Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 31

6 požymiai, kurių neįvertinau, kai vyras mane apgavo

Sėdėdamas automobilyje 2 val. nakties kavinės automobilių stovėjimo aikštelėje, mano vyras man pasakė: «Manau, kad turėtume išsiskirti».

Prieš valandą paėmiau jo telefoną, kad sužinočiau, kam jis visą vakarą rašė žinutes. Jis man papasakojo apie du atsitiktinius susitikimus per pastaruosius šešis mėnesius, bet aš ėmiau prisiminti, kada viskas prasidėjo iš tikrųjų.

Prieš dvejus metus. Radau atskaitos tašką. Štai 6 ženklai, kurių visiškai nepastebėjau, ir kaip tai paveikė mano savivertę.

1. Jis ėmė elgtis pernelyg įmantriai.

Malonu, kai vyras rūpinasi savimi, bet kai jis pradeda skustis ten, kur niekada anksčiau nesiskuto, ir yra kruopštus... Ar jis labiau žiūri į savo kūną, o ne į jūsų? Tai nerimą keliantis ženklas. Mano buvęs vyras netgi pradėjo skusti apatinę nugaros dalį, o aš net nesupratau, kad pati padedu jam skustis dėl jo meilužių.

Jis tapo apsėstas savo išvaizdos, nuolat ėjo į treniruotes, praleisdavo vakarus su manimi ir kaltino mane, kad neįvertinu, kiek daug jis stengiasi aprūpinti mūsų šeimą.

2. Jis nustojo mane kviesti į susitikimus.

Labai dažnai eidavau su juo į susitikimus su draugais ir net į verslo susitikimus. Tačiau vėliau jis nustojo mane imti su savimi, nors vėliau sužinojau, kad kiti imdavo savo sutuoktinius. Jis sakė, kad nenori jaustis įsitempęs ir "atsakingas" už mane. Tai mažino mano savivertę.

3. Jis labai supyko.

Galbūt taip išreiškiama jo kaltė. Jis negali jums pasakyti tiesos, todėl dėl visko kaltina jus - tai jo gynybos mechanizmas.

Mano buvęs vyras pykdavo dėl smulkmenų, sakydavo, kad jo negerbiu ir nesuprantu. Jis tiesiogine prasme buvo piktas dėl visko. Ir aš nesupratau. Aš taip pat kaltinau save.

4. Jis pradėjo daryti naujus dalykus miegamajame.

Iš kur tai sužinojote? To paklausiau, kai jis miegamajame padarė ką nors naujo. Jei patys nesimokote naujų pozų, tai tikrai nerimą keliantis ženklas.

Jis taip pat netikėtai paprašė manęs ten visiškai nusiskusti. Galvojau, kodėl, bet tik dabar supratau, kad taip turėjo būti vienai iš jo meilužių. Džiaugiuosi, kad to nepadariau. Išsiskyrimas ir taip buvo pakankamai sunkus, ir be niežtinčio priminimo apie jo išdavystę.

5. Jis pradėjo gerti, rūkyti ir vengti manęs.

Kaltės jausmas gali virsti blogais įpročiais. Su buvusiuoju abu pradėjome daugiau gerti, tačiau jam alkoholis didino agresiją, o man - slopino skausmą. Tai nebuvo geriausias derinys, nes kilo ginčai, kaltinimai ir pagirios.

Esu tikra, kad jis gėrė, norėdamas nuslopinti savo kaltę ar stiprų norą mane palikti, bet nesugebėjo to pasakyti. Jis taip pat slėpė cigaretes, kaip ir savo meilužes.

Iš tikrųjų bet kokie jo elgesio pokyčiai rodo, kad kažkas vyksta. Galbūt jis randa pasiteisinimų, kodėl negali praleisti laiko su jumis: vėlai užtrunka darbe, daugiau išeina su draugais, tiesiog žiūri televizorių ir yra per daug pavargęs, kad kalbėtųsi.

Asmeniškai aš net stebėjausi, kodėl jis liko su manimi, nors visi jo veiksmai rodė, kad jis nenori būti su manimi.

6. Jo telefone staiga atsirado slaptažodis.

Kai tą vakarą paėmiau vyro telefoną, jis atsisakė pasakyti slaptažodį. Dėl to jaučiausi susigūžęs viduje. Anksčiau jis niekada nieko nuo manęs neslėpė - nei savo socialinės žiniasklaidos paskyrų, nei el. pašto slaptažodžių.

Pasitikėkite savo nuojauta. Pasistenkite viską paleisti ir pažvelgti į situaciją iš šalies. Tada įsiklausykite į savo vidinį balsą.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 12:39 Receptai – Patiekalai Purūs amerikietiški blyneliai pusryčiams
Nuostabiausias receptas, kaip pasigaminti purius amerikietiškus blynelius pusryčiams sau ir savo šeimai. Receptas ir video medžiaga.

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 14:29 Receptai – Patiekalai Maitinamoji, tonizuojamoji kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trinys, Grietinė, Citrinos žievelė, Alyvuogių aliejaus

Skaityti daugiau

31.08.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Mano mama kepenėles gamindavo tik taip - sultingas, krakmolingas ir traškias

Sultingos, skanios ir ekonomiškos! Marinuojame kepenėles kiaušinio, krakmolo, druskos ir pipirų mišinyje, mažiausiai 40 minučių, geriausia 1-1,5 valandos. Tada kepkite kepenėles karštame aliejuje. Kaip pasigaminti, žiūrėkite va...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau