Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2023 » Sausio » 19

Šiuolaikiškos, stiprios ir stilingos moters pastabos. Įpročiai, kurie nepuošia moters

Moters patrauklumą lemia ne tik jos išvaizda, bet ir manieros, kalba ir daugybė smulkmenų. Net ir geriausiai atrodanti ir prižiūrėta moteris gali padaryti blogą įspūdį, jei turi daug blogų įpročių. Apžvelkime 10 iš jų.

Taigi, kas nedaro moters gražios?

1. Įprotis pamokslauti.

Moterys ateina į šį pasaulį su įgimtu poreikiu kuo nors rūpintis. Ir dažnai suaugę tai daro visiškai automatiškai. Dažnai galite pamatyti vaizdą - kažkas iš draugų pasidalijo su moterimi savo situaciją, ir ji iš karto pradeda duoti patarimų, pamokyti, pamokyti teisingu keliu. Širdyje turėdama visiškai gerų ketinimų ir suprasdama, kad jai reikia rūpintis, moteris pati nepastebi, kaip pradeda atstumti žmones, o kai kurie iš jų net erzina. Todėl įprotis įjungti vidinę "mumiją" neprideda jai patrauklumo.

2. Kalbumas.

Daugelis žmonių mano, kad tai mielos, nerūpestingos merginos, kurios kalba apie nieką ir neleidžia niekam kitam išsakyti savo nuomonės. Bet tai tik tuo atveju, jei kalbame apie labai jauną merginą, kuriai galima atleisti dėl jos nebrandumo ir patirties stokos. Tačiau jei šis įprotis būdingas brandžiai moteriai, mažai kam bus malonu būti šalia tokios draugės. Per didelis kalbumas gali sukelti socialinę izoliaciją, nes nedaugelis žmonių nori leisti laiką klausydamiesi nesibaigiančių kito žmogaus monologų.

3. Per didelis tvarkingumas.

Daugelis iš mūsų kenčia nuo šios problemos. Vaikystėje girdėdavau: "Tu esi mergaitė, nesiprausk" ar panašiai. Mūsų smegenys naudoja programą, kurios buvome išmokyti jautriausiu laikotarpiu, kad susikurtų suaugusio žmogaus elgesio modelį. Tačiau perdėtas tvarkingumas ir tobulos švaros siekis - tai įpročiai, kurie gali paversti mielą būtybę namų tironu, pasiruošusiu sunaikinti vos pažvelgus į neplautą indą ar numestą kojinę. Todėl vyrai pasąmoningai vengia tokių moterų - tai sužadino savisaugos instinktas.

4. Pernelyg didelis atvirumas.

Visi žino, kad moteris turi būti paslaptinga. Tačiau dažnai galite susitikti su dailiosios lyties atstovais, kuriems nepažįstami žmonės pradeda pasakoti apie savo ligas, sudėtingas santykių situacijas, intrigas darbe. Toks elgesys atbaido žmones ir verčia juos atsisakyti bendravimo su pernelyg atviru žmogumi.

5. Kritikos įprotis.

Tiesą sakant, nė vienam iš mūsų nepatinka kritika, net jei ji teisinga. Taigi moterys, kurios turi įprotį kritikuoti visus ir viską aplinkui, nesuteikia sau patrauklumo, priešingai, jos yra atstumiančios. Kritika iš moters lūpų atskleidžia jos trūkumus ir dar labiau juos išryškina. Todėl geriau išmokti tylėti, net jei kas nors ką nors daro labai blogai. Jei tai su mumis nesusiję arba jei mūsų nuomonės neklausiama, geriau nepasinerti į kritiką ir neskleisti negatyvumo.

6. Įprotis atmesti komplimentus.

Paprastai tai daro moterys, turinčios žemą savivertę. Užuot padėkojusios už komplimentą, jos pažeria tūkstančius argumentų, kad jį paneigtų. Pavyzdžiui, išgirdusi „Tu šiandien ypatingai graži“, ji pradeda aiškinti, kad tai tik naujas lūpų dažų atspalvis. Toks įprotis ne tik neprideda patrauklumo, bet ir atmuša bet kokį norą girti.

7. Įprotis laužyti pažadus

Tos moterys, kurios savo gyvenimo šūkiu laiko frazę „Moteris pažadėjo – padarė, o jeigu ne, reiškia persigalvojo“, kenčia nuo problemų santykiuose. Kažkodėl daugelis moterų mano, kad punktualumas ir ištikimybė duotam žodžiui – visa tai skirta vyrams, o dailiosios lyties atstovių visi privalo laukti ir nuolaidžiai atleisti, jeigu jos pamiršo įvykdyti pažadą ar tiesiog persigalvojo. Realybėje tai itin gadina moters įvaizdį.

8. Įprotis viską perdėti

Kai moterys iš smulkmenų išpučia didžiulę problemą, tokia situacija atrodo ne tik komiškai ir juokingai. Polinkis viską perdėti atbaido, atstumia. Todėl būtina kuo greičiau atsikratyti šios ydos, kad nekiltų problemų santykiuose su žmonėmis.

9. Įprotis ginčytis

Moteriškumas pasireiškia švelnumu, lankstumu, gebėjimu nusileisti neprarandant savo orumo. Moterų įprotis ginčytis bjauroja dailiosios lyties atstoves. Gebėjimas laiku patylėti ir atsitraukti – moteriškos stiprybės, vidinio grožio ir patrauklumo ženklas.

10. Įprotis liūdėti

XVIII–XIX amžiuje aristokratiškas blyškumas, liūdesys akyse ir amžino ilgesio antspaudas veide buvo moters patrauklumo, žavesio ir rafinuotumo požymiai. Laimei, grožio idealai keičiasi. Šiandien liūdnos, kaprizingos ir amžinai dėl visko nepatenkintos moterys sukelia tik gailestį ir norą kuo greičiau nuo jų pabėgti. Todėl verčiau tokį įprotį pakeisti optimistišku požiūriu į gyvenimą ir šypsotis!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.06.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Tai įspūdinga! Patys skaniausi pyragaičiai, kuriuos bandžiau

Pabandykite pasigaminti – jūs nepasigailėsite! Jūsų šeima juos dievins! Skanaus!

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 16:29 Receptai – Patiekalai Trapių žagarėlių receptas
Trapių žagarėlių receptas. Pasigaminkime skanius žagarėlius. Labai paprastas, greitai pagaminamų, skanių, trapių žagarėlių receptas.

Skaityti daugiau

11.09.2018 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai menstruacijų negalavimų gydymui

Menstruacijos (mėnesinės) liaudies medicinoje, Menstruacijos (mėnesinės), receptai nuo menstruacijos, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau