Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 30

CDC nurodo mokykloms įvertinti savo įsipareigojimą iki ‘LGBT įtraukimo’

JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras mokytojams ir mokyklų vadovams siūlo "vertinimo priemones", kad jie galėtų įvertinti savo įsipareigojimą klasėse užtikrinti "LGBTQ įtrauktį".

CDC Paauglių ir mokyklų sveikatos skyrius (DASH) tviteryje rašė: "Mokyklų administratoriai: Mūsų LGBTQ įtraukties savęs vertinimo priemonė gali padėti greitai įvertinti įtrauktį jūsų mokykloje. Sužinokite savo rezultatą jau šiandien ir sužinokite, kaip padidinti įtrauktį".

Breitbart praneša: Įrankis pateikia pagrindinius klausimus apie mokyklos darbuotojus ir jų ištikimybę queer teorijai, be kita ko, skatina lytinio ugdymo mokytojus turėti lyties požiūriu neutralią anatomiją, berniukus vadinti "kūnu su peniu", o mergaites - "kūnu su vagina".

Jis skatina propaguoti homoseksualumą, narystę mokyklos "Gėjų ir tiesiųjų aljanse", socialinį vaikų perėjimą, įskaitant naudojimąsi priešingos lyties patalpomis, ir klasių puošimą LGBT propaganda.

"CDC imprimatur šiai "savęs vertinimo priemonei" ir daugybė nuorodų į šaltinius ir aktyvistų organizacijas - tai tik patyčios iš mokytojų, administratorių ir mokyklų sveikatos priežiūros specialistų, kurie gali turėti abejonių dėl "patvirtinimo" ir "įtraukimo" pastangų mokyklose", - "Breitbart News" sakė "Tėvų, ginančių švietimą" įkūrėja ir prezidentė Nicole Neily. "Nerimą kelia tai, kad pasaulinės pandemijos metu CDC pastangos buvo sutelktos būtent į šią sritį."

CDC Paauglių ir mokyklų sveikatos skyrius paskelbė pranešimą "LGBTQ įtrauktis mokyklose: Antradienį socialiniame tinkle "Twitter" paskelbė "LGBT Lygių galimybių mokyklose" savęs vertinimo priemonę. Šios priemonės, kaip savęs vertinimo, tikslas - įvertinti mokytojo ar mokyklos administratoriaus įsipareigojimą ideologijai ir pasiūlyti vietas, kuriose jie galėtų būti geresni "sąjungininkai".

Nors CDC teigia, kad vadovas nėra privalomas nacionaliniu lygmeniu, atrodo, visiškai įmanoma, kad mokyklos administratorius galėtų padaryti jį privalomą savo mokyklai.

Ištikimybė ideologijai vertinama pagal "LGBTQ įtraukties kontinuumą", kuriame asmenys vertinami kaip "įsipareigoję keistis", "pradedantys prasiveržti" ir "nuostabūs sąjungininkai".

CDC nurodo mokykloms įvertinti savo įsipareigojimą iki LGBT įtraukimo

Jei mokytojas ar administratorius yra "minimaliai įtraukiantis", jis "dar nėra gerai pasirengęs kurti įtraukią ir palankią aplinką LGBTQ mokiniams". Įsipareigokite imtis pokyčių, ir greitai pakilsite į aukštesnį lygį!"

Mokyklų darbuotojai, kurie "pradeda prasiveržti", turi daugiau "padirbėti", kad "dar labiau praplėstų savo akiratį, pašalintų savo kliūtis ir dar labiau išplėstų savo pastangas būti sąjungininkais".

Net ir "labai įtraukiantys" turi dar "padirbėti", nes jie turi "pripažinti, kad visada galima padaryti daugiau". Kaip ir visi geri sąjungininkai, norėsite toliau tyrinėti ir mokytis bei dalytis savo žiniomis su kitais".

Pasak CDC, ši priemonė "nėra ... "vienkartinė" priemonė, skirta vertinti įtrauktį, arba priemonė, kurią naudodami žmonės gali gauti "aukštą" balą ir manyti, kad jiems nebereikia dirbti". Ši priemonė veikiau atitinka daugelio kairiųjų ideologijų taktiką, kad norint būti tikru aktyvistu, "dirbti" reikia nuolat.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos vištų blauzdelės: majonezo marinatas
Gaminame. Keptos vištų blauzdelės. Orkaitėje keptos vištų blauzdelės receptas. Į dubenėlį dedame majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską bei prieskonius ir užmaišome marinatą. Skanaus.

Skaityti daugiau

27.06.2019 laikas 21:52 Receptai – Patiekalai Super skani sluoksniuota tešla per 10 minučių
Gauname štai tokius skanius traškius sausainius. Skardą pabarstome miltais ir kiekvieną trikampį mirkome baltyme, o paskui cukruje iš vienos pusės ir sausa puse dedame į skardą, kad cukrus būtų viršuje. Iš šios tešlos normos išein...

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:26 Receptai – Patiekalai Kiaulienos karbonadas

Gaminame. Kiaulienos karbonadas. Kiaušinį išplakame. Kiaulieną pjaustome 1,5-2 cm storio gabaliukais, gerai išmušame, apibarstome druska, pipirais, pavilgome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame įkaitintame...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau