Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 6

Tarptautinis mokslininkų konsorciumas įspėja dėl pavojingų "nanotechnologijų", rastų COVID skiepuose

Atlikę novatorišką atradimą, mokslininkai atskleidė nanotechnologijų ir struktūrų, esančių COVID vakcinose, įrodymus, kurie pakeis nuomonę apie jų saugumą ir veiksmingumą.

Mokslininkų komanda, neseniai vykusioje konferencijoje pristačiusi savo išvadas, paaiškino, kad kelių skirtingų COVID vakcinų mėginiuose rasta nanotechnologijų ir savaime susidarančių struktūrų. Jie mano, kad šios medžiagos gali būti kai kurių nepageidaujamų reakcijų, apie kurias pranešė daugybė vakcinų gavėjų, priežastis.

Daugiau nei prieš savaitę Tarptautinis nusikaltimų tyrimo komitetas (International Crimes Investigative Committee, toliau - ICIC), vadovaujamas Dr. Reinerio Fuellmicho ir Dr. Mike'o Yeadono, surengė diskusiją su keturiais nanotechnologijų ekspertais: Dr. Davidu Nixonu, Dr. Ana Maria Mihalcea, Karen Kingston ir Shimonu Yanowitzu.

Šią savaitę daktaras Fuellmichas surengė antrąją diskusiją, kurioje su Holgeriu Reißneriu ir Klausu Retzlaffu aptarė, ką reiškia pastebėti reiškiniai ir struktūros žmonių, kuriems buvo suleista mRNA injekcija, kraujyje.

Expose-news.com praneša: Kaip dauguma dabar jau žino, neseniai įvyko "Corona" tyrimo komiteto skilimas.  Mūsų tikslas nėra čia išsamiai apie tai kalbėti.  Jei nesekėte įvykių, galite pradėti nuo detalių, kurios užfiksuotos ČIA.  Atsakydamas į "piktą ir klastingą išpuolį" prieš jį, daktaras Fuellmichas grįžo į kovą ir įkūrė ICIC.  ICIC galite sekti jų "Telegram" kanale ČIA arba vaizdo įrašų kanale ČIA.

Nanotechnologijos: savaiminio surinkimo struktūros mRNA injekcijose

Naudodamas tamsaus lauko mikroskopiją, daktaras Niksonas ištyrė žmonių, kuriems buvo sušvirkšta mRNA pagrindu pagamintų medžiagų, kraujo mėginius ir paaiškina rezultatus atitinkamais vaizdais. Išryškėjo kristalinės, nenatūralios struktūros, kurios, toliau stebint, kinta ir rodo tam tikros nano- ar mikrotechnologijos savybes.

Dr. Mihalcea intensyviai dirba su Covid mRNA medžiagų sudedamosiomis dalimis. Ypač taip pat su vadinamuoju "išskyrimo efektu", apie kurį manoma, kad kenksmingos išskyros gali būti perduodamos iš "paskiepytų" žmonių "neskiepytiems".

Kingston, kurio mokslinių tyrimų interesai apima toksikologiją ir klinikinių duomenų analizę, taip pat covid mRNA medžiagų sudedamąsias dalis, skundžiasi, kad visos priemonės, susijusios su veikiančiu kokybės užtikrinimo valdymu skiriant vadinamąją naują "vakciną" milijardams žmonių visame pasaulyje, nepasiteisino ir vis dar nėra įgyvendinamos po jau ir taip prastos duomenų padėties.

Elektros inžinieriaus Šimono Janovico (Shimon Yanowitz) tyrimų rezultatai parodė, kad tai yra savotiška mikrotechnologija, nes įšvirkštos medžiagos žmogaus organizme keistai kinta ir turi elektroninių grandinių savybių. Nerimą kelia ir tai, kad medžiagose rastos lipidų nanodalelės buvo patvirtintos kaip "techniniai prietaisai", kaip praneša Karen Kingston.

Tai buvo pirmasis ICIC epizodas apie savaime besiformuojančias struktūras mRNA injekcijose.  Toliau pateikiamas sumontuotas 20 minučių trukmės 2 val. 30 min. trukmės sesijos įrašas.  Visą sesiją galite žiūrėti ICIC vaizdo kanale ČIA arba "Rumble" ČIA

Savaime susiformuojančios struktūros mRNA injekcijose: vis dėlto natūralios ar sukurtos

Po pirmojo epizodo apie savaime besiformuojančias struktūras mRNA injekcijose, antrojoje dalyje, be kita ko, nagrinėjamas klausimas, ar šios savaime besiformuojančios struktūros yra natūralios kilmės, ar vis dėlto gali būti sukurtos. Ar tai gali būti biologinis ginklas, ar derinys vadinamųjų gain-of-function tyrimų kontekste?

Šioje antrojoje dalyje Europos pramonės inžinierius Holgeris Reißneris, atsakingas už mokslinius tyrimus ir plėtrą, ir Klausas Retzlaffas, fizikos mokslų daktaras ir terapeutas, Vakcinacijos ekspertų darbo grupės atstovas spaudai, pateikia savo tyrimų rezultatus. Jie, naudodamiesi vaizdais ir vaizdo medžiaga, parodo, ką reiškia stebimi reiškiniai ir struktūros žmonių, kuriems buvo atlikta mRNA injekcija, kraujyje.

Ar mRNA medžiagose yra grafeno oksido ir kitų priemaišų? Kas tai yra kortizolio kristalai ir toksiški nano lipidai, kuriuos galima identifikuoti? Ar jie gali pakeisti mūsų DNR? Koks žinomas šalutinis mRNA injekcijų poveikis? Kokiais laiko tarpais jie pasireiškia ir kokias išvadas galima padaryti iš turimų statistinių duomenų? Kokios yra žinios apie mRNA injekcijų ir išorinio poveikio, pavyzdžiui, radijo bangų, 5G ir kitokio elektromagnetinio poveikio, sąsajas? Ką gali daryti nukentėję asmenys, kad sumažintų žalą savo sveikatai, ir kur jie gali rasti paramą?

Buvo aptarta daugybė tokio pobūdžio klausimų ir papildomų įžvalgų.  Taip pat aptarti būdai, kaip išeiti iš baimės ir siekti asmeninės atsakomybės.

Šį epizodą galite žiūrėti toliau arba ICIC vaizdo kanale ČIA.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.12.2017 laikas 15:20 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (rugiagėlių, beržo, petražolių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: rugiagėlių žiedų, beržo pumpurų, petražolių vaisių, trapiojo pupalaiškio, debesylo šaknies, meškauogės lapų

Skaityti daugiau

10.11.2019 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Nepakeičiamas griliažinis tortas: vaikystės nostalgija
Planuojate savo artimuosius palepinti saldžiais gaminiais? Išbandykite griliažinį pyragą, kuris ne tik sukels vaikystės nostalgiją, bet sužavės ir visą šeimą.

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:26 Receptai – Patiekalai Kiaulienos karbonadas

Gaminame. Kiaulienos karbonadas. Kiaušinį išplakame. Kiaulieną pjaustome 1,5-2 cm storio gabaliukais, gerai išmušame, apibarstome druska, pipirais, pavilgome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame įkaitintame...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau