Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 15

Policija patvirtino, kad virš J. Bideno Baltųjų rūmų matomas demoniškas portalas, ‘sūkuriuojantis kaip katilas’

Virš Baltųjų rūmų atsivėrė demoniškas portalas, kuris atsivėrė įsikėlus prezidentui Joe Bidenui, ir jis yra matomas tiems, kurie jo ieško, teigia Rogeris Stone'as, kuris teigia, kad Arlingtono, Virdžinijos valstijos, policija patvirtino, jog portalas yra matomas.

R. Stone'as konservatyvaus radijo laidų vedėjui Erikui Metaxasui (Eric Metaxas) sakė, kad matė, kaip virš Baltųjų rūmų "virpa tarsi katilas", kaip ir kiti, kurie praleido pakankamai laiko ieškodami. Sekmadienį per Eriko Metaxaso radijo laidą "The Eric Metaxas Radio Show" vedėjas paprašė Stonio eteryje pakartoti jam anksčiau papasakotą anekdotą.

"Manau, kad... virš Baltųjų rūmų atsivėrė demoniškas portalas maždaug tuo metu, kai į juos įsikėlė Bidenai", - sakė Stounas. "Apie tai mane informavo šiaurinėje Floridos dalyje gyvenantis krikščionis, kuris atsiuntė man pluoštą dokumentų, taip pat pluoštą užrašų iš Biblijos apie portalus."

Stounas sakė, kad pirmiausia išreiškė skepticizmą dėl portalo virš Pensilvanijos aveniu 1600 egzistavimo, už ką Metaksas jį pagyrė. Stounas sakė:

"Taigi, buvau skeptiškai nusiteikęs, bet pažvelgiau į nuotraukas. Be to, yra tiesioginė vaizdo kamera, kurioje iš tikrųjų galima matyti realiuoju laiku, ir iš tiesų atrodo, kad virš Baltųjų rūmų kažkas yra... Iš pradžių sakai: "O, gal tai atspindys. Gal tai aerostatų balionas. Galbūt yra logiškas [paaiškinimas]".

Mediate praneša, kad Stounas sakė, jog paskambino savo draugui, kuris yra policijos pareigūnas Arlingtone, Virdžinijos valstijoje, ir paprašė jo tai ištirti. Arlingtono policija atsakė patvirtinusi, kad daug žmonių matė portalą virš Baltųjų rūmų.

"Jis man perskambino maždaug po dviejų su puse valandos ir pasakė: "Tu nepatikėsi, bet ten tikrai kažkas yra. Kiti žmonės ten fotografavo", - pasakojo Stounas.

Stounas sakė, kad, priartinus vaizdą prie to, kas plūduriuoja virš Baideno Baltųjų rūmų, galima pamatyti, kaip tai "sukasi kaip katilas".

Vedėjas paklausė, kodėl žiniasklaida neskyrė jokio dėmesio šiam portalui. Stounas atsakė: "Žiniasklaida nutyli daug dalykų, kurie yra tiesa".

Tai ne pirmas kartas, kai Stounas viešai kalba apie portalą. Šių metų gegužę Pietų Karolinoje vykusiame "ReAwaken America Tour" renginyje susirinkusiems klausytojams jis sakė, kad jį galima matyti "dieną ir naktį".

"Virš Baltųjų rūmų yra šėtoniškas portalas, jį galima matyti dieną ir naktį", - sakė jis. "Jis egzistuoja. Jis yra tikras. Ir jis turi būti uždarytas. Ir jis bus uždarytas malda", - pridūrė jis, sulaukdamas plojimų ir plojimų. Stounas toliau tvirtino, kad šis portalas pirmą kartą pasirodė Bidenui "tapus prezidentu, ir jis bus uždarytas prieš jam pasitraukiant".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.09.2018 laikas 10:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui

Organizmo stiprinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui, receptai organizmui stiprinti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 12:35 Receptai – Patiekalai Stulbinančios spurgos iš stebuklingos tešlos! Minkštos, lengvos ir beprotiškai skanios!
Gaminame namuose. Spurgų receptas. Išsamią informacija apie paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše.

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 20:11 Receptai – Patiekalai Abrikosų pyragas. Labai skanus ir paprastas receptas
Man šis pyragas vasarą išsigelbėjimas, minimalus laikas paruošimui. Receptas yra labai, išsisaugokite pas save! Aš gaminau su braškėmis, avietėmis, obuoliais, slyvomis, abrikosais, šokoladu ir aguonomis. Apskritai, fantazijai nė...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau