl COVID vakcinų" - stulbinantis pripažinimas

Naujoje stulbinančioje CDC ataskaitoje teigiama, kad mažiausiai 1,1 mln. amerikiečių mirė dėl to, kad gavo eksperimentines mRNA vakcinas "Covid-19".

Nuo to laiko, kai JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) išdavė leidimą naudoti nuodingas vakcinas skubos tvarka, mirė daugiau kaip šeši milijonai amerikiečių. CDC duomenimis, iš jų 1 106 079 mirtys laikomos "perteklinėmis", remiantis 2015-2019 m. penkerių metų vidurkiu.

Apie tai praneša Discernreport.com: Kiti vyriausybiniai duomenys patvirtina, kad mirtingumo rodikliai 100 000 gyventojų yra didžiausi tarp "visiškai paskiepytų" gyventojų, o tai leidžia manyti, kad kovidų injekcijos yra viso šio perteklinio mirtingumo priežastis. (Susiję: CDC pašalino pranešimus apie kovid injekcijų sužeidimus ir mirtis iš pranešimų apie nepageidaujamus įvykius, susijusius su vakcinomis, sistemos [VAERS]).

Už visus šiuos duomenis turime dėkoti Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijai (OEC), kuri atlieka darbą, kurį CDC ir FDA atsisako atlikti, ir iš tikrųjų viską pateikia visuomenei.

Tarpvyriausybinė organizacija, kuriai priklauso 38 šalys narės, buvo įkurta 1961 m., kad "skatintų ekonominę pažangą ir pasaulinę prekybą". Dalis šios grupės veiklos - rinkti duomenis ir ekstrapoliuoti juos lengvai suprantama forma.

Žmonės iš tikrųjų pradėjo mirti PO to, kai buvo išleisti skiepai, o ne prieš tai.

Iki šiol kiekvieną 2022 m. savaitę buvo pastebimas didelis ir pastebimas mirčių perteklius. Vienu metu per savaitę buvo pranešama apie 350 000 perteklinių mirčių, nors vėliau šis vidurkis šiek tiek sumažėjo.

"Tai reiškia, kad 2022 m. 38 savaitę iš tikrųjų mirė 1 700 daugiau amerikiečių nei tų, kurie mirė 2020 m. 38 savaitę, nepaisant to, kad šiuo laikotarpiu buvo didžiulė tariamų Covid-19 mirčių banga", - apie tai, ką rodo duomenys, praneša "The Exposé".

Kitaip tariant, mirčių pertekliaus po "Covid-19" yra daugiau nei prieš "Covid-19", kai žiniasklaida ir vyriausybė visus gąsdino "Covid". Pasirodo, kad tikroji grėsmė yra dūriai.

"Bet tai dar ne blogiausia, - pridūrė "The Exposé". "Nes oficialūs CDC duomenys atskleidžia, kad 2021 m. buvo rekordiniai pagal mirčių skaičių visoje JAV - šalyje užregistruota daugiau nei 100 000 mirčių daugiau nei 2020 m., t. y. prieš pradedant naudoti eksperimentines "Covid-19" injekcijas."

Oficialūs CDC skaičiai rodo, kad 2021 m., įsibėgėjus operacijai "Warp Speed", mirė daugiau nei 101 000 papildomų žmonių, palyginti su 2020 m., kai injekcijos dar nebuvo paleistos.

"Pirmoji "Covid-19" injekcija JAV buvo suleista 2020 m. gruodžio 14 d., o remiantis tyliai paskelbtais CDC pateiktais skaičiais, po šios datos iki 2022 m. 38 savaitės, deja, žuvo 6 090 716 amerikiečių", - tvirtina "The Exposé".

Jei kovido injekcijos iš tiesų buvo paleistos siekiant "gelbėti gyvybes", jos tikrai atliko siaubingą darbą. Daugiau žmonių mirė dėl injekcijų, kurios, jei nebūtų buvusios paleistos, iš tikrųjų būtų išgelbėjusios gyvybes.

"Neseniai skaičiau, kad visame pasaulyje perteklinių mirčių skaičius viršija 75 milijonus", - rašė vienas komentatorius. "Sudėkite tai su jų regeneracijos praradimu, taip pat vyrų ir moterų nevaisingumu, ir tai tampa masiniu išnykimu."

Kitas atsakė, kad tikrasis skaičius, remiantis "BizNews" duomenimis, yra 0,75 mln. arba 750 000 perteklinių mirčių visame pasaulyje 2022 m.

"Pasaulinis perteklinis mirtingumas dabar yra didesnis nei per Antrąjį pasaulinį karą", - rašė kažkas kitas, užsimindamas, kad kovidų džiova mirtys yra dalis vykstančios Trečiojo pasaulinio karo masinės depopuliacijos kampanijos.

Dr. Eli Davidas (Eli David) "Twitter" paskelbė, kad Izraelyje 2020 m. neva buvo "kartą per šimtmetį pasitaikanti pandemija", kai nebuvo jokių vakcinų, tačiau 2021 ir 2022 m. bendras mirtingumas buvo daug didesnis po to, kai buvo paleisti skiepai.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.09.2018 laikas 08:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Niežų gydymui

Niežai liaudies medicinoje, Niežai, liaudiškomis priemonėmis, patarimai nuo niežų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 08:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai atminties stiprinimui
Atminties stiprinimui liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai atminties stiprinimui, atmintis, atminties stiprinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

25.03.2018 laikas 17:13 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais

Receptai su juoduoju serbentu. Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais. Juodasis serbentas liaudies medicinoje, juodaisiais serbentais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau