Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 16

Konservatorių analitinis centras ragina Jungtinėje Karalystėje nustatyti ‘minimalias pajamas’

Torių analitinis centras "Bright Blue" teigia, kad Jungtinės Karalystės gerovės sistema nesuteikia pakankamai paramos žmonėms, ir ragina įvesti "minimalias pajamas".

Kai kurių aukštų konservatorių parlamento narių remiamas "Bright Blue" taip pat teigia, kad namų ūkiams reikalingos minimalios pajamos, kad jie galėtų padengti pragyvenimo išlaidas.

Vyriausybė svarsto socialinės apsaugos sistemos reformos galimybes, siekdama paskatinti daugiau žmonių grįžti į darbo rinką. Viena iš tokių galimybių būtų leisti žmonėms, kurie prašo ligos ir neįgalumo pašalpų, toliau gauti išmokas, net jei jie susirastų darbą.

BBC praneša: Sveikatos ir neįgalumo baltąją knygą, kurioje bus išsamiai išdėstyti nauji planai, kurie dar nėra galutinai parengti, tikimasi paskelbti vėliau šiais metais.

Leiboristai, paskelbę planus reformuoti sistemą, jei laimėtų valdžią, paskelbė, kad prašytojams, kurie įsidarbina, bet per metus nustoja dirbti, nereikės atlikti naujo darbingumo vertinimo, kad vėl galėtų gauti išmokas.

Kas rašoma ataskaitoje?

Nauja "Bright Blue" ataskaita vadovavosi įvairių partijų politikų, įskaitant torių parlamento narius M. Crabbą (Tory MPs Mr Crabb) ir Shauną Bailey (Shaun Bailey) bei leiboristų baronienę Lister (Baroness Lister), komisija.

Joje raginama nustatyti "minimalias pragyvenimo pajamas", nustatant įvairių tipų namų ūkiams taikomus kriterijus, panašius į nacionalines pragyvenimo lygio normas skirtingo amžiaus žmonėms.

Ataskaitoje rekomenduojama, kad Vyriausybės patariamasis socialinės apsaugos komitetas rekomenduotų minimalius padidinimo lygius (arba išmokas), siekiant užtikrinti, kad namų ūkiai gautų šias minimalias pajamas.

Joje teigiama, kad išmokų apribojimai turėtų būti periodiškai peržiūrimi, siekiant patikrinti, ar jie nedaro įtakos žmonių gebėjimui padengti pragyvenimo išlaidas, ir kad turėtų būti nustatytas atskaitos taškas, iki kurio išmokos negalėtų sumažėti, net jei gavėjui buvo pritaikytos sankcijos.

Antra, ataskaitoje raginama sukurti naują skaitmeninę platformą, skirtą universaliojo kredito prašytojams, kurioje būtų tvarkomos visos išmokos ir subsidijos, kurias gali gauti mažas pajamas gaunantys darbingo amžiaus suaugusieji.

Joje teigiama, kad taip būtų galima pranešti pareiškėjams, kada jie gali gauti didesnę paramą, ir suteikti žmonėms daugiau galimybių kontroliuoti, kaip dažnai ir kur jie gauna išmokas.

Trečia, Komitetas teigia, kad vyriausybė turėtų įvesti naują "įmokų elementą" į universalųjį kreditą.

Jie siūlo, kad tai galėtų būti nauja nacionalinio draudimo kategorija, kurios darbuotojai galėtų savanoriškai atsisakyti.

Tai reikštų, kad jei žmonės mokėtų įmokas ir vėliau taptų bedarbiais, jie galėtų gauti dosnesnę paramą, nei šiuo metu mokama darbo ieškančio asmens pašalpa.

Bright Blue teigia, kad jos ataskaita buvo parengta remiantis išsamia kelerius metus trukusia leiboristų ir konservatorių rinkėjų bei analitinių centrų apklausa.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.06.2019 laikas 12:08 Receptai – Patiekalai Krabų lazdelės sluoksniuotoje tešloje

Pasigaminkime skanias Krabų lazdelės tešloje. Jas tiekiame dar šiltas. Skanaus!

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 17:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant sąnarių skausmams
Sanarių skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant sąnarių skausmams, receptai nuo sąnarių skausmo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomi...

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 13:10 Receptai – Patiekalai Paprastoji takažolė vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Džiovinta takažolė, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau