Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Spalio » 7

Ar tai tiesa? Niujorke rastos masinės kapavietės su tūkstančiais vaikų, kuriuos Fauci nužudė atlikdamas neteisėtus eksperimentus

Niujorko valstijoje, Hawthorne, aptikti tūkstančių vaikų, kuriuos daktaras Entonis Faučis (Anthony Fauci) nužudė atlikdamas neteisėtus medicininius eksperimentus, lavonai, o tai sustiprino bylą, kurioje buvęs NIH direktorius kaltinamas nusikaltimais žmoniškumui ir nusikaltimais prieš vaikus.

Panašiai kaip nacisto daktaro Josefo Mengele (Josef Mengele) nusikaltimai pribloškė pasaulį, kai po Antrojo pasaulinio karo buvo atskleisti jo žiaurumai, taip ir A. Faučio siaubingų eksperimentų su gyvūnais ir vaikais mastas ir mastas pribloškė tyrėjus.

Kodėl apie tai nepranešama visuose šalies laikraščiuose? Kur yra pagrindinė žiniasklaida? Atsakymas trumpas: pagrindinė žiniasklaida sunkiai dirba slėpdama globalistinio elito nusikaltimus, įskaitant ir daktaro Anthony Fauci nusikaltimus.

Daktaras Faučis yra psichopatas, mokslą nustūmęs į sadizmo sritį.

Informacijos laisvės dokumentai, kuriuos 2021 m. sausį gavo projektas "White Coat Waste", rodo, kad 2020 m. daktaras A. Faučis patvirtino NIAID dotaciją 424 000 JAV dolerių eksperimentams, kurių metu sveiki šuniukai buvo kankinami, uždaryti narvuose su pašalintomis balso stygomis, kur smėlio blusos juos lėtai ėdė gyvus.

Kodėl jiems buvo pašalintos balso stygos? Kad mokslininkai galėtų toliau kankinti šuniukus 196 dienas ir jų neerzintų nuolatinis lojimas.

Eksperimentai iš tiesų neturėjo jokios prasmės, išskyrus liguistą ir iškreiptą pagrindinio Amerikos medicinos sadisto malonumą.

Tais pačiais metais daktaras Faučis Pitsburgo universiteto mokslininkams skyrė 400 000 JAV dolerių, kad šie abortuotų vaisių skalpus persodintų ant gyvų pelių ir žiurkių, mėgdžiodami savo herojaus daktaro Jozefo Mengelio (Josef Mengele), kuris už sadistinius eksperimentus su vaikais Aušvice pelnė Mirties angelo pravardę, beprotiškus eksperimentus.

Tokiam nežmoniškam ištvirkavimui nėra jokio pateisinimo. Taip elgiasi nusikaltęs psichopatas, apsvaigęs nuo absoliučios valdžios.

Dviejų partijų Kongreso narių grupė 2021 m. raštu kreipėsi į Faučį ir išreiškė savo "didelį susirūpinimą" dėl to, kad jis naudoja mokesčių mokėtojų pinigus šuniukams kankinti.

Faučis nepagalvojo atsakyti į šį klausimą, nes jis yra toks arogantiškas.

Galbūt jis manė, kad šis klausimas yra nereikšmingas. Nes Faučis ne tik kankino ir eksperimentavo su šunimis - jis taip pat kankino ir eksperimentavo su žmonėmis, įskaitant vaikus.

1992 m. NIAID, vadovaujant daktarui Faučiui, finansavo vaistų bandymus su tariamai ŽIV užsikrėtusiais vaikais. Sakau "tariamai", nes dabar žinome, kad daugelis vaikų iš tikrųjų nebuvo užsikrėtę ŽIV.

Šių vaikų, kurių dauguma buvo našlaičiai, teigiami rezultatai buvo gauti atlikus "klaidingus", o kai kas sako, kad "suklastotus" PGR testus, kuriuos atliko Niujorko Vaikų gerovės departamentas, kuris vėliau be jokių klausimų perdavė vaikus D. Faučiui, kad šis atliktų mirtinai pavojingus eksperimentus.

Apmaudu, kad daugelis vaistų, kuriuos Fauci bandė su vaikais, jau buvo žinomi kaip sukeliantys apsigimimus, organų nepakankamumą, smegenų pažeidimus ir kitus mirtinus šalutinius poveikius.

Vis dėlto nekalti vaikai turėjo toliau tęsti Fauci žiaurius eksperimentus, nepaisydami neigiamo šalutinio poveikio.

2004 m. Didžiosios Britanijos dokumentinis filmas "Gvinėjos kiaulytės vaikai" atskleidė "žiaurų daktaro Faučio mokslinių projektų barbariškumą".

Kankinimai - ne per stiprus žodis apibūdinti tai, ką daktaras Faučis darė su šiais vaikais.

Vaistus skyrusios slaugytojos buvo apgaudinėjamos Fauci, kuris joms aiškiai sakė, kad visus nepageidaujamus šalutinius reiškinius, kuriuos jos matė vaikams, sukėlė ŽIV infekcija, o ne vaistai.

Kai tėvai atsisakydavo duoti sutikimą šiems barbariškiems bandymams, Vaikų tarnybos administracija paimdavo jų vaikus ir apgyvendindavo juos globėjų šeimose arba vaikų namuose, kur būdavo užtikrinamas tolesnis dalyvavimas bandymuose.

Faučis buvo tvirtai pasiryžęs užbaigti šį žiaurų eksperimentą iki galo. Jam tiesiog nebuvo galima sutrukdyti.

Kai vaikai pasipriešino jo mirtiniems vaistams, jie buvo nugabenti į Kolumbijos presbiterionų ligoninę ("Columbia Presbyterian Hospital"), kur į jų skrandžius chirurginiu būdu buvo įstatyti plastikiniai vamzdeliai ir mirtini vaistai, kurių jie bandė išvengti, buvo pumpuojami tiesiai į jų mažus kūnelius.

Kai vaikai mirė nuo mirtinų vaistų, jų kūnai buvo tiesiog įmesti į didelę nepažymėtą masinę kapavietę Hawthorne, Niujorke - didelę duobę, ant kurios buvo užberta AstroTurf.

Po daugelio metų visa tai tyrusi Vera Šarav (Vera Sharav) Robertui F. Kenedžiui jaunesniajam (Robert F. Kennedy Jr.) pasakė, kad Faučis "tiesiog nušlavė visus tuos mirusius kūdikius po kilimu. Jie buvo šalutinė žala jo karjeros ambicijoms". Ji teigė, kad vien tik Manheteno globos namuose, kuriuose Faučis kankino vaistais, mirė mažiausiai 80 vaikų.

BBC tiriamosios žurnalistikos žurnalistė dokumentiniame filme sakė: "Radau masines kapavietes "Dangaus vartų" kapinėse Hawthorne, Niujorke..... Negalėjau patikėti savo akimis. Tai buvo labai didelė duobė, ant kurios buvo užberta astroturfo.... Po ja matėsi dešimtys paprastų medinių karstų... jų galėjo būti 100."

Niujorko miesto Vaikų tarnybos administracija užsakė ketverius metus trukusį Fauci daktaro Mengelio stiliaus "eksperimentų" tyrimą ir nustatė, kad aštuoniasdešimt iš 532 vaikų, dalyvavusių Fauci "klinikiniuose tyrimuose", mirė, o dvidešimt penki mirė, kai buvo įtraukti į vaistų tyrimą.

Siekdama apeiti Niurnbergo kodeksą ir kitus įstatymus, Niujorko valstija sukūrė specialią peržiūros tarybą, sudarytą iš ligoninės suinteresuotųjų šalių.

Tačiau daktaro Faučio psichopatinių bandymų Niujorke skaičiai yra tik jo kruvino ledkalnio viršūnė.

Iki 2003 m. Faučio NIAID vykdė mažiausiai 10 906 klinikinius tyrimus su vaikais devyniasdešimtyje šalių. Daktaras Faučis visame pasaulyje kankino ir žudė mažiausiai tūkstančius vaikų.

Šiandien Faučis, jo ilgametis vakcinų gamybos partneris Bilas Geitsas (Bill Gates), Didžioji farmacija ir Pasaulio ekonomikos forumas desperatiškai siekia, kad kiekvienam pasaulio vaikui, net kūdikiams, būtų suleista naujausia eksperimentinė "vakcina".

Tai tie patys žmonės, kurie viešai fantazavo apie tai, kad kada nors visiems žmonėms į kūną bus implantuotas "skaitmeninis ID" ir taip bus pasiektas jų "transhumanizmo" tikslas.

Jie sako, kad nori, jog skaitmeninis ID būtų implantuotas kiekvienam žmogui, kad vyriausybė galėtų stebėti visų žmonių elgesį, o tai darytų kažkokia superglobalistinė pasaulinė vyriausybinė institucija.

Kyla klausimas, ko, be nekaltų vaikų kankinimo ir žudymo, siekė Faučis?

Kuo daugiau sužinome apie Anthony Fauci, žmogų, kuris melavo pasauliui apie Covid injekcijas, tuo labiau suprantame, kad jis yra absoliutus psichopatas.

Ir nesvarbu, kodėl psichopatai daro tai, ką daro. A. Faučiui ir jo bičiuliams globalistams reikėtų bent jau uždaryti į narvus.

Anthonas Fauci yra tik vienas senas sukčius sąmokslo masėje, kuri agresyviai siekia, kad visų vaikams būtų suleista naujų mirtinų ir alinančių mRNA eksperimentinių švirkštų - nepriklausomai nuo to, ar sutinkate, ar ne.

Turime pasimokyti iš istorijos klaidų ir užtikrinti, kad visi iki vieno globalistų nusikaltėliai būtų patraukti atsakomybėn.

Baigiantis Antrajam pasauliniam karui ir aiškėjant, kad nacistinė Vokietija pralaimi, daktaras Mengele pasislėpė. Jį trumpam suėmė amerikiečių kariai, jis pabėgo ir bandė įsidarbinti ūkininku Bavarijoje, kol galiausiai pabėgo į Pietų Ameriką, kur Buenos Airėse įsisteigė nelegalaus abortų gamintojo parduotuvę - už savo nusikaltimus jis taip ir nesulaukė teisingumo.

Fauci panašiai bando išvengti savo nusikalstamo gyvenimo, slėpdamasis visiems matomoje vietoje, o didžioji žiniasklaida dangsto jo nusikaltimus.

Tačiau pasaulio žmonės prabunda ir sužino tiesą apie globalistų darbotvarkę ir Fauci vaidmenį plandemijoje.

Netikite? Žiūrėkite ir klausykitės žmonių pasakojimus:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.08.2019 laikas 12:10 Receptai – Patiekalai Vištienos ir moliūgo kotletai

Gaminame namuose. Vištienos ir moliūgo kotletai. Vištienos filė nuplauname, nusausiname ir pjaustome nedideliais gabaliukais. Moliūgo odelę nulupame, minkštimą taip pat pjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūnus nulupame ...

Skaityti daugiau

21.07.2019 laikas 15:19 Receptai – Patiekalai Skanūs kotletai be gramo mėsos. Paprasta, bet kaip skanu!

Avižiniai kotletai. Tokie kotletai gaminami be mėsos, bet tikrai galiu pasakyti, kad jie yra labai skanūs. Paprasta juo gaminti, išeina švelnūs, sotūs su traškia plutele.

Skaityti daugiau

25.07.2019 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Varškės tortas su apelsinais
Gaminame namuose. Varškės tortai ne pirmą sezoną yra populiarumo pike ir tai nestebina. Jie lengvi – gabalėlio nebus per daug užbaigiant pačią sočiausią puotą. Paprastai žymiai mažiau kaloringi nei tortai su sviestiniu kremu…O dar...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau