Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 11

BUM! Billas Gatesas pagautas pripažįstantis, kad "švari energija" yra WEF "Didžiojo persitvarkymo" apgavystė

Billas Gatesas (Bill Gates) buvo pagautas prisipažįstantis, kad klimato kaitos darbotvarkė yra Pasaulio ekonomikos forumo apgaulė, neseniai pasirodžiusiame vaizdo įraše, kuriame jis giriasi, kad jo terminas "švari energija" sėkmingai "apsuko žmonėms galvas".

Pasak B. Gateso, kuris kalbėjo savo artimiausio rato auditorijai, vėjo, saulės, akumuliatorių technologijos ir kiti atsinaujinantys energijos šaltiniai gali būti madingi, jie gali būti vertingas pajamų šaltinis jau ir taip nepelnytai turtingam elitui, tačiau jie negali išspręsti klimato kaitos problemos.

Kaip matote vaizdo įraše, tai, kad atsinaujinančioji energija iš tikrųjų negali išspręsti klimato kaitos problemų, nors ji mums parduodama kaip vaistas nuo vadinamojo žmogaus sukelto visuotinio atšilimo, Billui Gatesui yra isteriškai juokinga.

Kodėl B. Gatesui tai atrodo taip juokinga? Galbūt todėl, kad iš šių vadinamųjų "švarios energijos" šaltinių jis uždirba turtus ir pelnosi iš naivių masių, turinčių "iškreiptą protą".

Pats švarios energijos tėvas išsakė prakeikiančius žodžius.

Taigi dabar, kai jau turime Gateso prisipažinimą, kad švari energija yra apgaulė, kaip neišrinktas pasaulio sveikatos caras gina savo planus priversti žmones nustoti valgyti mėsą ir pradėti vartoti jo padirbtą mėsą?

Kaip pažymėjo Joe Roganas (Joe Rogan), Billas Gatesas tikrai neturėtų niekam skaityti paskaitų apie sveiką mitybą.

Be abejo, Gateso plane yra aiškus finansinis motyvas priversti žmones vartoti jo netikrą maistą, kaip ir jo Covid "investicijų" atveju. Tai žmogus, kuris prisipažino, kad nurodė prezidentui D. Trumpui netyrinėti galimo šalutinio naujųjų "Covid" skiepų poveikio.

Esu įsitikinęs, kad sutiksite, jog tai yra prakeikimas. Tačiau Gatesas jau anksčiau yra buvęs įtartinai vienu žingsniu priekyje didelių pasaulinių nelaimių. Ir pasinaudoja jomis, kai jos įvyksta.

Pastaraisiais metais Gatesas supirkinėjo didžiulius JAV ir pasaulio žemės ūkio paskirties žemės plotus. Praėjusiais metais Gatesas tapo didžiausiu privačiu žemės ūkio paskirties žemės savininku JAV.

Remiantis praėjusių metų "Land Report 100", kuriame kasmet apžvelgiami didžiausi šalies žemės savininkai, duomenimis, "Microsoft" įkūrėjas laikomas didžiausiu privačiu žemės ūkio paskirties žemės savininku šalyje - jam priklauso apie 269 000 akrų dešimtyse valstijų.

Įtarimą kelia tai, kad po to, kai Gatesas greitai įsigijo didžiausią Amerikos žemės ūkio paskirties žemės dalį, pradėjo degti maisto gamybos įmonės. Ar žmogus, kuris "numatė" pandemiją ir patogiai iš jos pasipelnė, galėjo "numatyti" ir maisto krizę?

Jei šiais metais buvote atidūs, žinote, kad Nyderlandai buvo Pasaulio ekonomikos forumo eksperimentinė teritorija, kurioje visiškai nupirkta ir apmokėta vyriausybė, dirbanti WEF vardu, vykdė brutalią Didžiojo persitvarkymo politiką.

Ar, atsižvelgiant į tai, kiek skausmo ir kančių "švarios energijos" politika sukelia paprastiems žmonėms, elitas, kuris ją mums primeta, gali ją pateisinti?

Prisiminus, kad prieš ketverius metus Bilas Geitsas (Bill Gates) su draugais juokavo, kad "švari energija" neišspręs net vadinamosios klimato krizės, galimas tik vienas atsakymas.

Didysis persitvarkymas yra apgavystė, kad ir kaip ją bepavadintume.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite. Kai avių banda žiūri į pirštą, nemato kas dedasi danguje. Nieko neturėsite ir būsite laimingi. Ką uždirbote, bus atimta... o kai nesugebėsite išsimokėti... jūs patys atiduosite. Dirbote visa gyvenimą... jei tylėsite nieko neturėsite. Čia jau ne žaidimas. Žurnaliūgos čia liečia ir jus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2018 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai cholesterolio gydymui
Cholesterolis liaudies medicinoje, cholesterolis, cholesterolio gydymas, receptai, cholesterolio receptas, vaistažolės, vaistažolės cholesteroliui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

13.09.2019 laikas 17:33 Receptai – Patiekalai Citrininis pyragas
Dosniai patepkite ir pabarstykite kepimo formą Nieko nėra apmaudžiau, kaip iškepti pyragą, bandyti išversti jį iš formos ir tą darant kepinį sugadinti. Tad jei recepte sakoma, jog kepimo formą reikia ištepti sviestu ir pabarstyti ...

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Varškėčiai su cinamonu
Gardžių varškėčių su cinamonu receptas. Virti varškėčiai patiekiami su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abejais atvejais varškėčiai apibarstomi cinamonu. Skanaus!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau