Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 18

Jacinda Ardern žada uždrausti imunitetą stiprinančius papildus: ‘Pasitikėti galima tik didžiąja farmacija’

Jaunoji pasaulio lyderė Jacinda Ardern pažadėjo Naujojoje Zelandijoje uždrausti visus imunitetą stiprinančius natūralius papildus, kurių nepatvirtino "Big Pharma".

Naujosios Zelandijos leiboristų partija pristatė naują Terapinių produktų įstatymą, kuris draudžia naudoti augalinius produktus, kuriuos žmonės vartoja norėdami išlikti sveiki. Kai kurios iš tikslinių medžiagų yra pagrindiniai maisto produktai ir prieskoniai. Kitos - natūralūs gydymo būdai nuo koronavirusų ir gripo infekcijų.

Apie tai praneša tinklalapis Naturalnews.com: Daugiau nei pusė Naujosios Zelandijos gyventojų šiuo metu naudoja natūralius produktus ir augalinius vaistus sveikai imuninei sistemai palaikyti. Kadangi vis daugiau žmonių išsiaiškina, kaip savarankiškai gydytis ir gydyti infekcijas namuose, medicinos kartelis turi įsikišti ir apriboti jų prieinamumą.

Tai bus naujai paskirto reguliuotojo, kuriam bus suteikti nesąžiningi nauji įgaliojimai kontroliuoti augalinių vaistų ir natūralių produktų prieinamumą, darbas. Ši nauja reguliavimo institucija galės priimti vienašališkus sprendimus dėl konkrečių augalinių produktų. Vyriausybė jau sudarė 300 natūralių produktų, kuriuos tikisi apriboti ir pašalinti iš šalies, sąrašą. Tarp jų yra ir veiksmingų gydymo priemonių nuo kovido-19. Tikslas - chininas, hidroksichlorochino bazinis junginys. Saldžiosios pelynai, kurie taip pat veiksmingai gydo kovidą-19, yra įtraukti į sąrašą, kurį ketinama pašalinti. Hibiscus, stiprus antivirusinis vaistas, taip pat bus ribojamas. Pagrindiniai augalinės kilmės vaistai, tokie kaip alavijas ir cinamonas, taip pat bus išbraukti.

Šios taisyklės turės įtakos produktų gamybai, receptų išrašymui, importui, reklamai, tiekimui ir eksportui. Naujoji natūralių medžiagų reguliavimo sistema privers natūralių produktų gamintojus mokėti daugiau, o tai padidins kainas vartotojams. Nauji reglamentai bus finansuojami naujais pramonės sektoriui taikomais mokesčiais, todėl smulkūs gamintojai bus priversti pasitraukti iš rinkos.

PSO kartelinis padalinys bando įgyti valdžią augalinių vaistų srityje

Darbo partijos naujasis įstatymo projektas leidžia naujai paskirtai reguliavimo institucijai naudoti teisėsaugos priemones, įskaitant baudžiamuosius nusižengimus, atsakomybės pažeidimus, pranešimus apie pažeidimus. Natūraliems vaistams bus taikomi licencijuojamos veiklos kontroliuojami leidimai prekiauti, priežiūra po pateikimo į rinką ir teisės aktų laikymasis.

2017 m. Darbo partija bandė uždrausti šiuos paplitusius augalinius vaistus ir natūralius maisto papildus, tačiau jiems nepavyko dėl didelio visuomenės pasipriešinimo. Dabar Darbo partija kreipiasi į klaidingas institucijas, suteiktas per Tarptautinę vaistų reguliavimo institucijų koaliciją (ICMRA).

ICMRA yra ne kas kita, kaip kartelinė Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO), kuri save įvardija kaip ICMRA "stebėtoją", atšaka. ICMRA, įsteigta 2012 m. 65-ojoje Pasaulio sveikatos asamblėjos konferencijoje, buvo įkurta siekiant "spręsti dabartines ir kylančias žmonėms skirtų vaistų reguliavimo ir saugumo problemas visame pasaulyje". ICMRA veikia užkulisiuose, kad sutrikdytų tradicinių vaistų prieinamumą. ICMRA, kurią sudaro 22 šalių ir Europos Sąjungos vaistų reguliavimo institucijos, labiausiai rūpinasi didėjančiu visuomenės susidomėjimu natūraliais produktais visame pasaulyje. Jei pasaulinė institucija dirbtų savo darbą taip, kaip teigiama, tuomet kovid-19 vakcina, gripo vakcina, remdesiviras ir kiti kenksmingi vaistai bei protokolai būtų atšaukti, pašalinti ir uždaryti visame pasaulyje. Vietoj to tarptautinė institucija siekia kovoti su natūraliomis medžiagomis, tokiomis kaip alavijas.

Sveikatos apsaugos ministras Andrew Little'as sakė, kad įstatymo projektas leis Naujajai Zelandijai "pasinaudoti medicinos pasiekimais, tokiais kaip ląstelių ir audinių terapija, atsirandančios genų terapijos ir dirbtinio intelekto bei mašininio mokymosi programinės įrangos naudojimas". Nukreipdama dėmesį į tradicinius vaistus ir ribodama jų prieinamumą, Naujoji Zelandija galės pasinaudoti "rizikos proporcingumo patvirtinimo sistemomis", kurios, pasak sveikatos ministro, "pagerins prieigą prie būtinų ir gyvybę gelbstinčių vaistų, pavyzdžiui, vakcinų pandemijos atveju".

Naujosios Zelandijos parlamentas iki vasario 15 d. renka visuomenės pastabas šiuo klausimu.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.05.2019 laikas 14:19 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams

Kojų skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai skrandžio negalavimams gydyti
Skrandžio negalavimai liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai Skrandžio negalavimams gydyti, receptai nuo skrandžio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 19:56 Receptai – Patiekalai Blynai su obuoliais

Gaminame namuose. Blynai su obuoliais. Keptuvėje įkaitiname augalinį aliejų, šaukštu formuojame blynus ir apkepame juos iš abiejų pusių. Blynai tiekiami su skystu medumi arba cukraus pudra ir cinamonu. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau