Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 16

Niujorko parduotuvėse šaldytos jūrų kiaulytės parduodamos kaip maistas; pirkėjai graužikus painioja su žiurkėmis

Ar sparčiai auganti infliacija kai kuriuos desperatiškus niujorkiečius verčia vartoti graužikus maistui? Keli vietiniai gyventojai taip mano po to, kai matė, kaip vietinėse parduotuvėse buvo pardavinėjamos šaldytos žiurkės, o kiti matė, kaip graužikai buvo kepami ant atviros žarijų kepsninės ant šaligatvio.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Toliau pateikiamoje filmuotoje medžiagoje užfiksuotas vienos vietos moters susidūrimas su šaldytais graužikais, kurie buvo parduodami vietos parduotuvėje, kad juos būtų galima pasigaminti į namus:

"O, mano g**, ar jūs rimtai?" - girdėti, kaip filmuojanti moteris pareiškia žiūrėdama į pakuotes. "Jie dabar maišo žiurkes, vaikinai, - maisto trūksta iš tikrųjų. Pažiūrėkit į šitą š***, ar jūs mane š***it? Tai žiurkės!"

Kitame vaizdo įraše, kurį Niujorko gatvėse užfiksavo ispanų kilmės moteris, užfiksuota beveik tas pats. Ji matė, kaip ant atviros ugnies viešoje vietoje, praeinantiems pro šaligatvį žmonėms, buvo kepamos žiurkės - žiūrėkite toliau.

"Niujorke dabar kepa žiurkes", - rašoma vaizdo įrašo titruose.

Globalistai nori, kad valgytumėte graužikus ir vabalus, o ne jautieną ir ėrieną.

Vėliau buvo nustatyta, kad tai, ką matė pirmoji moteris, buvo ne žiurkės, o jūrų kiaulytės, parduodamos kaip maistas. Peru "cuy", kaip vadinami šie maistui ruošiami gyvūnai, laikomi kultūriniu delikatesu.

Nežinia, kodėl "cuy" staiga pasirodė Niujorke žmonėms, kurie niekada anksčiau nematė, kaip jos ruošiamos ar parduodamos, tačiau galbūt tai tikrai susiję su dabartine maisto krize ir didesniu graužikų mėsos prieinamumu, palyginti su tradicine mėsa.

Tiesą sakant, tikriausiai pigiau iškepti jūrų kiaulytes ar žiurkes, nei įsigyti jautienos ar avienos dabartinėmis skandalingomis kainomis.

Galbūt todėl "cuy" staiga tapo populiarus Didžiajame obuolyje?

"Žiurkės ar jūrų kiaulytės tikrai nėra Amerikos virtuvės dalis, tačiau kadangi per atvirą sieną plūsta vis daugiau nelegalių imigrantų, toks graužikų virimas gali tapti įprastesnis", - "Infowars" rašo Adanas Salazaras (Adan Salazar), manydamas, kad tam įtakos gali turėti ir atviros Amerikos sienos.

"Taip pat neatmestina galimybė, kad maisto stygiaus atveju badaujantys amerikiečiai galėtų griebtis žiurkių ar jūrų kiaulyčių kaip tvaraus maisto šaltinio."

Komentaruose daug kas ginčijosi, ar grotelių grilio vaizdo įraše užfiksuoti padarai tikrai buvo jūrų kiaulytės, nes vaizdo įrašą užfiksavęs asmuo teigė, kad jie labiau panašūs į žiurkes. Kiti abejojo, ar mėsa apskritai tikra, nes ji atrodė tarsi iš plastiko.

"Man tai atrodo kaip plastikinės netikros žiurkės", - rašė vienas iš jų. "Neįsivaizduoju, kaip tai prasminga, bet iš šio virėjo perspektyvos jos atrodo plastikinės ir galbūt net tirpstančios."

Kitas manė, kad jos labiau panašios į kates, ir stebėjosi, kad toks dalykas vyksta Niujorke - ir dar ant šaligatvio, kur daug praeivių.

"Tai negali būti Niujorkas, tai tikriausiai kažkur pietryčių Azijoje", - pridūrė šis žmogus, suglumęs dėl tokio vaizdo.

"Tai kinė, ar ne?" - rašė kitas. "Tai normalu kinų virtuvėje".

Kadangi Niujorkas yra antrasis "žiurkėniškiausias" miestas Amerikoje, nebūtų toks didelis šokas sužinoti, kad šiais sunkiais laikais kai kurie gali griebtis valgyti bjaurius gyvūnus, kad tik išgyventų.

Naujausias naujienas apie šiuos beviltiškus laikus galite rasti Collapse.news.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai klausos gerinimo gydymui
Klausos gerinimas liaudies medicinoje, klausos gerinimas, klausa, receptai klausai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

16.09.2018 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karpų
Karpos liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karpų, karpos, karpų gydymas, receptas karpoms, vaistažolės karpoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau