Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 17

Niujorkas uždraudė prekybą naminiais gyvūnais - tai dalis WEF darbotvarkės, kuria siekiama panaikinti naminių gyvūnų nuosavybę

Niujorkas uždraudė parduoti naminius gyvūnus, nes tai yra globalistų plano, kuriuo siekiama panaikinti naminių gyvūnų nuosavybę Amerikoje, dalis.

Niujorko gubernatorė Kathy Hochul ketvirtadienį pasirašė Senato įstatymo projektą S1130 / Asamblėjos įstatymo projektą A4283. Pagal šį teisės aktą nuo 2024 m. gyvūnų augintinių parduotuvėms bus draudžiama prekiauti šunimis, katėmis ir triušiais.

Šis žingsnis žengtas praėjus vos kelioms dienoms po to, kai Pasaulio ekonomikos forumas paskelbė, kad milijonai kačių ir šunų turėtų būti paskersti siekiant sumažinti "anglies dvideginio pėdsaką", kurį jie palieka valgydami mėsą. (Prie to pačio: WEF nori išskersti milijonus naminių kačių ir šunų, kad galėtų kovoti su klimato kaita)

Justthenews.com praneša: Įsigaliojus draudimui, Niujorkas prisijungs prie Kalifornijos, Ilinojaus, Meino, Merilando ir Vašingtono valstijų, uždraudusių mažmeninę prekybą gyvūnais augintiniais.

Kai kurie mažmenininkai prieštaravo šiam žingsniui, sakydami, kad tai privers juos užsidaryti. "Šis įstatymo projektas neuždarys nė vieno veisėjo", - praėjusį mėnesį laikraščiui "New York Post" sakė Bafalo gyvūnų prekių parduotuvės savininkas Davidas Boelkesas (David Boelkes). "Jis tik apsunkintų žmonėms galimybę įsigyti šuniuką iš skaidraus šaltinio".

Tačiau, pasak Jungtinių Amerikos Valstijų Humanitarinės draugijos (Humane Society of the United States), dauguma gyvūnų augintinių parduotuvių neprekiauja šuniukais, kačiukais ar triušiais. Be to, grupė citavo pramonės ataskaitas, kuriose nurodoma, kad gyvūnų augintinių parduotuvės, kurios neparduoda gyvūnų, yra pelningesnės nei tos, kurios juos parduoda.

"Mūsų slapti tyrimai atskleidė liguistą šuniukų pardavinėjimą ir žiaurią praktiką Niujorko gyvūnų prekių parduotuvėse, todėl šis istorinis įstatymas yra būtinas. Niujorko gyventojai nebebus apgaudinėjami naminių gyvūnėlių parduotuvėse, kad išleistų tūkstančius dolerių šuniukams, kurie dažnai būna ligoti ir beveik visada atkeliauja iš niūrių šuniukų veislynų", - sakė Jungtinių Valstijų "Humane Society of the United States" prezidentė ir generalinė direktorė Kitty Block (Kitty Block).

Naujasis įstatymas neleis mažmeninės prekybos, tačiau leis parduotuvėms išnuomoti patalpas savo parduotuvėse prieglaudoms ir kitoms organizacijoms, kurios gali koordinuoti įvaikinimą.

"Niujorko valstija nebeleis žiauriai nežmoniškoms šuniukų gamykloms visoje šalyje aprūpinti mūsų gyvūnų parduotuvių ir pelnytis iš žiauraus elgesio su gyvūnais bei nieko neįtariančių vartotojų", - sakė Asamblėjos įstatymo projekto rėmėja Manhatano demokratė Linda B. Rosenthal (Linda B. Rosenthal). "Nutraukus prekybą šunimis, katėmis ir triušiais naminių gyvūnėlių parduotuvėse, prieglaudos ir gelbėjimo tarnybos galės bendradarbiauti su šiomis parduotuvėmis, kad pristatytų įsivaikintinus gyvūnus ir juos visam laikui atiduotų į namus."

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Na, jei manote, kad jie sustos... ir jūsų nepalies, manykite toliau... Stebėkite Lietuvoje įvykius ir priešinkitės. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 15:02 Receptai – Patiekalai Nesaldūs varškėčiai su žalumynais ir sūriu. Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė!
Gali valgyti juos saugiai, kas laikosi dietos! Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė! Norėdami sužinoti daugiau apie pasiruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą

Skaityti daugiau

30.07.2019 laikas 19:36 Receptai – Patiekalai Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
Gaminame namuose. Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu. Šiek tiek pakepinus dedame nuplautus špinatų lapus ir kepiname dar kelias minutes vis pamaišant. Pilame grietinėlę, beriame Parmezano sūrį, išmaišome, sudedame į keptuvę laši...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau