Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 3

Išdavystė: generolas Markas Milley nuo Trumpo slėpė branduolinių ginklų kodus

Pasak Bobo Woodwardo knygos "Pavojus", Jungtinio kariuomenės vadų komiteto pirmininkas generolas Markas Milley slaptame pokalbyje telefonu pranešė Kinijai, kad iš anksto įspės, jei JAV kada nors ketintų pulti.

"Washington Post" asocijuotojo redaktoriaus Bobo Vudvardo (Bob Woodward) ir nacionalinio politikos redaktoriaus Roberto Kosto (Robert Costa) parašytoje naujoje knygoje teigiama, kad Jungtinio štabų vadų komiteto pirmininkas generolas Markas Milis (Mark A. Milley) per porą slaptų pokalbių telefonu (spalio 20 d. ir sausio 8 d.) patikino savo kolegą iš Kinijos, PLA generolą Li Dzuočengą (Li Zuocheng), kad JAV nepuls.

2021 m. sausio 8 d., tą pačią dieną, kai Milis, kaip pranešama, slaptu pokalbiu telefonu kalbėjosi su Kinija, CNN paskelbė reportažą, kuriame teigiama, kad Pelosi iš Milio gavo patikinimą, jog yra numatytos apsaugos priemonės, jei prezidentas D. Trumpas norėtų paleisti branduolinį ginklą.

Išdavystė: generolas Markas Milley nuo Trumpo slėpė branduolinių ginklų kodus, slapta kalbėjosi su Kinijos gynybos pareigūnais, paskui pasidavė Talibanui ir apginklavo jį 80 mlrd. dolerių vertės JAV ginklais

Pasak "Fox News", 2020 m. spalį Milliui telekonferencijos būdu skambinant į Kiniją, kuri buvo derinama su tuometinio gynybos sekretoriaus Marko Esperio (Mark Esper) biuru (galiausiai Trumpas atleido Esperį), dalyvavo 15 žmonių.

Milley per atstovą spaudai išplatino pareiškimą, kuriame patvirtino Bobo Woodwardo ir Roberto Costos knygoje "Pavojus" paskelbtus pranešimus, kuriuose teigiama, kad Milley turėjo du pokalbius su savo kolega Kinijos kariuomenėje, kurie pakenkė prezidentui Trumpui.

Christopheris Milleris, nuo 2020 m. rinkimų iki inauguracijos dienos laikinai einantis D. Trumpo gynybos sekretoriaus pareigas, "Fox News" pareiškime Milley telefoninius pokalbius pavadino "precedento neturinčiu nepaklusnumo aktu".

Pirmadienį Robertas Costa pranešė, kad Milley pranešė Seimo pirmininkei Pelosi, jog sutinka, kad D. Trumpas išprotėjo, ir patikino Seimo pirmininkę, kad branduoliniai kodai yra saugūs.

Tai buvo paskutinis perversmas prieš D. Trumpą, kuriame dalyvavo Teisingumo departamentas, FTB, JAV kariuomenė, N. Pelosi ir demokratai.

Nepaprastas Amerikos istorijos momentas. Atstovų Rūmų pirmininkė klausia Jungtinių pajėgų vadų komiteto pirmininko, ar branduoliniai kodai yra saugūs, nes baiminasi, kad prezidentas yra pamišęs ir gali priimti mirtiną sprendimą, kad išliktų valdžioje.

Praėjus vos keliems mėnesiams generolas Markas Milis pasiduoda Talibanui ir apginkluoja teroristinę grupuotę 80 mlrd. dolerių vertės JAV ginklais ir atsargomis.

politika, nusikaltimai, Milley, Trumpas, nuomonės

Kodėl šis žmogus vis dar eina pareigas vyriausybėje?

Kodėl šis žmogus vis dar vadovauja JAV kariuomenei?

Kodėl šis žmogus šiandien nesėdi kalėjime?

Dar vienas įrodymas, kad Vašingtonas yra visiškai sugedęs. Ar kas nors sveiku protu galvoja, kad Kevinas McCarthy (Kevin McCarthy) imsis šio reikalo?

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.09.2018 laikas 13:58 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai odos alergijos gydymui

Odos alergija liaudies medicinoje, Odos alergija, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo odos alergijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

21.07.2018 laikas 09:32 Receptai – Patiekalai Džiovintos dilgėlių sėklos
Liaudies medicinoje naudojamos visos dilgėlės dalys: lapai, stiebai, šaknys, sėklos. Dilgėlių sėklos turi adaptogeninių savybių, padeda susidoroti su stresu, nuovargiu, endokrininių ligų problemomis, impotencija, skausmu inkstuos...

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 14:29 Receptai – Patiekalai Maitinamoji, tonizuojamoji kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trinys, Grietinė, Citrinos žievelė, Alyvuogių aliejaus

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau