Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Gruodžio » 20

Sąmokslas: Grafeno jau yra visuose vaistuose. Kodėl jie jį ten įdėjo?

Prasidėjus didžiajai pandemijai, daug žmonių labai susirūpino dėl pranešimų apie grafeno - naujos nanotechnologinės medžiagos, esančios kai kurių vakcinų sudėtyje, - atsiradimą.

Viena vertus, šis susirūpinimas buvo gerokai perdėtas, nes labai priminė praėjusio amžiaus vidurio nailono protestus. Būtent tuo metu buvo atrasti ir drabužių gamyboje pradėti naudoti nailono ir kaprono siūlai, kurie buvo daug pigesni už vilną, medvilnę ir šilką. Tai sukėlė daug įtarimų namų šeimininkėms, kurios manė, kad pramonininkai nusprendė tokiu būdu jas apnuodyti. Todėl žmonės visada priešiškai nusiteikę prieš viską, kas nauja, o tamsiaisiais amžiais inkvizitoriai už naujoves galėjo net pakarti ant laužo. 

Kita vertus, grafeno poreikis vakcinose yra nesuprantamas, kaip ir pačių vakcinų, kurios kažkodėl yra silpnas vaistas, poreikis. Be to, vakcinos nėra kojinės ar parašiutai, jos įšvirkščiamos į žmonių kraują. Tai šiek tiek kitoks poveikis ir visiškai kita tema. 

Tačiau pažanga tęsiasi, ir, kaip praneša dirbantys žmonės, grafenas dabar naudojamas ne tik vakcinose, bet ir visuose vaistuose: 

 

Galbūt, žinoma, kalbama ne apie grafeną, o apie kažkokias magnetines drožles, to neįmanoma patikrinti klipe, tačiau pjuvenų buvimas vaistuose vis tiek atrodo keistai - juk antibiotikas geria žmogus, o ne Medinukas, ar Pūkuotukas. 

Dar labiau erzina ant dolerio banknoto pavaizduota grafeno molekulė, kuri buvo sukurta tuo metu, kai Baltieji rūmai net nebuvo girdėję apie anglį, jau nekalbant apie jos variantus (galbūt, tai sutapimas):

sąmoklas, konspirologija, grafenas, nanotechnologijos

Taigi, pasirodo, net Amerikos civilizacijos įkūrėjai žinojo apie grafeną ir net Mozė kažką girdėjo apie grafeno nanodaleles, galbūt jos net buvo nupieštos lentelėse. 

Apskritai grafeno tema pastaruoju metu atrodo vis keistesnė. Atrodo, kad kažkas nusprendė užpildyti žmones šia medžiaga iki antakių arkų lygio. Tikriausiai atlieka vitamino ar kito svarbaus kofaktoriaus vaidmenį organizme.

Ypač nerimą kelia tai, kad visas šis stebuklas veiks tik iki pirmojo stipraus Saulės žybsnio, kurio metu tiems, kurie yra užsikabinę už grafeno ratų, iš akių ims šaudyti žaibai, nes grafenas pasižymi neįtikėtinomis magnetinėmis savybėmis ir elektriniu laidumu. Mes net nežinome, kuo tai baigsis civilizacijai, bet stebime įvykius.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... domėkitės, atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite. Taigi, jei perkate vaistus, viena vaistą nepatingėkite patikrinti, aišku reiktu turėti magnetą.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.08.2019 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir min...

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 17:35 Receptai – Patiekalai Smėliniai sausainiai su riešutais
Pagaminti skanius sausainius iš smėlinės tešlos gana paprasta. Patiekalo paruošimui reikia nedidelio kiekio ingredientų ir laiko. Tokie sausainiai taps puikia bet kokio stalo puošmena, o svarbiausia – kiekvienas, kuris jų paragaus...

Skaityti daugiau

15.11.2017 laikas 11:13 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (šalpusnis, piliarožė, raudonėlis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: šalpusnio lapai, piliarožės šaknys, raudonėlis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau